Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

April 18 Is World Amateur Radio Day

Από το ιστολόγιο της TARG (ΟΜΑΔΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) αντιγράφω:

"Για άλλη μια φορά στις 18 Απριλίου η κοινότητά μας θα σηματοδοτήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ράδιο Ερασιτέχνες, τιμώντας την επέτειο της ίδρυσης της Διεθνούς Ένωσης Ράδιο Ερασιτέχνες την εν λόγω ημερομηνία το 1925. Το φετινό θέμα για το Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο Παγκόσμιας Ημέρας είναι: "Amateur Radio Δορυφόροι: Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στο Διάστημα» στη μνήμη η έναρξη των OSCAR 1 στις 12 Δεκεμβρίου 1961 και η έναρξη των OSCAR 2 στις 2 Ιουνίου, 1962.
Ραδιοερασιτεχνών έχουμε για πολλά χρόνια την ευκαιρία να επικοινωνούν μεταξύ τους και να αισθάνονται ως πολίτες του κόσμου. Έχουμε πάντα πρωτοπόροι στον τομέα των επικοινωνιών, περιλαμβανομένων των δορυφόρων. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί εσωτερικές ενθουσιασμό μας, ασύγκριτες με οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι επίσης αξία μας στον κόσμο. Περιοχή 1 Εκτελεστική Επιτροπή καλεί τα μέλη των κοινωνιών για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ερασιτέχνη Ραδιόφωνο με κατάλληλες δραστηριότητες.
Φέτος, μια περιοχή 2 πρωτοβουλία, αρκετές ειδικές θα διακριτικα στον αέρα. Μέχρι στιγμής τα ακόλουθα έχουν χαρακτηριστεί:
LZ1WARD από τη Βουλγαρία - όλο το μήνα του Απριλίου?
6H6IARU από το Μεξικό - μεταξύ 13 και 18 Απριλίου?
HB9WARD από Ελβετία - στις 18 Απριλίου?
HF87IARU από την Πολωνία - μεταξύ 17 και 30 Απριλίου.
Πιθανότατα ένας σταθμός από τη Χιλή 3G87IARU θα ενταχθούν στην ανωτέρω τέσσερις μεταξύ 13 και 18 Απριλίου."

Περισσότερα: http://www.arrl.org/.../

73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook