Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Σ . Ε . Ρ.

Το νέο είχε ακουστεί, μάλλον ως πρόταση στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, δημιουργώντας όμως ανάμικτα συναισθήματα και αντιδράσεις στα μέλη του! Κάποιοι το δέχτηκαν με περίσσια χαρά, αφού θα γλύτωναν από τα προηγούμενα χρέη προφανώς, ενώ κάποιοι άλλοι αντέδρασαν σφόδρα, αφού ένοιωθαν αδικημένοι που όλο αυτό το διάστημα ήσαν ενήμεροι ως προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο σύλλογο.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων όλων μας , η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 16-11-2011 αποφάσισε , την ΔΙΑΓΡΑΦΗ των οφειλών όλων των μελών του μέχρι σήμερα (δια την καλύτερη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μέλους και συλλόγου)

Παρακαλείστε όπως τακτοποιήσετε την συνδρομή σας μόνο για το καινούριο χρόνο 2012.
...
Πιστεύουμε ότι όλοι ενδιαφέρεστε και θα βοηθήσετε εις την ανάπτυξη του Αναλογικού και Ψηφιακού Πανελλαδικού Δικτύου του συλλόγου μας.

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Χτες το βράδυ και μετά από επίσκεψη στα εντευκτήρια της ΕΕΡ καταλήξαμε στα … «μπιφτεκάκια», ένα ωραίο κουτουκάκι που βρίσκεται αρκετά κοντά στα γραφεία της ΕΕΡ, όπου μεταξύ άλλων θίξαμε και αυτό το θέμα το οποίο δεν σας κρύβω πως και μεταξύ μας υπήρξαν διαφωνίες για το πόσο δίκαια μπορεί να είναι μια τέτοια απόφαση.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια γενναία απόφαση που όμως θα θέσει σε πολλά μέλη το ερώτημα αν θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους φέτος, αφού υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και την επόμενη χρονιά διαγραφή χρεών! Αυτό δεν είναι ένα λογικό δίλλημα;

Για την απόφαση του ΣΕΡ μας ενημέρωσε ο συνάδελφος SV1MRV ο Δημήτρης με κοινοποίηση στην ομάδα του HPC στο facebook και τον ευχαριστώ πολύ.

73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook