Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

CQ facebook 2013 "to know us better my facebook friends"

… πάει κι αυτό!!!

Η ιδέα να αφήσουμε για λίγο το πληκτρολόγιο και τα post στο facebook Πρωτοχρονιάτικα και να πιάσουμε το μικρόφωνο για να ανταλλάξουμε ευχές αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα βρε αδερφέ, αποδείχτηκε για ακόμα μια χρονιά πολύ καλή ιδέα, αν κρίνω όχι μόνο από την συμμετοχή που φέτος ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από την περσινή, αλλά και από τα πολύ θετικά σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα εκείνη τη μέρα για την ιδέα!!!

Στο κάλεσμα συμμετείχαν περισσότεροι από εξήντα συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες, που αψήφησαν την θέρμη που τους πρόσφεραν τα ζεστά κλινοσκεπάσματα και βρήκαν την δύναμη τελικά να τα αποχωριστούν προς χάριν του μοναδικού αυτού γεγονότος αλλά και της παρέας που μαζεύτηκε πολύ νωρίτερα στο προγραμματισμένο ραντεβού στην πιο "καθαρή" συχνότητα που βρήκαμε, στους 7,145MHz
Ο υπέροχος καιρός που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την λιακάδα να καλεί τους περισσότερους από εμάς να βγούμε έξω από το σπίτι παίρνοντας τους δρόμους για οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός πόλης, δεν επέτρεψε σε πολλούς συναδέλφους να παραβρεθούν στην εκδήλωση αλλά όπως είναι γνωστό δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Απ’ ότι πάντως θυμάμαι, πέρυσι είχαμε μαζευτεί περί τα τριανταπέντε άτομα, αφήνοντας μια πολύ ευχάριστη γεύση και αρκετή αισιοδοξία, κάτι που επιβεβαιώθηκε φέτος και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.


Πάντως κάποιες απουσίες φέτος έγιναν αντιληπτές. Δεν θα κάτσω να γράψω τα διακριτικά των συναδέλφων που ακούστηκαν στον αέρα γιατί νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα.  

Σε αυτό το σημείο χωρίς να θέλω να μακρηγορήσω περισσότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επίσης να ευχηθώ για ακόμα μια φορά Καλή Χρονιά και ραντεβού σε 363 μέρες.

73

4 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η ιδεα ΜΠΡΑΒΟ στον Γεωργο SV1CDY Καλη Χρονια Με Υγεια πολλα qso dx psk rtty και 599 tnxs 73+88 de: SV1AVT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο χαμό και συμμετοχή, ομολογώ πως δεν την περίμενα! Άντε με το καλό, και στη διοργάνωση του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά Κώστα, πράγματι το φετινό event πήγε πιο καλά από το περσινο. Είναι αυτό που λένε κάθε φέτος και καλύτερα.
    Α, ξέχασα να προσθέσω και το highlight εκείνης της ημέρας. Ακούσαμε και μερικά (παρα)τραγούδια που μας έβαλε κάποιος (ποιός να ήταν, ποιός να ήταν ...) αλλά και το μάθημα αριθμητικής, - φφφ φφ ηένα, δυου, τρία ... μπρρρρ, ρε όξω φούστη απ' την παράγκα, όπως θα έλεγε και η Μαλβίνα!!!
    Χα, χα, χα, 73!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook