Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το ημερολόγιο ενός τρελού.

Παρότι το μυθιστόρημα του Νικολάι Γκόγκολ δεν έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία με τη παρούσα ανάρτηση, πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, εν τούτοις θα μπορούσε κάποιος να δανειστεί μερικά στοιχεία από τη προσωπικότητα τουλάχιστον ενός ή μήπως και των τριών (;) πρωταγωνιστών του βιβλίου με τίτλο «Το ημερολόγιο ενός τρελού» και να τα ταυτίσει με πρόσωπα και καταστάσεις που λυμαίνουν αυτό το τόπο!

Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών είναι παντελή έλλειψη λογικής συμπεριφοράς και ως συνεπακόλουθο αυτής της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν επισέλθει, διαπράττουν αδικήματα που τους οδηγούν ακόμα και στα μονοπάτια της ανομίας! Ας πρόσεχαν.

Οι ενορχηστρωμένες, τρομοκρατικής τακτικής επιθέσεις, έχουν ως μοναδικό στόχο, όπως αντιλαμβάνεται κάθε λογικός άνθρωπος, να πλήξουν όχι μόνο εμένα και τη προσωπικότητά μου αλλά και τους φίλους μου και συναδέλφους του χώρου!

Ο καθένας εξ ημών μπορεί να κατανοήσει το πρόβλημα και να πράξει κατά τη κοινή λογική. Προσωπικά εγώ από τη μεριά μου θα τον αφήσω να βράσει στο ζουμί του και δεν θα ασχοληθώ μαζί του, τουλάχιστον για την ώρα, διότι ειλικρινά τον λυπάμαι πολύ! Απόδειξη όσων γράφω αποτελεί το γεγονός πως εάν ήθελα να του κάνω κακό θα το είχα ήδη κάνει, πράττοντας τα νόμιμα. Βέβαια θα φαινόμουν και ο κακός της υπόθεσης, αφού τα αδικήματα που έχει διαπράξει θα τον οδηγήσουν στη φυλακή, για περίπου μια δεκαετία! Ναι, έχει παραβιάσει δυο νόμους του ποινικού και έναν του αστικού κώδικα! Επειδή δε θέλω να καταστρέψω τη ζωή ενός ανθρώπου εξαιτίας μιας ανόητης πράξης του, πήρα τη πιο πάνω απόφαση. Αυτό ισχύει τουλάχιστον από μεριάς μου αν και δε γνωρίζω τι θα πράξουν οι υπόλοιποι, πάντως τους συνιστώ να ακολουθήσουν την ίδια στάση.

Θα συνεχίσω την πορεία μου όχι βέβαια πως το γεγονός θα το θεωρήσω ως κάτι μη γεννώμενων, απλά θα γυρίσω τη πλάτη μου, όπως αξίζει άλλωστε, σε τέτοιου χαμηλού επιπέδου ανθρωπάρια!

Αυτό όμως που βγήκε απ’ όλη αυτή την υπόθεση, εκτός από την απομυθοποίηση του ιδίου, ήταν και ο αληθινός, ο σαπρός και αρρωστημένος, εσωτερικός κόσμος του αλλά και των ομοίων του!

Αύριο Παρασκευή και πριν τα τσιπουράκια, θα αναρτήσω και τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου.

Πολλά 73 και φρόνημα!


Α, μη το ξεχάσω και μια ... αφιέρωση!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

22 σχόλια:

  1. ΡΕ "ΜΠΑΓΑΣΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΤΟ "ΑΣΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑΤΟΥ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ χαχαχα
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΝΑΞΙΑΜΟΥ ΟΛΑ"
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πολύ σωστά έγραψες, ταιριάζουν και άλλα τραγούδια. Παρόλα αυτά όμως και στο δικό σου το μυαλό στριφογύριζε το ίδιο τραγούδι ενόσω διάβαζες το κείμενο!

    73 και τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας καθηγητής στάθηκε μπροστά στου
    φοιτητές τις φιλοσοφικής σχολής
    έχοντας μπροστά του κάποια αντικείμενα.
    Πηρέ λοιπόν ένα βάζο του γλυκού,
    και άρχισε να το γεμίζει
    με μπαλάκια του τένις.
    Όταν πλέον δεν χωρούσε άλλα
    ρώτησε εάν το βάζο γέμισε
    και εκείνη συμφωνήσαν μαζί του
    Τότε πηρέ χαλίκια και άρχισε
    να τα ρίχνει στο βάζο κουνώντας το
    αυτo και αυτά πήγαν στα κενά
    ανάμεσα στις μπάλες όταν δεν
    χωρούσαν αλλά ξανά ρώτησε και
    οι φοιτητές σαστισμένοι είπαν
    πώς είναι γεμάτο .Στην συνεχεία
    έριξε άμμο όταν δεν χωρούσαν
    αλλά ξανά ρώτησε και οι φοιτητές
    είπαν πώς είναι γεμάτο .
    Τότε πήρε δυο κούπες με καφέ και
    χαμογελώντας τις έριξε και
    αυτές μέσα στο βάζο.
    Τώρα θεωρήσετε το βάζο αντιπροσωπεύει
    την ζωή σας
    Οι μπάλες του τένις είναι τα
    μεγάλα πράγματα τις ζωής μας, πατρίδα οικογένεια παιδιά φίλοι.
    Τα χαλίκια αντιπροσωπεύει σημαντικά πράγματα της ζωής μας
    Και η άμμος τα μικρότερα πράγματα τι ζωής μας, πχ Hobby, blogs .
    Αν γεμίσουμε το βάζο πρώτα με άμμο δεν θα υπάρχει χώρος για να γεμίσουμε το βάζο με χαλίκια και τις μπάλες του τένις.
    Το ίδιο ισχύει και με την ζωή μας
    Εάν ξοδεύετε την ώρας σας και την ενεργεία σας για μικρά πράγματα , δεν θα έχετε χρόνο για μεγαλύτερα και σημαντικότερα
    Φροντίστε της μπάλες του τένις πρώτα μετά τα χαλίκια και στο τέλος την άμμο
    Ο καφές είναι για να δείξει πως όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφέ μαζί με φίλους
    73 ggw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το παράδειγμα. Μου θύμισε εκείνο που μας έλεγε ο HAG, με τα περιττώματα, τα λουλούδια, τη μύγα και τη μέλισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί άλλο θα περίμενε κανείς να σου έλεγε ο hag...
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα θα νομίζεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος της παρέας, μιας παρέας που δεν αριθμεί ούτε πέντε άτομα και που η μοναδική της ασχολία είναι αυτή που φαίνεται στο σχόλιό σου!
    Αν σε ενόχλησε η λέξη περιττώματα, θα σου πω ότι δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, χυδαία μυαλά υπάρχουν! 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο νομίζω οτι το παρατραβάτε χωρις λόγο.Δίνεις διαστάσεις που δεν υπάρχουν και αναφέρεις γεγονότα που είναι κουτσομπολιά. Αν σου είπε κάποιος οτιδήποτε το είπε σε σένα δεν σου είπε να το ανεβάσεις στο ιντερνετ και λίγο πολύ οι συνάδελφοι είναι γνωστοί δεν περιμέναμε κάποιον να μας υποδείξει. Σχετικά με όσα ακούστηκαν στο 145400 τόσο καιρό για τον συνάδελφο δεν αναφέρεις τίποτα. Είσαστε προκλητικοί με αυτά που λέγατε και φυσικό ήταν να αντιδράσει. Αυτά που λέγατε στη συχνότητα ήταν ανεπίτρεπτα και δεν υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Μην ξεχνάς ότι ο Γιάννης σε έφερε στο 145400 και δεν επιτρέπεται να λέτε αυτά που λέγατε εις βάρος του στον αέρα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και δώστε τα χέρια. Το ότι έκανες ένα μπλόγκ δεν συμαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε θέμα στον αερα ούτε αυτά για υποκλοπές κλπ δεν μιλάγατε στο τηλέφωνο, όλο το ίντερνετ είναι γεμάτο από επικοινωνίες ραδιοερασιτεχνών. Ας πέσουν οι τόνοι σε παρακαλώ και η ένταση.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τα γραφόμενα συμπεραίνω όχι μόνο ότι γνωριζόμαστε αλλά ότι είσαι και ενεργός της παρέας. Βάση των προηγουμένων θα περίμενα πρώτα να ρωτήσεις και εμένα για τα τεκταινόμενα και μάλιστα εκ του σύνεγγυς. Γιατί όμως δε το έκανες; Ωστόσο διαφαίνεται μια μονόπλευρη ενημέρωση από μεριά σου, η οποία δυστυχώς σε οδήγησε σε βιαστικά συμπεράσματα!
    Ακόμα και τώρα όμως δεν είναι αργά. Μπορώ να λύσω όλες σου τις απορίες.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
    http://www.youtube.com/watch?v=5vOulaM85b0
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο Άργος βασίλευε ο Γελάνωρ της γενιάς των Ιναχιδών, από τον οποίο ο Δαναός ζήτησε να πάρει την εξουσία, αφού του έκανε γνωστή την καταγωγή του. Ο γέροντας και χωρίς διάδοχο Γελάνωρ έφερε αντιρρήσεις, με την επέμβαση όμως του αργειακού λαού του παρεχώρησε τον θρόνο.
    Είχε προηγηθεί μια πάλη μεταξύ λύκου και ταύρου, προστάτη μιας αγέλης βοδιών, που έβοσκε μπροστά στα τείχη (Παυσαν. Κορινθ. 19, 3). Στην πάλη αυτή νικητής αναδείχθηκε ο λύκος. Οι Αργείοι που είχαν συγκεντρωθεί και παρακολουθούσαν, ταύτισαν τον ταύρο με τον Γελάνορα, και έκριναν ότι ο μοναχικός λύκος αντιπροσώπευε τον ξενόφερτο Δαναό.
    Αφού έγινε κύριος του Άργους ο Δαναός, έχτισε την ακρόπολη με τεράστιους λαξευτούς ογκόλιθους, που ονομάσθηκε Λάρισα από την κόρη του βασιλιά Πελασγού. Στην κορυφή της έχτισε ναό προς τιμήν του Λαρισαίου Διός, όπου τοποθετήθηκε ξόανο (ξύλινο ομοίωμα) του θεού. Στην πόλη θεμελίωσε ναό προς τιμή του Λυκείου Απόλλωνος, γιατί πίστευε ότι ο θεός αυτός έστειλε τον λύκο εναντίον του κοπαδιού των βοδιών…..Με λίγα λόγια έξω ο λύκος από το μαντρί του 145400 γιατί θα σας βάλει να του κτίσετε Ναό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί μου αφήνει μια απορία το σχόλιό σου; Μήπως τελικά είναι και λίγο αινιγματικό;
    Στη κοινότητά μας δεν χωράνε ούτε αγάλματα ούτε λύκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι ψυχαναλητες ποσο χρεωνουν τη συνεδρια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώγρο, μερικά πράγματα *πες το personal* δεν είναι ανάγκη να τα μεγενθυνουμε και να τα προβαλλουμε via blog.

    DEN THELOYME NA KSEROYME

    OYST

    Δε λα bubis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ … Ανώνυμε (;)
    Επιτέλους, πήρες τη σωστή απόφαση, μπράβο σου. Δεν γνωρίζω για χρεώσεις αλλά μπροστά στην υγεία τι σημασία έχει το χρήμα!
    Πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ bubis,
    Έλα bubis ή … όπως αλλιώς λέγεσαι, μη γράφουμε και άλλα ονόματα, αρκετά έχουμε γράψει ως τώρα, επιτέλους βρε παιδάκι μου έπεσαν οι μάσκες!
    Έχω μια απορία όμως «διαδικτυακέ φίλε μου bubis» (εσύ μου το είχες γράψει αυτό πριν από λίγους μήνες). Τη συμβουλή που έδωσες σε εμένα μήπως θα έπρεπε πρώτα να τη δώσεις κάπου αλλού;
    Μα καλά, τόσο πολύ τσούζει, που κάθεσαι στη μία τη νύχτα και μου γράφεις; Συγνώμη για ακόμα μια φορά που εξαιτίας μου έχασες κι εσύ αλλά και μερικοί ακόμα, τον ύπνο σας!

    Ωστόσο αν δε θες να ξέρεις, πολύ απλά μη διαβάζεις.

    Ουστ; Χμ! έτσι μπράβο!

    Αχ βρε bubis, καλά στο είχα γράψει από την αρχή, αν θυμάσαι! Για το ψευδώνυμο βρε. Bubi λένε τα … σκυλάκια! Το πιασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι ρε φίλε George, δεν είναι έτσι - καμία σχέση. Καμιά φορά παραμυθιάζομαι, δεν λέω.. από αναγνώστες ένθεν κείθεν κ’ αυτό είναι όλο.
    Πραγματικά κ’ αλήθεια, δεν μ’ αρέσουν αυτά που γίνονται στον αέρα και δια ζώσεις μεταξύ σας ή και άλλων..
    Δεν γράφω για να σας κριτικάρω, απλά και μόνο γιατί δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα, αλλά και δεν ηχούν κ’ ωραία ρε αδερφέ.
    Γράφω επίσης όμως γιατί μου εκφράζεται πολλά κομμάτια, ανθρώπινα και φιλικά.

    Φίλε μου George, δε μ’ αρέσουν τα στρατόπεδα. Αμερόληπτο με μεγαλώσανε – αμερόληπτος θέλω και να πεθάνω και τίποτα στον κόσμο.

    Παντα φιλικα δε λα bubis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε μια παρέα που επικοινωνεί ουκ ολίγες ώρες καθημερινώς έχοντας ως μοναδικά θέματα, συζητήσεις που άπτονται των ραδιοερασιτεχνικών δραστηριοτήτων, κεραίες DX, κατασκευές κτλ. είθισται να υπάρχουν και στιγμές … χαλάρωσης! Δηλαδή στιγμές όπου η συζητήσεις δεν είναι αυστηρώς ραδιοερασιτεχνικόυ χαρακτήρα. Στιγμές κατά τις οποίες και θα αστειευτούμε και θα καλαμπουρήσουμε. Αυτό συμβαίνει σε κάθε φυσιολογική παρέα αλλά και άνθρωπο!
    Αντίθετα υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι δεν παράγουν σχεδόν τίποτα από τα προηγούμενα και ως μοναδική ασχολία έχουν τη κακοπροαίρετη κριτική και όπως αποδείχτηκε εσχάτως και τις παράνομες ηχογραφήσεις.
    Το ποιος είναι ποιος και τι ακριβώς πρεσβεύει είναι οφθαλμοφανές και μόνο όποιος στρουθοκαμηλίζει δεν μπορεί να δει την ωμή πραγματικότητα!

    Μπουμπή, έχεις κάνει κάποιο λάθος! Εγώ δεν δημιούργησα κανένα στρατόπεδο και ούτε γράφω προς άγρα … αναγνωστών. Για μένα υπάρχουν φίλοι και συνάδελφοι και όχι αναγνώστες! Αναγνώστες έχουν οι εκδότες. Για τους υπόλοιπους, συγνώμη, αλλά μάλλον δε θα μπορέσω!

    ΥΓ. Οι φίλοι δεν λένε ποτέ … ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανακοίνωση
    Όσοι ραδιοερασιτέχνες ασχολούνται με νόμιμες και παράνομες ηχογραφήσεις ραδιοεπικοινωνιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα ηχογράφησης που έχω κατασκευάσει , είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει απεριόριστο χρόνο εγγραφής , μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μου www.sv1hag.co.nr είναι το πρόγραμμα 19 (αν είναι πολλά τα downloads ίσως πέσει ο server προσπαθήστε αργότερα ) 73 de sv1hag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ SV1CDY,

    φοβάμαι πως ο bubis σου λέει πολύ λίγα, πολύ λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε.
    Η αλήθεια δυστυχώς είναι πως εκτός από την προφανή έλλειψη στοιχειώδους μόρφωσης (ανορθόγραφα και ασύντακτα κείμενα), επικαλείσαι τίτλους θεατρικών έργων και κλασσικών μυθιστορημάτων (όπως πχ το ημερόλογιο ενός τρελού) και ασελγώντας πάνω τους, τα φέρνεις στα δικά σου γράδα προκειμένου να λύσεις τα προσωπικά/αισθηματικά κλπ προβλήματά σου.

    Λοιπόν εγώ γράφω, κι οι αναγνώστες μπορούν να μετρήσουν το σκορ:

    Στο "ημερολόγιο ενός τρελού" του Γκογκόλ, ο κεντρικός ήρωας ο Ποπρίτσιν, δεν είναι καθόλου τρελός, είναι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος που κάνει την επανάστασή του προκειμένου να είναι συνεπής απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό και η εξουσία τον χαρακτηρίζει τρελό.

    Έχουμε και λέμε:
    1. Είτε δεν διάβασες το βιβλίο κι άρα έχεις μαύρα μεσάνυχτα: Και το ερώτημα είναι με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιείς ένα κορυφαίο βιβλίο της ρώσικης λογοτεχνίας για να βγάλεις όλη την εμπάθειά σου;; Για να μας αποδείξεις τι; Ότι είσαι.. διανοούμενος;;
    2. Είτε όντως διάβασες το βιβλίο αλλά δεν κατάλαβες γρι (πέρασες και δεν ακούμπησες) ίσως γιατί τα ελληνικά σου είναι περιορισμένα.... κείμενα ανορθόγραφα, ασύντακτα, χωρίς καμία συνοχή, με επικλήσεις σε όπερες και μυθιστορήματα των οποίων το περιεχόμενο προφανώς αγνοείς, προκειμένου να κάνεις τα κατάπτυστα κείμενά σου, τρόπον τινά πιο εύπεπτα.
    Για την αγραμματοσύνη σου, να σε παραπέμψω στα εξής μαργαριτάρια που βγάζουν μάτι:
    "το γεγονός θα το θεωρήσω ως κάτι μη γεννώμενων"..... για όνομα.. "γενόμενο" είναι το ορθό, εκτός κι αν "γεννιούνται" γεγονότα μες στο μυαλό σου.. και...
    "πρόσωπα και καταστάσεις που λυμαίνουν αυτό το τόπο". Αγαπητέ μου, το ρήμα είναι "λυμαίνομαι" και όχι λυμαίνω, όπως θα έλεγε κανείς "απολυμαίνω"

    Σε συμβουλεύω να απολυμάνεις λοιπόν την ψυχή και το μυαλό σου, ήδη αρκετά εκτέθηκες και αρκετά εκθέτεις κι εμάς τους υπολοίπους μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να έχουμε το ίδιο χόμπυ. Οι διάλογοι στα βίντεο είναι απαράδεκτοι.
    Και άνοιξε κανένα βιβλίο από αυτά που επικαλείσαι. Θα σου κάνει καλό.
    Τρέξε κανένα κόντεστ από αυτά που παρουσιάζεις για να δείχνεις ότι είσαι ραδιοερασιτέχνης. Θα σου κάνει καλό.
    Για τα τα άλλα....
    Περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε George είμαι ανγνώστης σου, ούτε συνάδελφος κι ούτε τέτοιες μαμακίες.
    Δεν είπε κανένας για τα όσα διαδραματίζονται στο αέρα, και δεν με νοιάζει κι’ ούτε μ’ αφορά. Σας ακούω πάντως και μένω έκπληκτος με όλες αυτές τις γελοίες ηχογραφήσεις – αναρτήσεις που γίνονται!
    Εμ κ’ αυτό μας έλλειψε ρε Γιώργο να μην είχαμε κι έχουμε και θάχουμε τις χαλαρωτικές μας στιγμές.. στον αέρα..
    Τι να πεις..

    δε λα bubis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμος (;) 13 Οκτ. 10, 9:15 μ.μ.
    Ας ξεκινήσω με μια φράση σου:
    … Λοιπόν εγώ γράφω, κι οι αναγνώστες μπορούν να μετρήσουν το σκορ …
    Αυτούς που επικαλείσαι αναγνώστες είναι φίλοι και συνάδελφοι κύριε λούμπεν εκδότη! Σκορ ποιο σκορ; Μήπως θα παίξουμε και τάβλι;
    Πω, πω! Παραλίγο να πέσω από τη καρέκλα, με αυτά που διαβάζω!

    Όσο για «το ημερολόγιο ενός τρελού» μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν έχεις κατανοήσει πλήρως το μήνυμα του βιβλίου! Το άγχος σου, προκειμένου να με λοιδορήσεις, εξωτερικεύει το μπέρδεμα που έχει καταλάβει τον εσωτερικό σου μπερδεμένο κόσμο, αφού τα γράφεις όλα μαζί, όπως στη φράση … κείμενα ανορθόγραφα, ασύντακτα, χωρίς καμία συνοχή, με επικλήσεις σε όπερες και μυθιστορήματα …
    Τελικά έχεις μεγαλύτερη πλάκα απ’ ότι περίμενα! Δεν γράφω όμως περισσότερα γι’ αυτό γιατί ήδη σε βαρέθηκα!

    Αλλά για μισό λεπτό, εσένα τι σε πειράζει; Μήπως επιθυμείς προαγωγή σε … blogόμπατσο; Μήπως όμως κατά βάθος σε πείραξε η κατακραυγή των συναδέλφων για τα λιβελογραφήματα στο πατσαβούρι σου; Για ακόμα μια φορά, θερίζεις αυτά που έσπειρες! Που είναι το παράξενο;
    Συνέχισε εσύ τις βιντεοσκοπήσεις σου και άσε με εμένα στο κόσμο μου. Είσαι ο τελευταίος πάνω στον πλανήτη από τον οποίο θα ζητούσα έστω και τη γνώμη του για κάτι! Ίσως όμως και όχι!
    Έλεγξε πρώτα τα δικά σου κείμενα που είναι γεμάτα από ασύνδετες προτάσεις κι άσε τα κείμενα άλλων.
    Άλλωστε εδώ δεν κάνουμε … κόντεστ ούτε στην ορθογραφία ούτε και στη σύνταξη!
    Αυτά συμβαίνουν μόνο στο δικό σου αρρωστημένο μυαλό!

    Αλλά αυτός είσαι τελικά και απ’ ότι διαπιστώνω μέρα με τη μέρα, πολύ χειρότερος απ’ ότι νόμιζα.
    Απ' όσα σου έχω γράψει αποδεικνύεις πως ήσουν άξιος αποδέκτης!

    Τις συμβουλές σου κράτησέ τις για τον εαυτό σου. Λυπάμαι που θα στο γράψω αλλά στη κατάστασή σου δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές!

    Μη παραλήψεις να πας για εξετάσεις.

    Πω, πω, πω!!! Που τη βρήκες τόση χολή;

    ΥΓ. 1. Την επόμενη φορά μη βάλεις άλλους να κάνουν τις βρωμοδουλειές σου γιατί είδες τι έγινε; Θάλασσα τα έκαναν πάλι!

    ΥΓ. 2. Δεν έπρεπε να γράψεις όλα όσα έγραψες, γιατί γυρίζουν πίσω σου σαν μπούμερανγκ! Πας να καλύψεις τις βλακείες σου, κάνοντας ακόμα μια!

    ΥΓ. 3 Όπως πάντα, ανώνυμα , κρύβεσαι πίσω από την οθόνη ενός Η/Υ. Ίσως στερείσαι αυτό που έχουν οι άντρες και που τους διαφοροποιεί από τις γυναίκες!

    Εντελώς φιλικά … δε λα george!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @bubis,
    Πόσα θες να με τρελάνεις; Μα καλά εσύ δε μου είχες γράψει για τα personal και περί … μεγεθύνσεων (δεν μου είχες έγραψες όμως ποιών) και προβολών αυτών via blog; Τώρα μου γράφεις πως δε σε νοιάζει;

    Το πρώτο μισό από τη δεύτερη φράση σου … Δεν είπε κανένας για τα όσα διαδραματίζονται στο αέρα …ειλικρινά δε μπορώ να τη καταλάβω!
    Θα σταθώ όμως στη λέξη που μου έκανε εντύπωση, διαδραματίζονται. Δηλαδή βρε παιδιά σαν τι … διαδραματίζεται στον αέρα; Τι είναι αυτό το τρομακτικό, το τραγικό και ταυτόχρονα κατάπτυστο; Πες μου εσύ αυτό κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πω για ποιο λόγο και ποιος είναι ο υπεύθυνος που έχουν εξαφανιστεί οι περισσότεροι από τις δραστηριότητές μας!
    Bubis, κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες ορισμένων blog και άνοιξε τα μάτια και το μυαλό σου! Μη κάθεσαι και διαβάζεις άρθρα που προέρχονται από αρρωστημένα μυαλά! Δε λέω, το περιτύλιγμα τις περισσότερες φορές είναι ωραίο, το περιεχόμενο όμως …

    Όσο για την φράση σου … μένω έκπληκτος με όλες αυτές τις γελοίες ηχογραφήσεις – αναρτήσεις που γίνονται … μάλλον την έχεις αναρτήσει σε λάθος ιστολόγιο!

    Ολοκληρώνοντας, μερικοί, ευτυχώς λίγοι, αυτό το χαλάρωμα το προβάλουν ως την μοναδική δραστηριότητα μας. Δεν μου κάνει εντύπωση αφού δεν είναι η πρώτη φορά! Επιπρόσθετα όλοι αυτοί οι χασομέρηδες-επικριτές-δήμιοι έχουν ως μοναδική ασχολία αυτό ακριβώς που γράφω εδώ και αρκετό καιρό. Ειρωνεία στο μέγιστο βαθμό και χαχανίσματα για όλους, ενόσω μεταξύ τους ανταλλάσουν κολακείες!
    Απόδειξη όσων γράφω θα λάβεις αν τους ρωτήσεις πόσες επαφές έκαναν φέτος. Θα σε κοιτάξουν με μάτια γουρλωμένα, κάτι σαν UFO δηλαδή, αφού δε θα ξέρουν από πού τους ήρθε η κατραπακιά! Εγώ πάντως δε τους κόβω για περισσότερες από 50! Εσύ;
    Από σοβαρό έργο, μηδέν! Ούτε μηδέν, είκοσι οχτώ υπό το μηδέν! Θα σου γράψω όμως και το άλλο. Τώρα πια και έργο να βγουν να παρουσιάσουν, το παρελθόν τους είναι τόσο σκοτεινό που δε πρόκειται να συγκινηθεί κανείς από εμάς, τους ορθά σκεπτόμενους!

    Εντελώς φιλικά … δε λα george!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook