Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

J48O … ο απόηχος!

Η DXpedition στους Οθωνούς J48O παρότι έχει τελειώσει εδώ και 10 περίπου ημέρες, μέσα στο μυαλό μου εξακολουθούν να στριφογυρίζουν ήχοι και εικόνες που έλαβαν χώρα εντός αλλά και εκτός του Φάρου!
Είναι και εκείνα τα βίντεο στο YouTube και οι φωτογραφίες που μου έστειλαν οι φίλοι μου από την Θεσσαλονίκη και ο φίλος μου ο Andy από την Ιταλία, που μου θυμίζουν διαρκώς όλες εκείνες τις στιγμές που έζησα (ζήσαμε) στο Φάρο. Στιγμές όμορφες, ευχάριστες, μερικές φορές ίσως και λιγάκι δύσκολες, αλλά ποτέ όμως δεν έζησα (ζήσαμε) στιγμές αμφισβήτησης!
Στιγμές που έχουν χαραχτεί πολύ βαθιά μέσα στο μυαλό μου και που με κάνουν πολύ υπερήφανο που κατάφερα για έστω και μια φορά στη ραδιοερασιτεχνική μου πορεία να βιώσω μια τέτοιας έκτασης εμπειρία!

Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο με τις προσωπικές μου στιγμές, άλλωστε αυτές είναι ολοκληρωτικά δικές μου και έτσι θέλω να τις κρατήσω.

Παρακάτω ακολουθεί κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό από την αποστολή, όπως σας το είχα υποσχεθεί άλλωστε.


Οι πιο παρατηρητικοί ίσως να πρόσεξαν ότι η QUAD είναι για τις μπάντες 10,12,15,17,20 μέτρα και είναι … πεσμένη κάτω (!!!) Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης ο SV2FPU την δουλεύει στα … 30 μέτρα!!!!!! Σα να μην φτάνει όμως αυτό, ο αγαπητός μου φίλος κάνει … Μαλαισία (9M2TO) !!! μα καλά, πόσα θέλεις να μας τρελάνεις, ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Ο Σάββας ο SV2AEL έχει φτιάξει, για ακόμα μια φορά, ένα αξιόλογο pile-up. Ακόμα ένα σοβαρό κεφάλαιο της αποστολής.


O Andy IK0EFR, εκτός ότι είναι δεινός χειριστής στο CW, μας έδειξε τα δόντια του και σε SSB!!! Άξιος.


Ο υποφαινόμενος, έστησε πρόχειρα έναν σταθμό για τη μπάντα των 6 μέτρων, στην … κουζίνα!!! Σου μιλάω για μαλλιά!!!


Ναι! Αντιμετωπίσαμε και τέτοιου είδους προβλήματα!!!


… αλλά εμείς όμως συνεχίζουμε απτόητοι το έργο μας, αγαπημένοι, μονιασμένοι, αδέρφια …
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.


Η ώρα της αναχώρησης, επιτέλους, έφτασε μετά από καθυστέρηση τριών ημερών! Ερείκουσσα ή Ερεικούσσα; ιδού η απορία! Όσο για την μαύρη πέτρα …

Ο SV2CLJ εν δράσει.

Ο Andy IK0EFR με την παρέα του!

Ο SV2CLJ ... φανερά κουρασμένος!

6 σχόλια:

  1. Κακορίζικα παιδιά, ίντα πάθατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mprabo paidia panta tetoia
    h diadosh htan xalia kai ta qso poy kanate htan athlos

    73 de SV7BVM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, λεπτομέρειες θα σου τα πω από κοντά. Ελπίζω να κατάλαβες πάντως, πάνω-κάτω! Θα οργανώσουμε σουαρέ κάποια από τις ερχόμενες Τετάρτες και θα τα πούμε εκτενέστερα.
    73

    Σταύρο σε ευχαριστώ και εκ μέρους της υπόλοιπης ομάδας. Πράγματι μερικοί φίλοι με ρωτούν, πως είναι δυνατόν να κάναμε τόσα πολλά QSO και να ισχυρίζομαι ότι η διάδοση ήταν στα μαύρα της τα χάλια! Και όμως, όσοι ήσαν παρόντες εκείνες τις ημέρες μπορούν να το επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές, όπως κι εσύ.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους επικοινωνούν τόσο μαζί μου όσο και μετά υπόλοιπα μέλη της αποστολής J48O, μέσω τηλεφώνου ή και μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και για τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ που εμένα προσωπικά με έχουν αφήσει άφωνο!!! Είναι μια από εκείνες τις φορές που πραγματικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ! Αυτή άλλωστε είναι η έννοια του ραδιοερασιτεχνισμού!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σας λόγια, τα σχόλια, το θάρρος που μου δίνετε και για την αγάπη σας.

    Πολλά 73
    ΜΦΧ
    SV1CDY
    ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο.
    Συγχαρητήρια για την αποστολή σας στους Οθωνούς και για τις επαφές πού κάνατε παρόλη την κακή διάδοση.
    Πάντα τέτοια

    sw1iyb
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook