Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Friedrichshafen International Exhibition for Radio Amateurs 2010 και το ΔΝΤ

Χθες Κυριακή 27 Ιουνίου, τελείωσε το τριήμερο της Διεθνούς έκθεσης των ραδιοερασιτεχνών, Friedrichshafen 2010.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα, http://www.hamradio-friedrichshafen.de/ham-en/index.php

Στα του οίκου μας τώρα!
Στην έκθεση συμμετείχε και η ΕΕΡ, όπως άλλωστε ήταν γνωστό σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους ήμασταν παρόντες στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΕΡ. Στην ίδια συνέλευση, απ’ ότι θυμάμαι, είχε τεθεί θέμα για το αν θα γινότανε ή όχι το HAM FEST λόγο των γνωστών οικονομικών προβλημάτων. Το HAM FEST τέλος πάντων έγινε, έστω με τις όποιες ή όχι δυσκολίες! Παρόλα αυτά όταν τέθηκε το θέμα για το αν θα έπαιρνε η ΕΕΡ μέρος στο Friedrichshafen, στην ίδια ετήσια τακτική γενική συνέλευση, αμέσως όμως κάποιοι έσπευσαν να τονίσουν την αναγκαιότητα του να παρευρεθεί η ένωση στην έκθεση, αυτή τη φορά όμως αγνοώντας την … οικονομική κρίση! Το θέμα φυσικά κλείδωσε με τη πρώτη και πήγαμε παρακάτω. Αλήθεια όμως αν έπρεπε να διαλέξουμε μεταξύ HAM FEST και Friedrichshafen, τι θα επιλέγαμε; Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα ψηφίζαμε υπέρ της διεξαγωγής του HAM FEST χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως προκύπτει και από το τελευταίο απολογισμό χρήσης της ΕΕΡ, η παρουσία της ένωσης στην έκθεση Friedrichshafen κοστίζει ουκ ολίγα!
Ίσως θα έπρεπε το ΔΣ της ένωσης να μελετήσει καλύτερα αυτή τη κίνηση. Δε χάθηκε και ο κόσμος αν μια ή και περισσότερες χρονιές δεν ήμασταν εκεί! Αυτή τη κίνηση άλλωστε θα την καταλάβαιναν και ίσως να την επικροτούσαν κιόλας οι αδελφές ενώσεις.
Καλό είναι να μη δίνουμε λαβή για σχόλια του τύπου, «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»!
Θέλω να πιστεύω πως τη κριτική, όταν μάλιστα είναι καλοπροαίρετη όπως η πιο πάνω, οδηγεί όλους μας προς τα εμπρός και όχι προς τη στασιμότητα ή ακόμα χειρότερα προ ... τα πίσω!
73

6 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΟΡΗΣΕΙ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά είμαι κακός και μιλάω, εγώ.

    Αν εξέλειπαν κάποια αγκάθια, το τριαντάφυλλο θα ηταν στα αλήθεια όμορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος,
    Δεν ξέρω αν αυτά που θα πρέπει να αναθεωρήσει είναι πολλά ή λίγα, πάντως στο συγκεκριμένο θέμα όπως ήδη έγραψα θα έπρεπε να είναι περισσότερο … διαλλακτική!

    ΥΓ. Καλό θα ήταν όμως τέτοια σχόλια να ήταν και επώνυμα, όπως το παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @SV9OFO,
    Καλησπέρα και πάλι Γιάννη. Η αλήθεια είναι πως πουθενά δεν είναι όλα … ρόδινα! Λόγοι όπως αυτός που έγραψα, αποτελούν αγκάθι. Αγκάθια πάντα υπάρχουν, ακόμα και στις φαινομενικά καλύτερες σχέσεις! Γι αυτό επισημάνουμε και τις αδυναμίες – αγκάθια. Για το καλύτερο.

    Όχι δε έγραψα ποτέ ότι ήσουν κακός, απλά ήσουν υπερβολικά αυστηρός και μάλιστα με την ΕΕΡ που έχει πραγματικά προσφέρει μεγάλο έργο. Αυτό ήταν και το σημείο στο οποίο διαφωνήσαμε έντονα κάποια στιγμή, αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια γιατί δεν θα αντέξω ... summer edition! Με το hi, hi!!!
    Ας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω απ’ όλα και καλές διακοπές στη όμορφη και εξωτική … μπανιέρα μας!
    Πολλά 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ, Γιώργο, εχεις δίκιο, μονο η... μπανιέρα μας εμεινε πιά!!!!

    Το τριαντάφυλλο οταν ανακαλύψει εαυτόν ισως ομορφύνει απότομα.

    73 και καλά DX !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook