Google Website Translator Gadget

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Στη πυρά! (Για όλα φταίει ο Σωτήρης)

Μολονότι διανύουμε τον 21ο αιώνα, απ’ ότι βλέπω η Ιερά Εξέταση καλά κρατεί! Ναι αγαπητέ μου συνάδελφε, καλά διάβασες. Η Ιερά Εξέταση ζει και βασιλεύει, ακόμα και μέσα από τα ιστολόγια! Μακάρι όμως να σταμάταγε τη δράση της εκεί!
Με μεγάλη μου λύπη, όπως διαπίστωσα εσχάτως, οι εκφραστές της εισέβαλαν και στον … ραδιοερασιτεχνισμό! Αλήθεια σας λέω και απ’ ότι ήδη γνωρίζετε, συνηθίζω να μιλάω πάντα με αποδείξεις και όχι με … αερολογίες και κορώνες!

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε στα αυτιά μου δημοσίευμα – λιβελογράφημα γραμμένο από τον μετρ του είδους (τι πρωτότυπο!) ο οποίος ορμώμενος από την αποχώρηση του Αντρέα, από τις Ο.Ε.Α. του συλλόγου, ούτε λίγο ούτε πολύ εξαπολύει τα βέλη του, προς τον Γ.Γ, θεωρώντας τον ως κύριο και αποκλειστικά υπεύθυνο, του δυσάρεστου γεγονότος!

Για μισό λεπτό όμως βρε παιδιά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί αυτός έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει!
Πως κατηγορείς τον Σωτήρη χωρίς καν πρώτα να μπεις στον κόπο να τον ρωτήσεις για το τι ακριβώς συνέβη;
Γιατί θες ντε και καλά να περάσεις την άποψη πως ο Σωτήρης το μόνο που κάνει είναι … δημόσιες σχέσεις; Δε μου λες ρε μεγάλε παίχτη, μήπως θεωρείς πως και οι σύλλογοι, όπως o δικός μας, δεν έχει ανάγκη και από δημόσιες σχέσεις;
Μήπως μπορείς να μας πεις ποιος έτρεξε να βρει και να συμφωνήσει για το Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου για τη διεξαγωγή του περασμένου hamfest; Ξέρεις πόσα χρήματα εξοικονόμησε το ταμείο του συλλόγου με αυτή την ενέργεια του … κατηγορούμενού σου; Του δημοσιοσχεσίτη εννοώ. Σίγουρα δεν ξέρεις, όχι μόνο επειδή η μοναδική ασχολία που έχεις είναι το … πατσαβούρι σου, αλλά επειδή πολύ απλά δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ σου να μάθεις!
Που ήσουν όταν ο Σωτήρης έτρεχε και σχεδόν φίλησε κατουρημένες ποδιές, για να μας παραχωρήσει το Υπουργείο το αμφιθέατρο για τη κοπή της πίτας; Για το project και όλη την οργάνωση της επικοινωνία των μαθητών-τριών από το Περιστέρι με τον ISS, έχεις κάτι να πεις; Ούτε ένα μπράβο δεν του είπες ρε χαμένε!!!

Απορία: Που ήσουνα ρε τιμητή των ... αδικημένων όταν έφυγε ο EDZ; Στη γενική συνέλευση δε σε άκουσα να πεις κάτι για όσα έλεγαν εναντίον του, ούτε έγραψες κάτι για το συγκεκριμένο θέμα! Για όσους έχουν απομακρυνθεί όλα αυτά τα χρόνια, που ήσουνα; Μήπως ήσουνα χωμένος εκεί που είσαι και τώρα; Για πες μας πως και σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος για αυτούς που φεύγουν τώρα, που κατά σύμπτωση Γ.Γ. του συλλόγου είναι ο Σωτήρης; Να δούμε όμως πότε θα βρούμε το κατάλληλο χρόνο να γράψουμε και γι αυτούς που έφυγαν εξαιτίας σου!

Θα γράψω και κάτι ακόμα και αφορά μερικά θέματα που είναι λίγο σκοτεινά! Το καλοκαίρι που βρισκόμουνα στην Πάρνηθα, για το AEGEAN CONTEST, ήρθε και «έτρεξε» ο Σωτήρης και όχι ο Αντρέας, μια άσκηση των ΟΕΑ. Υπάρχουν όμως κι άλλα θέματα προς διερεύνηση, όπως αυτό που διαφαίνεται και από την ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι ο Αντρέας έχει να παρουσιάσει άρθρο από τα τέλη του Απριλίου! Σαν πολύ περίεργα δεν είναι όλα αυτά;

Ελπίζω τα πιο πάνω παραδείγματα να σε κάλυψαν, αν και έχω πολλά. Όποτε θες να μάθεις ρώτα με, μη ντραπείς. Παραδείγματα όμως που θα αποδεικνύουν ότι το κείμενό σου δεν είναι και τόσο αθώο όσο θες να δείχνει!

Για όσους εξακολουθούν να αναρωτιούνται που σκοπεύεις, το μόνο που έχω να τους πω είναι πως το λιβελογράφημά σου είναι υποκινούμενο από προσωπικά ελατήρια και αίσθημα εκδίκησης προς το πρόσωπο αυτού που πραγματικά προσφέρει έργο στην ένωση αλλά και στον ραδιοερασιτεχνισμό γενικότερα!
Γιατί δε γράφεις την αλήθεια; Ε ναι λοιπόν, ας μάθουν όλοι οι συνάδελφοι πως επιτέλους, βρήκες την ευκαιρία που περίμενες εδώ και τόσο καιρό. Κατά τα κοινώς λεγόμενα, του την είχες στημένη του Σωτήρη! Γιατί όμως; Επειδή δε σου έκανε τα … χατίρια; Ξέρεις ποια εννοώ! Αυτά που του ζητούσες, όπως την διαγραφή του HAG και τη δικιά μου!!!
Ας το! Πλέον έχουμε καταλάβει ποιος είσαι, τι πρεσβεύεις και πως ενεργείς.

Αγαπητέ μου συνάδελφε, η «Ιερά Εξέταση» είναι καθ’ όλα έτοιμη να ρίξει στη πυρά αυτόν που η ίδια έκρινε και καταδίκασε και μάλιστα ερήμην του, ως τον κύριο υπαίτιο, όχι μόνο για όσα βιώνει ο ραδιοερασιτεχνισμός αλλά και για όλα όσα βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης! Μοναδικό αλλά Ελληνικό, φαινόμενο!

Δε θα πω για την ώρα περισσότερα, γιατί στο τέλος θα κατηγορήσεις κι εμένα ως … ηθικό αυτουργό! Σ’ έχω ικανό για κάτι τέτοιο, αφού μέχρι στιγμής με έχεις κατηγορήσει για τόσα άλλα που απέχουν μακράν από τη πραγματικότητα!

Γι αυτό λοιπόν παιδιά ελάτε να αναφωνήσουμε όλοι μαζί με μια φωνή:
ΣΤΗ ΠΥΡΑ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


73 -... -.-

10 σχόλια:

  1. Η πιο κατάλληλη ατάκα που ταιριάζει σε όλα αυτά είναι:

    "Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα. Όλοι αδέλφια είμαστε. Όλοι εξαρτήματα του σύμπαντος είμαστε."

    Τσαγανέας Χρήστος στο ρόλο του τρελού / Οι Γερμανοί Ξανάρχονται [1948]

    ---------

    السلام لكم

    =

    ειρήνη υμίν

    73

    de SV8GXC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αναρτήσεις που έχουν σχέση με την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων, όπως συνέβη με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, όλα τα σχόλια είναι δεκτά, αρκεί όμως αυτά να είναι επώνυμα!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα από το Σωτήριο - SV1HER.
    Επειδή υπάρχει κάποια παρανόηση και για την αποκατάσταση της αλήθειας, δεν ζητήθηκε απο κάποιον να γίνει κάποια διαγραφή. Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσει να γίνει διαγραφή κάποιου μέλους από το Σύλλογο (αν αυτό εννοεί ο συγγραφέας της ανάρτησης) χρειάζεται απόφαση αιτιολογημένη του Δ.Σ. ή της Γενικής Συνέλευσης.
    Παρακαλώ θερμά τους συναδέλφους να δουν αυτά που μας ενώνουν ως ραδιοερασιτέχνες και να αφήσουν στη λήθη όλα τα υπόλοιπα.
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει Σωτήρη, καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολη η θέση σου! Ούτως ή άλλως εγώ δεν ανήκω με αυτούς που έσπευσαν να σε … σταυρώσουν! Ούτε και πρόκειται ποτέ να τους προσκυνήσω, όπως περίμεναν!
    Πολλά 73

    Μετά από ώριμη και ψύχραιμη αντιμετώπιση των γεγονότων, επανέρχομαι στο θέμα χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, όπως συνηθίζει να κάνει το … κουκογκιωναριό!

    Προσωπικά, δεν χρειάζομαι τη συγκατάθεση κανενός για να αποδείξω αυτά που υποστηρίζω. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο ίδιος είχε γράψει περί διαγραφών και στο ιστολόγιό του, ή μήπως και αυτό δεν συνέβη ποτέ; Ή μήπως κι αυτό είναι τυχαίο; Ή μήπως δεν γράφτηκε, στο ίδιο πάντα ιστολόγιο, και για αφαίρεση αδειών; Λες και μας έδωσε αυτός την άδεια!!!
    Έτσι είναι αγαπητοί μου συνάδελφοι, τα γραπτά μένουν!!!

    Ωστόσο όμως, ο «νεκροθάφτης» δεν κάνει ούτε μια αναφορά για το θέμα της ανάρτησης, που αφορά τα πυρά που δέχτηκε ο Σωτήρης! Το θέμα στο οποίο πιάστηκε ήταν μόνο η παράγραφος που αφορούσε τις διαγραφές. Για τα υπόλοιπα ούτε κουβέντα. Ακόμα δεν εξήγησε τον λόγο, στους … αναγνώστες του! Γιατί άραγε τόση σιωπή; Τελικά για ποιο λόγο επιτέθηκε στο Σωτήρη; Μήπως δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει και σκέφτηκε … ας θάψω αυτόν σήμερα και αύριο βλέπουμε!
    Αυτό που πρέπει να προβληματίσει όλη τη κοινότητα είναι η ύπαρξη της λογικής νεκροθάφτη. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η κοινότητά μας δεν έχει ανάγκη από λογικές αυτού του είδους! Διαφορετικά θα εξακολουθούμε να βαλτώνουμε! Προσοχή μόνο, γιατί ο πάτος δεν απέχει και πολύ!

    Κάνοντας και μια απογραφή των τεκταινόμενων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι σε κάποια πράγματα βγήκα κερδισμένος. Είναι προφανές πλέον ποιοι κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα των … φτερωτών φίλων της υπαίθρου! Αυτό το κατάλαβαν οι περισσότεροι! Εσύ;

    Τα ανώνυμα μηνύματα δεν τα δημοσιεύω, όχι μόνο διότι κάποιο από αυτά πυροδοτεί εκ νέου την κατάσταση, ή κάποια άλλα είναι … υπέρ του δέοντος υποκειμενικά, αλλά και γιατί στο παρών ιστολόγιο δεν ταιριάζει η λογική του τσίρκου! Αυτή τη λογική ξέρετε που να πάτε να τη βρείτε!

    Πολλά 73 σε όλους τους … υποψιασμένους!!! Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τελευταία 7 χρόνια που γνωρίζω τον Σωτήρη δεν νομίζω να έχει τρέξει άλλος πιο πολύ για την ΕΕΡ από αυτόν και ας έχει ένα κάρο υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια του στην δουλεία του κτλ.
    Τώρα να προσπαθεί κάποιος να γράψει κάτι εναντίο του θα πρέπει να ντρέπεται να λέγεται ρ/ε και μέλος τις ΕΕΡ.
    sw1ggw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 120!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω πως οι περισσότεροι εμπέδωσαν το παρών άρθρο, μετά από εννέα περίπου ημέρες που το άφησα ως πρώτη ανάρτηση!
    Περισσότερα με το νέο έτος, αφού διάγουμε περίοδο εορταστική, κατά τα κοινώς λεγόμενα, περνάμε σε περίοδο εκεχειρίας, λόγω εορτών!

    Πολλά 73 σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΠΆΛΙ Ο ΣΩΤΉΡΗΣ ΦΤΑΊΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook