Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τροποποίηση της Υ.Α. 68000/763 09/12/2002 ΤΕΛΟΣ

Λήγει σήμερα στις 23:59 η προθεσμία υποβολής προτάσεων και σχολιασμών των ήδη υπαρχουσών, της τροποποίησης της Υπουργικής αποφάσεως 68000/763 09/12/2002 και που αφορά τη Δημόσια Διαβούλευση επί του Σχεδίου του Νέου Κανονισμού Λειτουργίας Ερασιτεχνικών Σταθμών Ασυρμάτου.

Όσο υπάρχει ακόμα διαθέσιμος χρόνος μπορείτε τουλάχιστον να υπερψηφίσετε ή ακόμα και να καταψηφίσετε κάποιες προτάσεις, ανάλογα με τα κριτήριά σας!
Αρκετοί είναι οι συνάδελφοι που έχουν καταθέσει σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις, που αν μη τι άλλο αξίζουν τη θετική ψήφο μας. Στον αντίποδα, θα διαβάσετε προτάσεις αλλά και σχόλια που χρήζουν, το λιγότερο που μπορώ να πω … καταψήφισης!
Αξιοσημείωτες όμως είναι και οι περισσότερες προτάσεις της ΕΕΡ.

Για μετάβαση στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Διαβούλευσης πατήστε εδώ.

Βιαστείτε γιατί δε θα έχετε δεύτερη ευκαιρία!

Πολλά 73 και καλή … ψήφο.

13 σχόλια:

  1. Μεμονωμένα ψηφίζω κατά του κώδικα μορς και στις δύο κατηγορίες.
    Επειδή εδώ στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο να ελεχθούν.. και να εφαρμοστεί ο νόμος κατά γράμμα (και όπως αρμόζει τέλος πάντων ρε φίλε) – πράγμα πολύ αδύνατον (για την κ@λοχώρα μας),

    θα πρότεινα τις άδειες να τις παίρνουμε όπως αγοράζουμε τις τηλεφωνικές κάρτες απ’ τα περίπτερα. Έτσι πολύ απλά, γιατί να στεναχωριόμαστε και να βάζουμε όρους και βουλεύματα? αφού μια βόλτα στους 6.5 ή και παρακάτω.. θα πείσει και τον πιο δύσπιστο που γουστάρων να βγαίνουν οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μας!

    δε λα μπουμπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μπουμπή καλημέρα.
    Η άποψή σου σεβαστή! Πράγματι κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω, ότι σε κάνα δυό δεκαετίες, κάπως έτσι θα είναι η κατάσταση. Φαντάζεσαι λοιπόν μετά από δύο περίπου δεκαετίες τους σημερινούς υπέρμαχους της παρούσας τροποποίησης έξω από τα περίπτερα της οδού Φιλελλήνων με πανό τα οποία θα αναγράφουν συνθήματα όπως :
    Μη ξεπουλάτε το Ρ/Ε δίπλα στα μπισκότα και τα προφυλακτικά!
    Και στο απέναντι πεζοδρόμιο, της Ερμού, μερικά γερόντια με τα δικά τους πανό κι αυτοί τα οποία θα αναγράφουν συνθήματα όπως :
    Λευτεριά στους 6,5 εδώ και τώρα!
    Σκέψου όμως σε παρακαλώ, τι θα πιστέψει ο ανυποψίαστος περαστικός των παρακείμενων οδών της πλατείας Συντάγματος;

    Μα καλά, είμαστε σοβαροί τώρα;

    MNY 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμάτη καλησπέρα.
    Έμαθες πότε θα ανακοινωθεί η τροποποίηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά αυτό για το τέλος του χρόνου. Ωστόσο όμως υπάρχει η περίπτωση να τροποποιηθούν κάποια άρθρα προς καλύτερη κατανόηση ή ακόμα επειδή συγκρούονται με άλλες διατάξεις! Πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι για το εάν έχει ακουστεί κάτι κυρίως για το πότε θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για υπουργική απόφαση πάει, οχι για νόμος του Κράτους.

    Ο νόμος συζητείται στην βουλή, η υπουργική απόφαση μεχρι προσφάτως δεν συζητείτο πουθενά δημόσια και αυτό (ελπίζουμε πως) αλλάζει με την δημόσια διαβουλευση.

    Και γω προς τα χριστουγεννα την υπολογίζω.

    Ευτυχώς διορθώθηκαν κάποια σφάλματα που ειχε το αρχικό κείμενο.

    Ακουσα, πολλές φορές, οτι "σιγα μην δώσουν σημασία σε τόσα κατεβατά". Η αλήθεια ειναι οτι μου πήρε περίπου ενα μισάωρο για να διαβάσω και να κατανοήσω εκ νέου όλη την διαβουλευση, μετά απο την μια βδομάδα που ελειπα διακοπές σε μέρος που η πρόσβαση ιντερνετ ειναι πανάκριβη.

    Αρα μην απελπίζεστε απο τα κατεβατά, υπάρχει ελπίδα να διαβαστεί ολος ο σχολιασμός απο μάτια που εχουν μια κάποια εμπειρία να κρινουν το αν το νομικό πλαίσιο επιτρέπει και αν κάποιες προτάσεις ειναι βιώσιμες ή όχι.

    Ουτως ή άλλως, μονο να ελπίζουμε οτι θα πάνε όλα καλά, μπορουμε....

    73 de SV9OFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μισό Λεπτό να πάρω τηλέφωνο την "ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" μήπως γωρίζει κάτι αφου σε δυο Μήνες έχουμε εκλογές hi-hi-hi
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουσε η διαβασε κανεις σας τις θεσεις των συλλογων εκτος απο την ερδε και την εερ? Μα καλα τοσοι συλλογοι υπαρχουν. ολοι αυτοι δεν εχουν αποψη για κανενα αρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν δημοσιευθεί απόψεις και άλλων σωματείων. Το θέμα είναι να αναρωτηθείς γιατί δεν είχε άποψη το 98-99% των ραδιοερασιτεχνών. Μερικοί από τους οποίους είναι λαλίστατοι στις μεταξύ τους υποδείξεις. Στο υπουργείο όμως εμφανίσθηκαν ως απόντες, δυσκολεύοντας περαιτέρω το έργο των σωματείων.
    6146

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν πάντως αρκετές έως πολλές απαντήσεις και σε ψηλό θα ‘λεγα επίπεδο όσο αναφορά το θέμα “ Δημόσια διαβούλευση για το νέο κανονισμό ραδιοερασιτεχνών “.

    Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι, βρίσκονται στη σελίδα εδώ: http://www.opengov.gr/yme/?p=348

    Πολύ χαίρομαι για την τοποθέτηση και συμμετοχή τους, ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ.. Παρ ‘ολίγον να μιλήσω για πλήρη “αδιαφορία” των Συλλόγων!
    Ευτυχώς που υπάρχουν κ’ αυτοί!. Να λοιπόν που χρειάζονται τελικά οι αναμεταδότες και τα φαγοπότια! ε και κανά φράγκο απ’ τις Νομαρχίες..

    Φιλικά ο στεναχωρημένος bubis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο SV1ACI ο γνωστός “δυναμικός” Μάκης, πήρε θέση?
    Ποιοι θα διαβάσουν τα μηνύματα προς αξιολόγηση ώστε να βγει κάποιο αποτέλεσμα?
    Ποιος (ποιοι) και με την παρότρυνση ποιων πήρανε την απόφαση να τεθεί διαδικτυακά η Δημόσια διαβούλευση για το νέο κανονισμό ραδιοερασιτεχνών?

    Εννοείτε ότι οι ερωτήσεις είναι χωρίς τους βλακώδεις μπραβισμούς κλπ. Απλά να, γιατί η ταυτότητα απ’ τη μεριά των ερωτηθέντων να είναι ονομαστική και με callsign κι η άλλη των “αρμοδίων?” να είναι κρυφή?

    Katastenaxwremenos bubis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Cool bubis! Μετά από μια καταιγίδα πάντα, ή σχεδόν πάντα, εμφανίζετε στον ουρανό το ουράνιο τόξο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook