Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"to know us better" my facebook friends, 2014

CQ facebook, CQ facebook, CQ facebook ...

Στη πολυαγαπημένη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη ‘Ο Κατεργάρης’ σε σενάριο του ίδιου και του Νίκου Τσιφόρου, ο Χρόνης Βαρνής (Χρόνης Εξαρχάκος) και η γυναίκα του, η Τούλα Βαρνή (Κατερίνα Γιουλάκη), ζουν μαζί με την μικρή αδελφή του Χρόνη, τη Εύα Βαρνή (Νόρα Βαλσάμη). Η Αδερφή του Χρόνη αποφασίζει να κάνει ένα νεανικό πάρτυ στο σπίτι. Η δε ονομασία αυτού "to know us better" που ήταν πολύ τις μόδας τη δεκαετία του ’60 και φυσικά ο σκοπός ήταν αυτός που δηλώνει και η ονομασία του πάρτι.


Μήπως όμως ήρθε η ώρα να το προσαρμόσουμε στη δεκαετία που διανύουμε προς χάρη των αναγκών μας;
Η ιδέα είναι να αφήσουμε για λίγο το πληκτρολόγιο και τα post-αρίσματα στο facebook και να πιάσουμε το μικρόφωνο για … να γνωριστούμε καλύτερα, όπως λέει άλλωστε και ο τίτλος του event στο οποίο σας προσκαλούμε.

Όσοι λοιπόν από εσάς επιθυμείτε το ίδιο, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε το πρωί της Τετάρτης, 1η Ιανουαρίου 2014 στη μπάντα των 40 μέτρων και στις συχνότητες μεταξύ 7.140 - 7.160MHz για ... "to know us better". Το γεγονός θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί και ευελπιστώ ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη 1:00μμ άντε το αργότερο ως τις 2:00μμ.

Θα σας υπενθυμίσω ότι αυτή η άτυπη ραδιο-συνάντηση δημιουργήθηκε πρώτη φορά την 1η Ιανουαρίου του 2011 και ευελπιστώ ότι αν έχει την ίδια επιτυχία ή και μεγαλύτερη, μάλλον θα την καθιερώσουμε!
Θα ανταλλάξουμε, καλημέρα, αναφορές λήψης και φυσικά ευχές για το νέο έτος.

Πιστεύω πως θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωριστούμε και από τον "αέρα" που τελικά είναι και το σημαντικότερο για εμάς τους ραδιοερασιτέχνες.
Γι αυτό κι εσείς, τεντώστε τις κεραίες σας καλά, φροντίστε το πρόγραμμά σας ούτως ώστε να ακουστούμε όλοι. Δεν θα ήθελε να λείψετε από αυτό το event!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook: http://www.facebook.com/events...


73 cu on air.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook