Google Website Translator Gadget

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο κακοφωνίξ και οι λοιποί συνδετιμώνες!

Χτες παρέλαβα το καινούργιο τεύχος του περιοδικού SV ΝΕΑ, αριθμός τεύχους 119.
Δε πρόλαβα να το ξεφυλλίσω και … ντριιιιιίν, ντριιιιιίν, σηκώνω το ακουστικό του τηλεφώνου και στην άλλη άκρη της γραμμής ο Σταμάτης, SV1EML.
- Τι έγινε «καπετάνιο»; Ρωτάω!
- Έλα τι κάνεις; Διάβασες το καινούργιο SV ΝΕΑ;
- Όχι. Δε έχω βρει ακόμα χρόνο. Γιατί, «παίζει» κάτι;
- Άνοιξε στη σελίδα 7 και διάβασε το editorial.

Ανοίγω κι εγώ γεμάτος απορία και σε κάποιο σημείο διαβάζω,

… Σε μια συχνότητα ένας συνάδελφος είχε μια κιθαρίτσα και έπαιζε και τραγουδούσε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες …


Είναι προφανές ότι η συχνότητα στη οποία αναφέρεται ο Μανώλης, SV1IW, δεν είναι άλλη από τη συχνότητα την οποία και ο γράφων χρησιμοποιεί για τις τοπικές επικοινωνίες στα δυο μέτρα και για την οποία έχει αναφερθεί στο παρελθόν.

Είναι γεγονός και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε που λέει και ο … ύπαγε οπίσω μου βελζεβούλη! Πράγματι στο συγκεκριμένο δίαυλο, αγαπητέ μου αναγνώστη, δεν είναι και λίγες οι φορές που άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο «ξεφεύγουμε» από το πρωτόκολλο! Δεν είναι λίγες οι φορές, κυρίως τα Σαββατοκύριακα που η κίνηση είναι πολύ μεγάλη, πατάμε ο ένας πάνω στον άλλο λες και κυνηγάμε το VP6, Ducie Isl.
Ε! σα να μη φτάνουν όλα αυτά έχουμε και τα … παρατράγουδα! Πιάνει λοιπόν και ο Κώστας τη κιθαρίτσα, όπως την αποκάλεσε ο Μανώλης και ρίχνει κανένα ντο ρε μι!
Λοιπόν Κώστα, στο γράφω και να το έχεις υπό την υποψία σου, αν σε μυριστεί η Ανίτα, θα βγάλει τουλάχιστο τέσσερις εκπομπές μαζί σου! Μην αφήσεις τέτοιο κάλος να χαραμίζεται στη φτωχή μπουάτ των δυο μέτρων!
Εμπρός γενναίοι μου κιθαρωδοί, τραγουδιστές και λοιποί μουσικάντηδες όλων των συχνοτήτων εγένικε μωρέ η ώρα της επανάστασης! Με αρχηγό τον κακοφωνίξ θα πάρουμε τη πόλη πίσω ορέ σεις διότι … ο Καιρός γαρ εγγύς.
Κουράγιο συνάδελφε!

2 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CD ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΚΙΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠ3 ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προτιμώ να τον πάμε πρώτα στην Ανίτα και μετά όπου θες εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook