Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οδηγίες προς … blog-ίστας

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το φαινόμενο, κατά τα δικά μου κριτήρια, όπου μερικοί αφήνουν σχόλια των οποίων όμως το περιεχόμενο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη θεματολογία μιας ανάρτησης!
Καταλαβαίνω πως μερικοί πράττουν κατά αυτό τον τρόπο σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν όσους διαβάζουν και τελικά να δημιουργήσουν αναταραχή στους προηγούμενους, έχοντας φυσικά ως απώτερο σκοπό το κλίμα δυσφορίας στο παρών ιστολόγιο.
Το ίδιο όμως λάθος το κάνουν κι άλλοι, είτε από άγνοια, είτε στη προσπάθειά τους να ενημερώσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις, όλους όσους διαβάζουν.

Άρα λοιπόν όταν διαβάζουμε σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο μιας ανάρτησης, αντιλαμβανόμαστε πως αυτά προέρχονται από τις ακόλουθες δύο κατηγορίες: όσους δρουν με ύποπτους σκοπούς και όσους δρουν από άγνοια.

Δε θα αναφερθώ περισσότερο σε αυτό το θέμα, διότι πιστεύω πως έγινα κατανοητός. Απλά θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όλους ότι, από εδώ και στο εξής όποια σχόλια έχουν άσχετη θεματολογία με μια ανάρτηση δε θα δημοσιεύονται αλλά ούτε πρόκειται να ενημερώνω αυτούς που τα άφησαν το λόγο για τον οποίο δεν τα δημοσίευσα. Ο νοών νοείτω.

ΥΓ. 1. Προς γνωστούς-άγνωστους!
Πάντως δεν πρέπει να έχω και μεγάλο παράπονο αφού κοντά σας και μέρα με την ημέρα, μαθαίνω περισσότερα πράγματα, αλλά κυρίως όμως … λαμογιές! Αυτές όμως, λειτουργούν για εσάς ως μπούμερανγκ!
Γειράσκω αεί διδασκόμενος.

ΥΓ. 2. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα δημοσιεύσω τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. 73

1 σχόλιο:

Like on Facebook