Google Website Translator Gadget

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

AEGEAN VHF CONTEST 2010

Για τους φίλους των πολύ υψηλών συχνοτήτων και όχι μόνο, ήρθε η στιγμή που περιμένανε και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο για τη διεξαγωγή του αγαπημένου διαγωνισμού που είναι γνωστός ως AEGEAN VHF CONTEST.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου (!). Πιο συγκεκριμένα από το ξημέρωμα του Σαββάτου στις 00:00 UTC ή 03:00 τοπική, ως το ξημέρωμα της Δευτέρας στις 00:00 UTC ή 03:00 τοπική.

Οι κανονισμοί του contest αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού περιοδικού 5-9 report.

Η … «γνωστή» παρέα θα τρέχει με το ειδικό διακριτικό SX1DL από το καταφύγιο Φλαμπούρι στο βουνό της Πάρνηθας, χμ ούτε τρεις μήνες δε πέρασαν από τη τελευταία φορά που είχα βρεθεί σε αυτό το σημείο της Πάρνηθας!
Οι γνωστοί – άγνωστοι λοιπόν θα είναι οι:
SW1JGW Δημήτρης,
SV1GRN Πάνος,
SW1EIX Χρίστος,
SW1KWZ Κυριάκος και
SV1CDY Γιώργος.

Θα είμαστε ενεργοί στη μπάντα των 6 μέτρων των 2 μέτρων και και πιθανότατα και στη μπάντα των 70 εκατοστών, σε διαμορφώσεις CW και SSB. Για ψηφιακά μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω κάτι, είδομεν.
Πολύ πιθανόν να έχουμε στήσει κι ένα σταθμό APRS.
Αυτά για τώρα, μείνετε συντονισμένοι.

73 cu on AEGEAN CONTEST.

9 σχόλια:

  1. Χασμ, γιααααουν, CQ, CQ de SVροοοοννν.... φιιιιιι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γιάννη. Χμ! γνωρίζω τις απόψεις σου για τους διαγωνισμούς! Παρόλα αυτά ελπίζω να σε ακούσω στο AEGEAN και άσε τα ... νιαουρίσματα! με το hi, hi! 73 και καλές επαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κάνω οτι μπορώ.

    Η μόνη ενσταση ειναι για την διάρκεια, δλδ ρε παιδιά ενα ΣΚ μας μένει να την πέσουμε και λιγάκι, καλά να ειμαστε 24 ωρες απο πάνω, αλλά 48 ωρες και να πάμε σερί ακοίμιστοι στην δουλειά; και καλά να εισαι Δ.Υ. με θεση γραφείου, εκει κανένα πρόβλημα, αν εισαι χειριστής βαρεων μηχανημάτων ή ταξιτζής - φορτηγατζής?

    δεν κάνουμε καλύτερα σερί απο τις 0300 του Σαββάτου μεχρι τις 0300 της Κυριακής, να την πέσουμε και κάνα 3ωρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ. Η διάρκεια ίσως θα έπρεπε να ήταν 24-ώρη. Ας το εξετάσουν λίγο καλύτερα αυτό το θέμα οι διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EDO O KOSMOS DEN EXEI NA FAI KAI ESHS EKEI STA CONTEST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι βρε, τα λεφτά του κόσμου τρώμε;!; Απλά αντι της καθιερωμένης κατεδάφισης με BBQ, στις μέρες μας παιρνουμε τσουκάλι και ψηνουμε φασολάδα (με τα γνωστά επακόλουθα μεσα στις σκηνές....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανώνυμο,
    Αγαπητέ χμ … συνάδελφε (;) δηλαδή τι θα μας πρότεινες, αντί των contest, να κάνουμε; Ομαδική αυτοκτονία μήπως; Σίγουρα όχι, διότι στη παρούσα φάση ούτε για … θαφτικά δεν υπάρχουν! Sorry για το μακάβριο παράδειγμα, αλλά ότι και να προτείνεις «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω» που έλεγε και μια … ψυχή!

    @Γιάννη (SV9OFO),
    τι είπες τώρα; Φασουλάδα; Αυτά είναι πλέον πολυτέλεια! Με sandwich θα τη βγάλουμε! Κάπως έτσι το βλέπω εγώ το έργο να εξελίσσεται.

    Άσε που στο τέλος θα μας φορολογήσουν και τα … contest!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalimera pithanon to dikomas team na xekinisi 1400 utc oso afora ta 6m kali diaskedasi cu on test frome km18oe 73 de sv1jgx sw1jsx sw1mqj manos stratos takis kitheronas contest team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και τα είπαμε και από τον αέρα, καλή επιτυχία και καλά να περάσετε. 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook