Google Website Translator Gadget

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

HF Field Day και VHF Contest από την Ε.Ε.Ρ

Ακολουθεί ενημέρωση από την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών – Ε.Ε.Ρ. και ένα σχόλιο ...

Αγαπητέ συνάδελφε,
 Η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το HF Field Day και το VHF Contest 144MHz, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα.
 
Η ΕΕΡ θα συμμετάσχει φέτος με σταθμούς HF και VHF από το Φλαμπούρι Πάρνηθας και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα των 20 ραδιοερασιτεχνών, που θα στελεχώσουν τους δύο σταθμούς. Τα μέλη της ομάδας αυτής:
 
-Θα στήσουν τους δύο σταθμούς το Σάββατο το πρωί και θα τους απεγκαταστήσουν την Κυριακή το απόγευμα. Αυτό συνεπάγεται ότι η παρουσία τους στο χώρο είναι απαραίτητη από τις 10:00 π.μ. του Σαββάτου 6/9 μέχρι τις 6:00 μ.μ. της Κυριακής 7/9 συνεχώς.
 
-Θα λειτουργήσουν τους σταθμούς σε βάρδιες καθ’ όλη τη διάρκεια του HF Field Day και του VHF Contest.
 
Όλος ο εξοπλισμός για τους δύο σταθμούς (πομποδέκτες, κεραίες, γεννήτρια και βενζίνη, παρελκόμενα κλπ.)  θα παρασχεθεί από την Ε.Ε.Ρ. 

Ο υποφαινόμενος στο καταφύγιο Φλαμπούρι

Τα μέλη της ομάδας θα διανυκτερεύσουν στον ειδικό χώρο, στον 1ο όροφο του καταφυγίου Φλαμπούρι , όπου παρέχονται στρώματα, μαξιλάρια και κουβέρτες, αλλά είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους υπνόσακο (Sleeping bag) ή σεντόνια και μαξιλαροθήκη (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.flabouri.gr
 
Το συνολικό κόστος διαμονής ανέρχεται σε € 40, από τα οποία τα € 20 θα καλυφθούν από την Ε.Ε.Ρ. και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα, θα καταβάλει τα υπόλοιπα € 20. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει
 
-την διαμονή
 
-3 πλήρη γεύματα με επιλογή από το μενού του καταφυγίου.
 
Προσοχή: Η πρόσβαση στο καταφύγιο Φλαμπούρι θα πρέπει να γίνει με ίδια μέσα.
 
 
Δηλώσεις συμμετοχής (με e-mail στο raag -hq[at] raag .org ή με αίτηση στα εντευκτήρια) θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, αλλά θα επιβεβαιώνονται μόνο με καταβολή του κόστους συμμετοχής το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 27 Αυγούστου.
 
 Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια για υποψήφιους ή ήδη αδειούχους, με υπεύθυνους τον Γιώργο SV1KU, Επίτιμο Μέλος της Ε.Ε.Ρ., και τον Μάκη SV1NK, Έφορο Επιτροπής Εκπαίδευσης Μελών & Εκδόσεων. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τα στοιχεία για τη δήλωση συμμετοχής θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
 
Την εκδήλωση αυτή είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Ο χώρος προσφέρεται για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα και η οργανωμένη κουζίνα του καταφυγίου μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη (φαγητό, σνακ, καφέ, αναψυκτικά κλπ.).
 
Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ε.Ε.Ρ. στο raag -hq[at] raag .org ή κάθε Τετάρτη 5:00 – 9:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210-5226516.
 
Σας περιμένουμε!
=====================================

Σχόλιο: Έχω την αίσθηση ότι και με αυτή την κίνηση, η Ε.Ε.Ρ. κάνει ακόμα ένα κάλεσμα, όχι μόνο στους νέους αλλά και προς τους πιο παλιούς ραδιοερασιτέχνες, οι οποίοι για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν από αυτήν. Το νέο ΔΣ έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του και δείχνει αποφασισμένο να αποτινάξει τα όποια λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος και να προβάλει προς τα έξω, επιτέλους, μια εξωστρεφή ένωση που έχει ανοιχτές τις "πόρτες" σε όλους ... "ειδικούς" και μη!!! Μικρότητες, κακίες και υφάκι χιλίων καρδιναλίων δεν έχουν πλέον καμία θέση ανάμεσά μας. Αν αποδεχτούμε ότι κάνουμε το ίδιο hobby, τοτε ναι, ο ραδιοερασιτεχνισμός μας ενώνει. 
Εύχομαι και ελπίζω ότι η ένωση θα πετύχει τους στόχους της. Οπότε, όσοι πιστοί, προσέλθετε.

ΥΓ. 2 Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσω μια συμπληρωματική ανακοίνωση της Ε.Ε.Ρ..

Καλή επιτυχία, 73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Like on Facebook