Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (ΣΕΡ) στο ρεπορτάζ του info+

Πριν από μερικές ημέρες κάποιος φίλος ανάρτησε ένα σύνδεσμο ο οποίος παρέπεμπε στο παρακάτω βίντεο.



Απ’ ότι θα διαπιστώσετε στο εν λόγω βίντεο γίνετε μια προσπάθεια ενημέρωσης των τηλεθεατών, με αρκετά εκλαϊκευμένους όρους, ούτως ώστε να μη τρομάξει ο απλός τηλεθεατής με δυσνόητους όρους. Απώτερος σκοπός φυσικά, είναι η μύηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων στον ραδιοερασιτεχνισμό.

Ο ΣΕΡ είναι ένας σχετικά καινούργιος σύλλογος αλλά έχει φτάσει να αριθμεί, πάντα κατά τα λεγόμενα των αρμοδίων, τα 1.000 περίπου μέλη! Αν λάβουμε υπόψη, ότι δραστηριοποιείτε τα τελευταία 3,5 χρόνια, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το μέλλον αυτού του συλλόγου είναι μεγάλο.
Αυτή τη στιγμή λειτουργεί ένα μεγάλο δίκτυο επαναληπτών, με το γνωστό σε όλους μας «πανελλαδικό» να κατέχει εξέχουσα θέση στη μνήμη των πομποδεκτών μας.

Πολύ καλή η προσπάθεια, αρκεί βέβαια να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα άλματα, προς τη σωστή ενημέρωση και διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού στην χώρα μας.
Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και χρειάζεται πολύ προσπάθεια και πολλά «εφόδια». Όσο για το αν οι βάσεις είναι γερές, αυτό είναι κάτι που θα αποδειχτεί στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, http://www.hag.gr/div


73 -... -.-

15 σχόλια:

  1. Brabo gia to sxolio toy SER.Perasete mia Kyriakh na sas gnorisome apo konta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασα κάποια στιγμή αλλά ήταν Τετάρτη και βρήκα, όπως ήταν φυσικό, πιο λίγους απ ότι περίμενα. Γνώρισα τον Κωνσταντίνο (SW1JRM) και μερικούς άλλους συναδέλφους.
    Θα περάσω και κάποια από τις ερχόμενες Κυριακές αλλά δε ξέρω ποιόν να ζητήσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ειρωνα,
    Τι να πω, δε ξέρω! Μα καλά, πως ένας Άγγλος ρ/ε γράφει για τους Ελληνικούς συλλόγους; Πως χρησιμοποιούσε από την Αγγλία Ελληνικό διακριτικό; Αφού είναι Άγγλος, πως υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό; Αλήθεια σε ποιόν αναφέρεσαι; Τι συμβαίνει βρε παιδιά, γιατί με αφήσατε στο σκοτάδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ.Σ. Επειδή αναφέρθηκες στον JRM, μάλλον τον SW1JRM εννοείς, θα σου πω μόνο ότι ο Κωνσταντίνος, απ’ ότι κατάλαβα από το λίγο χρόνο που συνομίλησα μαζί του, δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που λειτουργεί σέρνοντας τους άλλους στα δικαστήρια. Απεναντίας, θα έλεγα πως είναι περισσότερο φίλος του διαλόγου και της πειθούς με επιχειρήματα και δεν δείχνει να αρέσκετε σε φιλονικίες. Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, πράος, μειλίχιος, πρόσχαρος, κοινωνικός, χωρίς τη παραμικρή έπαρση και με πολλά «χιλιόμετρα» στο κοντέρ του, ότι και αν συνεπάγετε το τελευταίο! Τέτοιοι άνθρωποι είναι χρήσιμοι όχι μόνο για τον ρ/ε αλλά για όλη την κοινωνία μας, που μαστίζετε από ανθρώπους με τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ανέφερα χαρακτηριστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. CDY τα αρνητικά σχόλια γίνονται σε άλλο μπλογκ γιατι δέχεσαι εσυ τα σχολια των άλλων για άλλα. Αυτο δεν το καταλαβαίνω. Μπορείτε κάλλιστα να πάτε στο μπλογκ του Π και να κάνετε εκει το διαλογο σας. CDY γιατι εσυ δινεις το θαρρος για σχολια για κατι που δεν σε αφορα? Μπραβο για την παρουσιαση.

    Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Γκιώνη,
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει από ποιόν είναι τα σχόλια και για ποιόν. Πάντως αν κάποιος αισθάνθηκε ότι κακώς τα άφησα τότε θα τα αφαιρέσω και θα ζητήσω από τον αποστολέα να πάει να τα γράψει αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Γκιώνη,
    Το ενδεχόμενο που δεν πέρασε από το μυαλό μου, ήταν αυτό της … προβοκάτσιας! Δεν ξέρω από πότε παρακολουθείς το ιστολόγιο, διότι παρόμοια φαινόμενα έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν! Άσε το άλλο, όπου κάποιος, μη γράφουμε και ονόματα τώρα, ισχυρίζεται ντε και καλά, πως τα ανώνυμα σχόλια είναι δικά μου! Ήμαρτον ρε σεις!!!
    Πάντως σ’ ευχαριστώ για το … σκούντημα που μου έδωσες.

    Όσο για το δικό σου, ξέρεις ποιο εννοώ, το επίμαχο, εκείνο σίγουρα θα κοβότανε βρε, μόνο και μόνο από την φράση … κατάλαβες ποια εννοώ.

    Πριν από λίγα λεπτά με ενημέρωσε συνάδελφος για ποιόν … χτυπάει η καμπάνα και σε ποιόν απευθυνόταν ο Είρωνας και πιστεύει πως έχω κι εγώ κάποια, έστω και έμμεση, σχέση με το όλο θέμα, αφού το επικριτικό άρθρο για τον ΣΕΡ γράφτηκε λίγες ημέρες μετά τη δικιά μου ανάρτηση! Χμ, τυχαίο;

    Συμβουλή:
    Θα ήταν σοφότερη επιλογή να μην βιάζονται μερικοί να γράφουν επικριτικά σχόλια και αδικούν ταυτόχρονα και ομάδες ανθρώπων, γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα!
    Μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή δείτε την … συνύπαρξη κάποιων συλλόγων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι ασχολείστε με τα ψηφιακά και ιδιαίτερα με τα mode του PSK, διαβάστε το καινούργιο άρθρο του συναδέλφου SV1HAG που θα σας βοηθήσει σε ένα αρκετά δύσκολο θέμα, όπως αυτό της επιλογής κάρτας ήχου και ταυτόχρονα θα λύσει πολλές απορίες γύρω από αυτό το ακανθώδες θέμα.

    Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, http://sv1hag.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. CDY σου ειπα ευχαριστω για την μξ δημοσιευση του σχολιου. Πραγματικα ημουν εκτος εαυτού και ετσι απαντάω στην ειρωνεία. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και πραγματικά δεν μπορω να δεχτώ δυο γαιδαρους να τσακώνονται σε ξενω αχυρώνα. Εσυ εκανες μια παρουσίαση και μια επίσκεψη και πραγματικά μπράβο σου. Οποιος έχει πρόβλημα με κάτι να παει να το λύσει εκει που πρέπει και όχι να ανακατέβει όλους μας γιατι ίσως εδω να έχει μια καποια αβαντα.


    Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα το να εισαι ευγενικος ειναι ΣΠΑΝΙΟ σημερα!
    Ακομα και τα μικρα παιδια πρωτα μαθαινουν την ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ και μετα την ΑΛΦΑΒΗΤΑ.
    Ο ανθρωπος ειναι ευγενης οχι σαν μερικους μερικους που σου απαντανε με το ζορι η σε κοιτανε στην τσεπη για να σου απαντησουν!!!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook