Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα κεφάλια μέσα!

Επέστρεψα σήμερα μετά από μια έντονη εβδομάδα με άφθονη QRL-ική δραστηριότητα!

Εκεί που ήμουν έγιναν φοβερές καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις, σε βαθμό τέτοιο που για μια στιγμή ένοιωσα ότι κάπου το έχω ξαναζήσει αυτό! Λες;

Το QRL έντονο, όπως πάντα, δεν μου άφησε σχεδόν κανένα περιθώριο για internet-ικές ή άλλες δραστηριότητες! Εκτός αυτού, δεν είχα και εξοπλισμό για κάτι τέτοιο, ευτυχώς!

Κάθε βράδυ επέστρεφα στο τόπο διαμονής μου κατάκοπος και για συντροφιά μου είχα το ραδιόφωνο ETON E-5 (http://www.eham.net/reviews/detail/5687) που μου έφερνε κοντά με πολλές γνώριμες φωνές και ήχους!

Η συμμετοχή στο CQ Worldwide DX RTTY Contest, πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη, αν λάβω υπ’ όψη μου αυτά τα λίγα που μπόρεσα να ακούσω τα βράδια που επέστρεφα στη βάση μου.

Επιπροσθέτως τα συχνά τηλεφωνήματα με γνωστούς φίλους και συνάδελφους και πιο πολύ με έναν συγκεκριμένο, δε με άφησαν στο σκοτάδι! Τον ευχαριστώ πολύ!

Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί, αναρτήθηκαν όλα, όπως πάντα και μπορείτε να τα διαβάσετε ανατρέχοντας στις δυο προηγούμενες αναρτήσεις!

Πολλά 73 σε όλους.


-... -.-

32 σχόλια:

  1. Καλος ηρθατε. Το review είναι καλο για το ΕΤΟΝ. Στη πραξη πως ακουει? Αξιζει τα λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά πώς και ένας έμπειρος ραδιοερασιτέχνης όπως είσαι εσύ αγαπητέ SV1CDY (το prefix το βάζω είδες? αν ήσουν SW δεν θα το έλεγα γιατί θα ντρεπόσουν) δεν είχες μεριμνήσει για πιθανή θεομηνία ώστε να πάρεις έναν πομποδέκτη εκτάκτων αναγκών όπου και θα είχες πρόσβαση στο δίκτυο αμέσου αντιμετώπισης καταστροφών (βλ. Ρ/Ε Κομάντο άμεσου επέμβασης Αρμαγεδδώνων εν συντομία ΡΕΚΑΕΑ) τεχνολογίας D-Star.
    Πιάστηκες στον ύπνο.
    Τι διάβολο το διαφημίζω στο μπλόγκ σου?
    Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος,
    Καλό είναι στην ακρόαση, μπάζει λίγο αλλά τη δουλίτσα του τη κάνει, ειδικά αν θες ντε και καλά να ακούσεις βραχέα, χωρίς να κουβαλάς όπου κι αν πας τη μισή ή και όλη τη … ραδιοερασιτεχνική σου προίκα! Άσε που ακούς μεσαία και FM.

    @dstaradias,
    Εγώ, έμπειρος; Από πού προκύπτει πάλι αυτό; Δηλαδή για να μη πιάνομαι στον ύπνο θα πρέπει να πάρω D-Star; Με φαντάζεσαι κομάντο με παραλλαγή και στην ΑΤ το ... εργαλείο (φυσικά, D-Star) και το μαχαίρι του ... Ράμπο;
    Καλά ε! Και πολύ φιγούρα το άτομο, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου πω.
    Αν κυκλοφορείς μόνος σου δεν λέει και πολλά.
    Αν όμως έχεις για παρέα και άλλον με D-Star π/δκτη είναι και πρώτη μούρη.
    Πάρε τον EML που έχει διδακτορικό στο άθλημα, να κάνετε μια βόλτα στον πεζόδρομο.

    Θα σας κερνάνε καφέ και τυρόπιτες στις καφετέριες.

    ΥΓ. Βάζω στοίχημα ότι ο EML θα σε ρωτάει:
    -Γιώργο.....ποιος είναι αυτός ???
    -Δεν ξέρω ρε συ Σταμάτη
    -Δεν μπορεί...κάποιος γνωστός θα είναι
    -Τι να σου πω.... δεν ξέρω.

    Λοιπόν Σταμάτη ο Μίλτος ο γύφτουλας είμαι.
    Αυτός που έχω τους πειρατικούς αναμεταδότες, που έχω άκρη (ρουφιάνους στο να με ειδοποιούν στην ΕΕΤΤ) για να τους κλείνω όταν έρχονται ντε!
    Με θυμήθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dstarakia pote exoyme apokries? o cdy kai o eml dimenoi oea esy gyftoylas me datsoun kai ego 8a ka8ome se mia gonia na sas fotografiso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμε,
    μήπως θα ήθελες να αλλάξουμε ρόλους;
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος φωτογράφος

    Κάνε φωτομοντάζ μια φωτογραφία μου, γιατί είμαι στην Αργολίδα για πορτοκάλια.

    http://2.bp.blogspot.com/_fQ9tNDazov8/TGeXU6rxpCI/AAAAAAAAPGo/GeYhVBXEd3g/s400/giftos.jpg

    Για τα ΟΕΑ έχει πολλούς που μοστράρονται από δω και εκεί με δαύτα τα πορτοκαλιά μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι, σαν στρούμφ με άλλο χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε σου κρύβω πως στην αρχή νόμιζα πως το link ήταν ψεύτικο. Μπήκα όμως στο πειρασμό να το πατήσω και ω του θαύματος … είδα τη φάτσα σου (?) μάλλον όχι όμως, δεν είσαι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χα, χα, χα! πολύ καλό και είχε και πλάκα, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον.
    1. Ο ΕΤΟΝ ΣΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ 80Μ SSB ΚΑΙ ΣΤΑ MW ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΦΕΝΕΙΑ".ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ (144ΜΗΖ-148ΜΗΖ) Dstariakia τοπιασες ετσι!!
    2.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΜΕ ΟΕΑ! ΑΤΥΧΗΣΕΣ!
    3.ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΛΟΚΙΑ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!! ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ "ΛΑΔΩΝΕΙ" ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
    ΠΟΙΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ???
    4.ΓΙΑ ΤΟ RTTY CONTEST ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΑ 10Μ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ.
    5.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤO DSTAR ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    6. (ΤΕΛΕΙΩΝΩ) ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ DSTAR ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ 24/10/2010 ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛΛΩΣΤΕ "ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ".
    73 ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @SV1EML
    Απάντηση στην παράγραφο 6.
    Σαν πωλητές της Icom θα πάτε, η σαν τεχνοκράτες?
    Θα μοιράσετε χάντρες και καθρεφτάκια μετά το πέρας των εκδηλώσεων?
    Θα έχει και λαχειοφόρο ένα τσιπ AMBE 2020?
    Αυτά θα τα αναφέρετε η θα τα κάνετε γαργάρα?

    Per the DVSI End User License Agreement in page 3 of the AMBE-2020 manual, it is illegal to reverse engineer the protocol and create a compatible vocoder if you own a chip:

    "2.3 END USER shall not copy, extract, reverse engineer, disassemble, de-compile or otherwise reduce the DVSI Voice Compression Software to human-readable form. END USER shall not alter, duplicate, make copies of, create derivative works from, distribute, disclose, provide or otherwise make available to others, the DVSI Voice Compression Software and Technology and/or trade secrets contained within the PRODUCT in any form to any third party without the prior written consent of DVSI. The END USER shall implement reasonable security measures to protect such trade secrets."

    Το manual εδώ: http://www.dvsinc.com/manuals/AMBE-2020_manual.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dstarakia αν ηξερες λιγο απο ιστορια θα γνωριζες οτι και στη κατοχη κουκουλοφοροι ψαχναν τον μιλτο. ο μιλτος ομως ηταν ενας μυθος και αθωοι ηταν αυτοι που πηγαιναν στο κεντρο. Ταγματασφαλιτες και γερμανοτσολιαδες υπαρχουν πολλοι. Αγαπητοι αγωνιστες λιγοι? εεεεε? αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως έχεις να μας πεις κάτι και για τους Χίτες; Μήπως κάτι και για τους … ραδιο-Χίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δοσίλογοι αργά η γρήγορα φαίνονται. Κανουν μπαμ από χιλιόμετρο. Οσοι μιλαμε στα παράνομα είμαστε λίγο λησταρχοσυμμορίτες εεεε? Τι να κάνουμε βρε καλοι μου άνθρωποι. Ας ειστε καλα εσεις να μας διαφημίζεται στας ευρώπας και στα ΔΝΤ. CDY ευχαριστω για την φιλοξενια. Σε διαβάζω και ηθελα και εγω να πω τη βλακία μου μπας και μπορέσουμε ολοι μαζι να αλλάξουμε κάτι. Οι μεσα και οι εξω δεν βγαίνει πουθενα. Ο έλληνας θέλει και λιγο ανταρτικο. Καλα να περνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο όρος δοσίλογοι ίσως είναι πολύ βαρύς και κατά τη ταπεινή μου άποψη βαρύτερος και από αυτόν που έγραψα πιο πάνω, των Χιτών δηλαδή!
    Όσοι μιλάτε στα παράνομα, ειδικά στα 2 μέτρα θα έπρεπε να γνωρίζεις, πως ενοχλείτε τους … μέσα! Που να πρωτοαναφερθώ; Στα αγνώστων τεχνικών χαρακτηριστικών ρεπίτερ που στήνουν ορισμένοι και μας έχουν ρημάξει τους δέκτες; Στα λίνεαρ με 4CX250 (!!!) ήμαρτον ρε παιδιά, λίνεαρ ισχύος σχεδόν μισού κιλοβάτ, για να μιλήσετε από τα κάτω Πατήσια λχ. με το Περιστέρι;;;; συγνώμη τι περιμένεις τώρα να σου πω, πως καλά κάνεις και βγαίνεις εκτός μπάντας; Όχι βέβαια.
    Αν έχεις, όπως έγραψες, διάθεση και θέληση να αλλάξει -ς κάτι, θα με βρεις ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ και μάλιστα με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά εντός πεδίου μάχης ή και γηπέδου αν προτιμάς και όχι από τα αποδυτήρια!

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μιας και το ανέφερες …
    Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
    Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή …

    Σε ευχαριστώ πολύ, 73.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχουν 2 ειδών "απ'έξω".

    Οι κομπλεξικοί και άχρηστοι, που λόγο της αυτής αχρηστίας τους παραμένουν "'απ'εξω", εκφράζοντας ηλίθιες απόψεις για τους "μέσα", και ταυτόχρονα να ηδονίζονται γνωρίζοντας ότι προκαλούν, και παράλληλα να δεσμεύουν παρασύροντάς τους, άξιους από τους "απ'έξω", με το πρόσχημα της τάχα ελευθερίας και προστασίας που απολαμβάνουν, και ακόμα εξυπνάδας, και μαγκιάς.

    Πολλοί από τους "απ έξω' που θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια "μέσα" την έχουν πατήσει από τις αυτές "καλές" παρέες.

    Για τα περί κουκουλοφόρων κλπ μην ανοίξουμε συζήτηση, διότι στην μεν κατοχή κυρίως επικρατούσε το ιδιον όφελος για τον καταδότη, ενώ αντιθέτως εδώ έχουμε να κάνουμε με το συμφέρον αδειοδοτημένης κοινότητας.
    Και το συμφέρων αυτής με τα βεβαιότητας δεν είναι ο φίλος σου ο Μίλτος.

    Άρα λοιπόν, για τα περι ιστορίας, δυο τινά συμβαίνουν.
    Η ο δάσκαλος σου ήταν άσχετος, η εσύ κοιμόσουν στο μάθημα της ιστορίας φίλτατε άγνωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dstarakia θα ηταν πρεπον να μιλας για τις γνωσεις σου και για τα πεπραγμένα σου. Καλος η κακώς Μιλτοι υπάρχουν πολλοί και πραγματικά δεν νομίζω οτι σε ενδιαφερει να ανοιξεις και την αγκαλια σου για αυτούς. Με το να κατονομάζεις τον καθε έναν και να κοροϊδεύεις και τους υπαλλήλους του κράτους (ΕΕΤΤ) ως ρουφιάνους που σφυράνε δεν νομιζω οτι αντιπροσωπεύει την νομιμη κοινοτητά σου και εσενα προσωπικά. Ποσο μάλλον που τις ιδέες σου αυτές δύσκολα θα μπορέσεις να τις τεκμηριώσεις με λογικά επιχειρήματα. Ασε λοιπόν τους άλλους να πορεύονται οπως νομίζουν και κάνε αλλού κοινωνική κριτική και χαβαλέ. Εσυ δηλαδί είσαι ο σωστός και μπορεις με την κουκουλιτσα του Dstarakia να στυλιτεύεις οποιον ναναι? Με την ιδια λογική λοιπόν γινεσαι ομοιος με τους παραβάτες. Θα μου πεις τοσα χρονια αλλαξε τίποτα. Ή το γουρουνι το χοντροπετσο καταλαβαίνει από πόνο? Τι να πω ο καιρός θα δείξει. Εχω την ευτυχία να μην εχω φίλους επίσης κανένας από όσους γνωρίζω δεν γεννήθηκαν με την αδεια στο χέρι και αρχίσαν τα DX. Λιγο πολύ κάπως παράνομα ακούσαμε τα πρώτα παράσιτα. Ορισμένοι εχουν ξεμεινει για διάφορους λόγους στα παράνομα. Τι να κάνουμε δηλαδί να μην τους μιλάμε επειδή γίναμε αδειούχοι και μπορούμε να ομιλούμε μεσω δορυφόρου? Κοιτα τη δική σου προκοπή και ασε τον καθε απέξω στην μοίρα του. Μακαρι να εχουσιν γνωση οι φυλακες???????? Ποτε δεν κατονόμασα κανέναν οσο και αν με ενόχλησε ποσο μάλλον να διαρρέω με τρόπο χαβαλέ ψευδείς ειδήσεις. Καλα να περνάς και με οποιον εχεις προβλημα να του το λες κατάμουτρα και οχι να γυρίζεις στα μπλοκ και να παριστάνεις τον ειδικό? Εγω πραγματικά στο μαθημα της ιστοριας κοιμόμουν επειδη ο δασκαλός μου ηταν οντως ασχετος. Εις αλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμε
    Όσα ξέρει ο κάθε ένας από εμάς δεν τα ξέρουν όλοι.
    Εσύ ας πούμε ξέρεις να γλύφεις τους υπαλλήλους του κράτους ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    Στην συνέχεια.
    Τα δικά σου επιχειρήματα δεν διακρίνω.
    Μπουρδολογίες υποστήριξης σε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ δεν τις λαμβάνω καν υπόψιν μου.
    Συνεχίζοντας θα σου αναφέρω ότι μπορείς να βρεις και εραστή από δαύτους, μιας και διακρίνω υπέρμετρη ενόχληση από μέρους σου, και σε περίπτωση που συμβαίνει αυτού του είδους η αναζήτηση, ποσώς που με απασχολεί.

    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην με ενοχλούν όταν ασκώ ΝΟΜΙΜΑ το hobby μου.

    Και όταν αποδεδειγμένα κάποιοι μεταξύ των οποίων και ο προαναφερθείς κύριος με μικρό κ τυγχάνει να με ενοχλεί, χωρίς να υφίσταται τις προβλεπόμενες συνέπειες του νόμου, έχω το δικαίωμα να το σχολιάζω όπου θέλω, και όπως εγώ κρίνω ότι είναι πρέπον.
    Και αυτό γιατί ακριβώς, αυτοί που προσπαθείς να γλείψεις, ΔΕΝ κάνουν την δουλεία τους για την οποία πληρώνονται.

    Ας λείπουν λοιπόν οι εξυπνάδες του ύφους: Όλοι από εκεί περάσαμε, γιατί πέφτει στο κενό.
    Εσύ γνωρίζεις μόνο τα της οικίας σου και ουχί της δικής μου.

    Αν τώρα θεωρείς ότι αδικείται κάποιος από τα γραφόμενά μου, πρόβλημα σου, και πρόβλημά του.

    Γράψε και εσύ για εμένα.
    Και αν δεν μπορείς να το κάνεις είναι γιατί εγώ όπου και αν ασκώ το hobby μου κρατάω το επίπεδό μου πολύ υψηλότερο από του φίλου σου, αλλά ίσως και του δικού σου.

    Πράγματι εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοίτα, η λογική του, τώρα που πήρα το δίπλωμα οδήγησης θα ανέβω τη Πανεπιστημίου ανάποδα, γιατί λχ. δε μου γουστάρουν οι οδηγοί ταξί, ή και οι φάτσες που έχουν οι τραπεζίτες, δεν αποτελεί άλλοθι για αυτήν την επιλογή!
    Καλώς ή κακώς πήραμε μια άδεια στα χέρια μας, δίνοντας εξετάσεις και μάλιστα για μερικούς ήταν και αρκετά επίπονες! Όταν ο εξεταστής του ΥΜΕ, τότε, μας έθετε τη συνήθη ερώτηση:
    - τι την θέλεις την άδεια; Όλοι μα όλοι, παπαγαλίζαμε το γνωστό … ποίημα! Φυσικά όλοι είναι παναγίτσες έως ότου πάρουν το διακριτικό! Μετά ξαφνικά γίνονται άντρες!!! Ακούς βαρυσήμαντες δηλώσεις και μάλιστα με ύφος χιλίων καρδιναλίων!
    Αυτή είναι μια σιχαμερή πλευρά του hobby η ποία δυστυχώς υπάρχει. Ε, το αμέσως επόμενο βήμα είναι η αναρχία στις συχνότητες!
    - Εγώ εδώ θα βγαίνω (στα uplink των δορυφόρων) γιατί … έτσι γουστάρω, αγνοώντας ότι κάποιοι άλλοι ρ/ε θέλουν κι αυτοί να κάνουν το hobby τους, μέσω δορυφόρου βρε αδερφέ! Δικαίωμά τους δεν είναι;
    Τα θυμάσαι αυτά τα σκηνικά;
    Τώρα το από πού ξεκίνησε ο καθένας μας δεν έχει να κάνει για το πολύ απλό λόγο, ότι ο άνθρωπος από τη φύση του οδηγείτε να κάνει βήματα προς τα εμπρός, ούτε καν στάσιμος να μένει, κατά πόσο δε, το να πηγαίνει προς τα … πίσω!

    Θα το ξαναγράψω κι ας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός! Οι αγώνες δίνονται από μέσα και όχι απ’ έξω! Έξω κάθονται οι παρατηρητές!
    Μια απόφαση είναι. Πάρε την και θα νοιώσεις καλύτερα.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην Ελλάδα αγαπητέ dstarakias ότι δηλώσεις είσαι και εάν δεν είσαι πληρώνεις και γίνεσαι.
    Και υπάρχει και εκείνο
    το καταπληκτικό
    ΞΕΡΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
    Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τους ραδιοερασιτέχνες
    Φυσικά με τα περισσότερα συμφωνώ και εγώ

    SW1GGW
    Υ.Γ.
    Λίγο πριν ξεκινήσει στην Ελλάδα
    το dstar ζητήσαμε περίπου
    7-8 άτομα να πάρουμε άδεια για
    αναμεταδότη 1.2 mhz ATV και
    επειδή ήμασταν λίγοι
    δεν μας την έδωσαν σημασία, και
    προχώρησαν στο dstar .
    Έτσι για την ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και οι χουντικοί λεγανε οτι φταινε οι αδερφες,οι τεντι μποϊς και οι κουμουνιστε.Και εδω το "χομπι" ασκητε κυριε και εχετε πολυ όμορφο υφος στο να λοιδορήτε και να αλωτριώνετε απόψεις.
    SV1CDY Ευχαριστω πολύ για την δημοσιευση των σχολίων μου χωρίς περικοπές και με ειλικρινα αληθή σχολια. Δεν μπορω να συνεχίσω διάλογο με εμπαθείς. Εις το επανακουειν καλη συνέχεια καλή προσπάθεια. Συγνώμη για την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @SV1CDY
    Αγαπητέ κύριε δεν κατάλαβα σε ποιόν και σε τι αναφέρεσαι.
    Δεν έχει σημασία και μεγάλη φυσικά, αλλά και μια διευκρίνηση καλό θα ήταν να γίνει.

    Ο άλλος δε Ανώνυμος που κάνει τον συνήγορο του παράνομου, με απόψεις Payton plays, να αγκαλιάσουμε και να κατανοήσουμε, και να κάνουμε και τα στραβά μάτια πού και που γιατί και εμείς έτσι ξεκινήσαμε και μπλα μπλα, ξεχνάει κάτι βασικό, η το παραβλέπει τεχνιοτρόπως.

    Ότι εγώ έχω, και θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα χαρακτηριστικό που είναι ονοματεπώνυμο, σε μια αντιπαράθεση μαζί τους όταν λχ θα παραπονεθώ στον μαλάκα του 146.825 που κάνει χρήση ενισχυτή RF 500watts και το μόνο που ξέρει να εκφωνεί είναι:
    Πάρε τάπα ρε πάρε πάρε.
    Την στιγμή που ο μαλάκας αυτός είναι ανώνυμος και πιθανόν με διασυνδέσεις σε υπόκοσμο κατα την άποψη μου.

    Άρα τα βγές και πες τα κατάμουτρα είναι ατυχής εν τι γεννεση της σαν πρόταση.

    Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι όλοι βράζουν σε ένα καζάνι.
    Και το είπα άλλωστε και επίσης περιέργος ο συνήγορος δεν το ανέφερε.

    Υπάρχουν πολλοί έγραψα που θα έπρεπε να είναι μέσα, αλλά και πολλοί από τους μέσα που θα έπρεπε αυριο το πρωί να τους αφαιρεθεί η άδεια.

    Και λόγο του ότι βαριέμαι να γράφω, τα ίδια και τα ίδια, θα κλείσω με αυτό.

    Οι δικοί μου φίλοι με ανάγκασαν να πάρω άδεια γιατί πρώτα από όλα ΕΓΩ δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση να παρανομούν σαν αδειούχοι ρ/ε.

    Ας το κάνουν και οι υπόλοιποι να τους βγάλω το καπέλο.

    cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το σχόλιο απευθύνετε στον ανώνυμο και ο παραλληλισμός που έκανα νομίζω πως είναι επαρκής! Ποια παράγραφο ακριβώς θες να σου διευκρινίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με το ονοματεπωνυμό σας και τα διακριτικά σας χωρίς κουκούλα να πάτε να κάνετε καταγγελία στα αρμόδια οργανα του κρατους κυριε χομπιστα εν "τιμε". Στους υπαλλήλους που σφυράνε. Αλλα θα ηθελα να μάθω εχετε το θαρρος να καταγγειλετε φίλους σας από τα παλιά. Αρχισατε με το μιλτο και πηγατε στο 825. βλεπω όλα τα ακούτε ή όλα σας ενοχλούν. Παντως παντου καπου στο βαθος υπάρχουν παλιοί φιλοι. καλη σας νυχτα και ονειρα γλυκα ακουκουλοτα.

    ΥΓ: Αν ημουν αδερφή θα ειχα εκπομπή στο πρωτο προγραμμα αγαπουλα μου και δεν θα σου εγραφα κακακιες. Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @SV1CDY
    Συνήθως γράφεις σε ποιόν αναφέρεσαι και λόγο του ότι δεν το έκανες στο προηγούμενο σου ποστ, παραξενεύτηκα.

    Αυτό είναι όλο.

    @SW1GGW
    Αγαπητέ φίλε

    Έχω, έχεις, έχουμε πληθώρα παραδειγμάτων επί αυτού που αναφέρεις, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Ο χουντικός φίλος σας
    dstarakias o οποίος θα ήθελε για hobby να προβάλει τσόντες με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

    Κατά τα γραφόμενα του δημοκράτη συνήγορου, γιατί να μην το κάνω?
    Θα έχω και 5-6 σαν και αυτόν να λέει δεξιά και αριστερά ότι χρειάζεται να με αγκαλιάσουν.

    Αν και μπορεί να πει το εύκολο: Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
    Δυστυχώς όμως η ευτυχώς είναι ένα και το αυτό όταν πρόκειται για παρανομία.

    Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Ανώνυμε, καταγγελίες απ’ όσο γνωρίζω, έχουν γίνει. Παρ’ όλα αυτά όμως λίγα λεπτά πριν ανάβει το βανάκι της ΕΕΤΤ στο βουνό, ο παράνομος επαναλήπτης κλείνει! Μετά από αυτό, εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Ανώνυμος
    Πόσο άσχετος είσαι φίλε μου.
    Το κακό είναι ότι θέλεις να και να το δείχνεις.

    Στρώσε κώλο να πάρεις άδεια, και σταμάτα τα κλαψουρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @dstarakias,
    Πάντως τον τσοντοκαναλάρχη που είχε ρημάξει τα 6 μέτρα, τον έκλεισαν, ευτυχώς λίγο πριν ανοίξει η μπάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητε dstariakia τι ψαχνεις να βρεις αφου δεν υπαρχει ΕΛΕΓΧΟΣ!! ουτε ΜΕΣΑ ουτε ΕΞΩ κανει ο καθενας οτι γουσταρει!!! Μηπως ειναι η μοναδικη υπηρεσια που γινετε αυτο? ΟΧΙ!!!
    Οσο για τα τεχνικα περι chip που ειπες πιο πανω δεν τα γνωριζω.
    Ενα φορητο εχω DSTAR εχω βαλει το call και εκπεμπω.Δεν εχω χρονο οπως οι αμερικανοι και οι ιαπωνες να ψαχνω ολη μερα περι dstar.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SV1CDY
    Κακώς. Hobby έκανε ο άνθρωπος. Τους αλήτες.

    SV1EML
    Σωστά. Τι άλλο να κάνει ένας γνήσιος ρ/ε ?
    Να σκαλίζει να βρεί το τι και το πώς?
    Πατάς μιλάς.
    Αφήνεις ακούς.
    Εδώ και χρόνια έτσι δουλεύει ο ασύρματος.

    -:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ω ειναι ωραια στον παραδεισο....
    Ω ειναι ωραια στον παραδεισο....
    Dstarakia οταν σε ρωτανε με ποσα Κ παίζεις ειμαι σιγουρος οτι εσύ τους λες τα κιλά σου.
    Μα ποσα κιλα εισαι βρε ανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Ανώνυμε
    Όταν με ρωτάνε με πόσα Κ παίζω, απλά μετράω τα δάχτυλά μου για να δω πόσα θα δείξω σε αυτόν τον άσχετο που κάνει αυτήν την ερώτηση.
    Σε κάλυψα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook