Google Website Translator Gadget

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

GIOPA (Greek Islands On PSK)

Αγαπητοί μου φίλοι σας εύχομαι καλό μήνα και θα ξεκινήσουμε με μια ευχάριστη και όμορφη ανάρτηση που αφορά όλους τους φίλους των DX στα mode του PSK.

Νέα σειρά βραβείων από την Ευρωπαϊκή Λέσχη του EPC, GIOPA (Greek Islands On PSK).

Η σειρά βραβείων GIOPA (Greek Islands On PSK) είναι σχεδιασμένη από την Ευρωπαϊκή Λέσχη του PSK στις 16 Δεκεμβρίου, 2010 για επαφές με τις διάφορες ομάδες νησιών IOTA. Οι σταθμοί από τα νησιά με τους οποίους θα επικοινωνήσετε δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του EPC.
Οι 12 Ελληνικές ομάδες νησιών που είναι έγκυρες, είναι οι ακόλουθες: EU-001, EU-015, EU-049, EU-052, EU-060, EU-067, EU-072, EU-075, EU-113, EU-158, EU-174, and EU-187. Χρονικοί περιορισμοί δεν υπάρχουν.
Τα βραβεία είναι χωρισμένα σε τρία επίπεδα. Αυτά είναι τα: GIOPA I, GIOPA II και GIOPA III και τα δικαιούνται όσοι έχουν επαφές με, 4, 8 και 12 διαφορετικές Ελληνικές ομάδες νησιών IOTA αντίστοιχα.

GIOPA-I

GIOPA-II

GIOPA-III

Τα παραπάνω βραβεία μπορεί να τα διεκδικήσει οποιοσδήποτε αδειούχος ραδιοερασιτέχνης, ραδιοακροατής, ραδιολέσχη, σύλλογος κτλ. κάτω από τους όρους και τους γενικούς κανόνες που ορίζει η λέσχη EPC και οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν με το ημερολογίου του σταθμού σας, σε μορφή ADIF, ότι κάνατε επαφή ή ακρόαση για τους ραδιοακροατές, τους σταθμούς που απαιτούνται για την απόκτηση των βραβείων.
Καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι το πεδίο «IOTA» στο αρχείο καταγραφής σε μορφή ADIF περιέχει επαφές με σταθμούς από τις ομάδες IOTA, σε μορφή EU-XXX. Αυτή είναι μια υποχρεωτική απαίτηση που θα επιτρέπει στο λογισμικό του διαχειριστή να ελέγχει σωστά την αίτησή σας.
Ο διαχειριστής του βραβείου GIOPA είναι ένας δικός μας άνθρωπος και φίλος, ο Γιώργος Βαστιάνος ο SV8GXC.

Καλή επιτυχία σε όλους του ''κυνηγούς''. 73 -… -.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook