Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θα γίνει της ... Τετάρτης!

Από το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή από το βράδυ της Τρίτης, είχαμε κανονίσει, ο SW1GGW, ο SV1HAG και η μουτσούνα μου να συναντιόμασταν στα εντευκτήρια της ΕΕΡ και μετά να πηγαίναμε για καμιά μπυρίτσα μετά συνοδείας εύγεστων εδεσμάτων!
Όπως πάντα όμως αργοπορημένος ο γράφων, αφίχθη κατά τις 19:50΄ περίπου, ευτυχώς χωρίς αρνητικές συνέπιες!
Στο χώρο των εντευκτηρίων συνάντησα, όπως ήταν αναμενόμενο, τον αγαπητό φίλο SV1IZR Μάκη, και προς μεγάλης μου έκπληξης τον αγαπητό Αντώνη το … φαντάρο (call sign δε γράφω για καθαρά τυπικούς λόγους) τους επίσης αγαπητούς και μη εξαιρετέους, Παναγιώτη SV1PAS, Στάθη SW1NQX, στον ειδικά διαμορφωμένο για καπνιστές χώρο (!), να φουμάρουν την αγαπημένη τους μάρκα και να συζητούν θέματα … μάλλον ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος.
Μπαίνοντας μέσα στην αίθουσα, η οποία ευτυχώς κλιματιζόταν, συνάντησα αγαπητούς φίλους αλλά και συνοδοιπόρος στο EPC, SV8GXC/1 Γιώργο, SV1GRN Πάνο και φυσικά τους SV1HAG Γιάννη και SW1GGW Δημήτρη όπως είχαμε κανονίσει άλλωστε.
Πριν καλά – καλά προλάβω να κάτσω σε μια καρέκλα, ακούω μια γνώριμη σε μένα φωνή να λέει … νάτος, αυτός είναι που έγραψε το άρθρο … Αμάν, σκέφτηκα, τώρα είναι που δε το γλυτώνω με τίποτα το ξύλο! και έρχονται προς τη μεριά μου ο SV1GRN ο Πάνος μαζί με τον SV1KU το Γιώργο (για πολλούς από τη γενιά μας και δάσκαλος στο CW).
Αλλά … για μια στιγμή. Κάτι κρατάει ο Πάνος στο χέρι του το οποίο μου είναι πολύ γνώριμο!!! Χμ! μια εκτύπωση της ανάρτησης που είχα για τη VHF και UHF Slim Jim antenna.
- Α, εσύ είσαι που έγραψες για τη Slim Jim; με ρώτησε ο Γιώργος. Πολύ ωραία! Την έχω φτιάξει ήδη και μου αρέσει πολύ! Πάει πολύ καλά και είναι και εύκολη κεραία. Ουφ, το γλύτωσα, για απόψε τουλάχιστο, το ξύλο.
Με τον έτερο Γιώργο τον SV8GXC/1, είχαμε μια μικρή αλλά περιεκτική ανασκόπηση των γεγονότων των special calls για το EPC αλλά και μια αναφορά για την πορεία του γεγονότος που εξακολουθεί να τρέχει!
Αφού αλλάξαμε μερικά μικρόφωνα ... (ωπ ! τι σου είναι η δύναμη της συνήθειας ε;) μαζευτήκαμε όλα τα καλά παιδιά και πήραμε το δρόμο προς τα ... Πετράλωνα.
Αααυτά είναι αγαπητέ μου συνάδελφε! Αναστέναξαν, εκτός από τα πιρούνια και τα γκαρσόνια!!! Που να σε είχα από μια μεριά, μόνο να έβλεπες!
Τα γκαρσόνια δε, μάλλον το ερχόμενο Σάββατο, θα βγουν σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστού UFO-λόγου να αναφέρουν όλα όσα άκουσαν από τη παρέα μας, αφού το είδα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο βλέμμα τους, μας παρατηρούσαν … περίεργα!!!
Για μια στιγμή μάλιστα είχα την αίσθηση πως ήταν έτοιμοι να καλέσουν στο Δρομοκαΐτειο, για να μας μαζέψουν!
Το μόνο που δεν σκέφτηκα, ήταν να τραβήξω μια αναμνηστική φωτογραφία για την ιστορία και μόνο!
Όσο για το περιεχόμενο των συζητήσεων ε, ξέρεις τώρα, καθαρά και μόνο … ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος!
Το μόνο που ξέχασα να πάρω φεύγοντας, είναι το ... φτυάρι μου!
Εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι κι εσύ μαζί μας.

73 cu on the air.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΧΤΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.!!!

    DE SW1GGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι Δημήτρη κι εγώ το χάρηκα, περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ και σίγουρα θα το επαναλάβουμε και μάλιστα πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο συγνώμη. Τη πρώτη φορά έκανα το λάθος εκ παραδρομής, τη δεύτερη έκανα copy paste το προηγούμενο κι ετσι τη πάτησα εις διπλούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XA XA. GIA TO DROMOKAITIO HSASTE? POLY KALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ε; Χμ, που και πού μου ξεφεύγει και μένα κανένα καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook