Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

1o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ D-STAR ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Ρ

Ακολουθεί ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ε.Ρ.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για την πραγματοποίηση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα την ψηφιακή τεχνολογία D-STAR.

Μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκε η τεχνική επιτροπή από μέλη της Επαρχίας και των Αθηνών, αλλά και με αφορμή την ετήσια συνάντηση ραδιοερασιτεχνών στην Αθήνα, έφτασε η στιγμή της υλοποίησης του στόχου μας.

Έτσι λοιπόν ανακοινώνεται ότι:

Το Σάββατο 9/6/2012 και ώρα 18:00, στα καινούρια γραφεία του Συλλόγου μας με διεύθυνση ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 22 στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ψηφιακής τεχνολογίας D-STAR με κεντρικό ομιλητή τον συνάδελφο SV1EDZ Βελισσάρη Δημήτρη.Με την παρούσα απόφαση, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους της Αττικής αλλά και όσων ταξιδέψουν προς την Αθήνα για την Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν σε βάθος, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των ψηφιακών μεταδόσεων.

Στην εκδήλωση μπορούν να προσέλθουν όλοι οι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες που ενδιαφέρονται για τις Ράδιοερασιτεχνικές τεχνολογικές εξελίξεις

Με εκτίμηση
SV1EDZ
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία «Αφοί Παρισσινού» της εταιρίας ICOM, έγινε αναβάθμιση του πολύτιμου δώρου της κλήρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, αντί της συσκευής DVDongle που αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα δοθεί φορητός πομποδέκτης αξίας 360 ευρώ, με δυνατότητα ψηφιακής μετάδοσης D-star και την χαρακτηριστική ονομασία μοντέλου ID-31E.

Πρόκειται για το τελευταίο δημιούργημα της εταιρίας ICOM με απεριόριστες δυνατότητες και πλεονεκτήματα, όπως τον ενσωματωμένο δέκτη GPS, την υποδοχή κάρτας SD και τις εξαιρετικές προδιαγραφές στεγανότητας.

Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο σεμινάριο, παρόλα αυτά θέλει να συμμετάσχει στην κλήρωση και επιθυμεί την απόκτηση λαχνών, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 210-3458744 ή στο 210-9761596 ώστε να προβεί στην αγορά τους.

Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου, θα υπάρξει η δυνατότητα να δούμε σε πλήρη λειτουργία σύστημα VHF & UHF επαναλήπτη που προορίζεται για εγκατάσταση σε νησί του Ιονίου και την εφαρμογή του D-star Gateway.

Επίσης, θα γίνεται προβολή της τρέχουσας κατάστασης του δικτύου D-star με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω πομποδεκτών που θα βρίσκονται στα γραφεία μας.

Τέλος, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο, από τους δυο αγαπητούς συναδέλφους SV1KWC & SV1EAG.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ρ

1 σχόλιο:

  1. η εκδήλωση Για το d-star θα μεταδίδεται ζωντανά Απο εδω : http://www.justin.tv/​dstarseminario

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook