Google Website Translator Gadget

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Icom IC-2300 … “new kid in town”

Διότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!

Αγαπητοί συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες σας εύχομαι καλή εβδομάδα, αν και κάπως αργοπορημένα!!!
Όλα δείχνουν ότι διανύουμε τις καλοκαιρινές μέρες του χειμώνα, πες τις και Αλκυονίδες κανένα πρόβλημα, πάντα όμως εν μέσω «οικονομικής κρίσης» με σφαίρες και άλλα τιμαλφή να κυκλοφορούν εκτός αλλά και εντός, όπως αποδείχτηκε εσχάτως, επιστολών και άλλα τέτοια που όμως δίνουν τροφή για σκέψη και περισυλλογή!
Παρ’ όλα αυτά όμως η ζωή έχει τους δικούς τις κανόνες και εμείς, όλοι μας ανεξάρτητα με το τι κάνουμε ή όχι όλη την μέρα, έρχεται κάποια στιγμή που θέλουμε να αποδράσουμε απ’ όλη αυτή τη κατάσταση για να μην πέσουμε σε κατάθλιψη, στη καλύτερη των περιπτώσεων!!! Όπως έχω γράψει άλλωστε και στο παρελθόν, είμαι θερμός υποστηρικτής του δόγματος, «κουφάλα νεκροθάφτη, ποτέ δεν θα πεθάνουμε» με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, με το hi-hi. 
ICOM IC-2300 2 METERS VHF TRANSCEIVER
Στις αρχές του περσινού καλοκαιριού η Icom κυκλοφόρησε στην αγορά τον αντικαταστάτη του γνωστού πομποδέκτη για τη μπάντα των δυο μέτρων VHF, το μοντέλο IC-2200 με την ονομασία, IC-2300.
Δεν έχω περισσότερα να γράψω εγώ, γιατί λίγο πιο κάτω υπάρχει παραπομπή για το περιοδικό QST, τεύχος Ιανουάριος 2013, που παρουσιάζει εκτενώς το νέο δημιούργημα της Ιαπωνικής εταιρίας.
Έβαλα και δυο βίντεο, τα μοναδικά που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή, που βρήκα στο YouTube, αν και δεν τα θεωρώ καθόλου κατατοπιστικά, αλλά ως γνωστόν οι οφθαλμοί είναι πάντα αχόρταγοι.

Ιστότοποι:

Official web site ICOM

QST Magazine review, issue January 2013 

YouTube:





73

2 σχόλια:

  1. ¨¨Μεγαλωσαμε με την RF και ειμαστε ακομα ζωντανο騨
    good play.sv8ajn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Πρόδρομε όπως τα λες. Ακόμα κι αν αλλάζαμε hobby πάλι με την RF θα ασχολούμασταν ... 73!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook