Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

θέλει ο DX-ερ να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Εντάξει παιδιά, ο τίτλος είναι παραφρασμένος. Τι θέλατε δηλαδή να κάνω; Τον έκοψα και τον έραψα σύμφωνα με τις επιταγές του blog, με το hi, hi!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Το θέμα που είχα πιάσει πιο παλιά το οποίο έχει να κάνει με τα βραβεία του EPC, λύθηκε αλλά όχι μόνο του! Χτες το απόγευμα στα εντευκτήρια της ΕΕΡ, ισα που πρόλαβα και γνώρισα τον Γιώργο SV8GXC, ο οποίος πρέπει να πω πως μου άνοιξε, στη κυριολεξία, τα μάτια σε ότι έχει σχέση με την απόκτηση των βραβείων, του γνωστού πλέον παγκοσμίως, EPC Club.

Η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός είχε κάποιο πρόβλημα το οποίο και έλυσε και όλα πλέον βαίνουν καλώς! Ή μήπως δεν έφταιγε μόνο αυτός; Για να μη το κουράζουμε το ζήτημα, εάν δεν έχετε κατεβάσει τη νέα version του UltimateEPC, τότε θα τα βρείτε ... σκούρα, όπως κι εγώ!

Επειδή όμως όπου Γιώργος και μάλαμα, που λέει και το γνωστό άσμα, αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια, όλο και κάποιος ... Γιώργος θα βρεθεί να σας τη δώσει! Αρκεί να του τη ζητήσετε.



Τα πρώτα κατέφτασαν και από εδώ και στο εξής θα κοσμούν το shack. Καλώς να ορίσουν και τα υπόλοιπα. Θα τα περιμένω με μεγάλη αγωνία! 73.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook