Google Website Translator Gadget

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση Ε.Ε.Ρ. με … πνοή σημαντικών αλλαγών!!!

Ολοκληρώθηκε και αυτή η Γενική Συνέλευση, με κύριο χαρακτηριστικό την λήψη γενναίων αποφάσεων που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών – Ε.Ε.Ρ..

Πιο συγκεκριμένα:

Σε τροχιά αλλαγής το καταστατικό της Ε.Ε.Ρ.

Ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που τέθηκε σε αυτήν τη Γενική Συνέλευση είναι και η αλλαγή του καταστατικού, κάτι για το οποίο έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις σε παρέες και πηγαδάκι ραδιοερασιτεχνών στο παρελθόν. Έτσι λοιπόν, σε λίγο καιρό θα κλιθούμε όλοι μας να καταθέσουμε τις προτάσεις μας προκειμένου να συσταθεί εκ νέου ένα ολοκαίνουργιο καταστατικό, που θα είναι αν μη τι άλλο σύγχρονο. Οπότε καλό θα ήταν να αρχίσετε να ετοιμάζετε ουσιαστικές προτάσεις.

Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και το 2009.

Ακόμα μια γενναία απόφαση που ίσως παροτρύνει κάποια από τα διαγραμμένα μέλη να επιστρέψουν και πάλι στην Ένωση. Κάποιοι γκρίνιαξαν, λόγω ότι ένοιωσαν αδικημένοι, αφού όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ας μην είμαστε όμως τόσο αυστηροί με κάποιους συναδέλφους που ενδεχομένως αντιμετώπισαν σε δεδομένη στιγμή οικονομικές δυσκολίες.

Ανακήρυξη επίτιμου μέλους της Ε.Ε.Ρ. ο SV1KU

Από σήμερα ο αγαπητός σε όλη την ραδιοερασιτεχνική κοινότητα SV1KU Γιώργος ή ‘δάσκαλος’, χαίρει της τιμητικής διάκρισης του επίτιμου μέλους της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, για την μακροχρόνια προσφορά του. Άξιος!!!

Φυσικά συζητήθηκε, όπως σε κάθε Γενική Συνέλευση, η απαλλαγή του προηγούμενου Δ.Σ., ο απολογισμός του Δ.Σ., ο προϋπολογισμός Δ.Σ. για το 2014, η μετάταξη κάποιων μελών σε τακτικά και η επιστολή ένστασης του SV1JG, για την εγκυρότητα του Δ.Σ. που προέκυψε από την τελευταία εκλογική διαδικασία. Να σημειώσω εδώ ότι κάποιες στιγμές ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πορεία της διαδικασίας, χωρίς λόγο. Άλλωστε η πρόταση καταψηφίστηκε.

Εύχομαι του χρόνου να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή μελλών, γιατί οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τις Γενικές Συνελεύσεις, μας αφορούν όλους μας! Η απουσία από τα κοινά σημαίνει … αδιαφορία και αυτή με τη σειρά της επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες για όλους μας.

73

2 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤO QSL BUREAU ΓΙΩΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, πολύ σωστά το επισήμανες. Υπάρχει πλέον κάποια διαφοροποίηση της παραγράφου 3 της Γ.16.4 αλλά ήταν η στιγμή που έκανα διάλλειμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook