Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

19η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση. Τα παραλειπόμενα!

Δυστυχώς, κάποιο απάντεχο γεγονός δεν μου επέτρεψε να γράψω περισσότερα για τη φετινή ραδιοερασιτεχνική συνάντηση, πες το και hamfest, κανείς μας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Έτσι το αύριο έγινε αισίως, Πέμπτη.
Ευτυχώς, η απόσταση από τον τόπο που διαμένω και τον χώρο όπου διεξάγετε το hamfest είναι πολύ μικρή και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ τον χώρο και τις δυο ημέρες.
Το Σάββατο η προσέλευση ήταν αρκετά καλή θα έλεγα, αν και το μεσημέρι παρουσίασε μια αισθητή ‘’κοιλιά’’ που το απόγευμα εξέλειψε, παρά την ξαφνική καταιγίδα!
Την Κυριακή δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε η προσέλευση του κόσμου!!! Ίσως να έφταιξε, ως ένα σημείο, η απουσία του Σ.Ε.Ρ. αφού πολύς κόσμος είχε ενημερωθεί γι’ αυτό και εκδήλωναν, κυρίως μέσα από το ‘ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ’, την απογοήτευσή τους για αυτό το γεγονός!
Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. απόρριψε την αίτηση του Σ.Ε.Ρ. για παραχώρηση θέσης με την αιτιολογία του … ανταγωνισμού, κάτι το οποίο στάθηκε και η αιτία να πικραθούν κάποιοι συνάδελφοι.
Δυστυχώς το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. δίνει άδεια σε κάποιους που ειρωνικά μας χλευάζουν μέσα από ιστολόγια, παραφράζοντας την επωνυμία από ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ σε ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΠΕΙΡΑΤΩΝ !!!
Ελπίζω όμως ότι του χρόνου δεν θα υπάρξουν και πάλι τέτοια θέματα, που μας κάνουν να νοιώθουμε … κάπως περίεργα!

Ο αγαπητός Κωνσταντίνος SW1JRM παρά την ‘πόρτα’ που έφαγε ο Σ.Ε.Ρ δεν έχασε, ευτυχώς, το χαμόγελό του. Πίσω του είναι οι κεραίες του Τόλη του SW1IUY

Όπως σας εξήγησα και πιο πάνω, η προσέλευση των ραδιοερασιτεχνών, δεν ήταν και για Όσκαρ, κάτι που συμβάδιζε όμως και με την συμμετοχή των εκθετών! Ε λοιπόν, ούτε και ο αριθμός των εκθετών ήταν ο αναμενόμενος, αφού υπήρχε μια σειρά χωρίς τραπέζια!!! Δηλαδή από τις τέσσερις σειρές των τραπεζιών που ήταν κατά μήκος, η μία ήταν κενή!
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΝΤ!!!
Όπως σας είχα ενημερώσει, το freebytes ήταν εκεί, σύσσωμο και πολύ οργανωμένο. Έκπληξη ήταν και η επιστροφή των εκδόσεων ΚΑΣΙΜΗ με τις ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Ένα περίπτερο που μέζεψε όλα τα βλέματα πάνω του, ήταν αυτό με τις κεραίες DX Signal, που συζητήθηκαν αρκετά από όλους μας. Ακριβώς δίπλα ήταν και ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, πιστός όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού του. Λίγο πιο κάτω είδαμε και τον καινούργιο αντιπρόσωπο της KENWOOD με το περιβόητο TS-590 σε πρώτο πλάνο!!! Τιμή; 1590 ευρώπουλα.


Σε αυτό το σημείο θα αναφέρω και το περίπτερο με τις κεραίες του SW1IUY του Τόλη, που ‘έβγαζε μάτι’ από χιλιόμετρα! Μπράβο Τόλη συγχαρητήρια για τις κατασκευές σου και σου εύχομαι και του χρόνου.


Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν η ποικιλία και η ποσότητα υλικών. Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο, αφού υπήρχε πολύ, μα πολύ υλικό για κατασκευές! Λάμπες, πυκνωτές, πηνία και διάφορα … καλούδια, αναζητούσαν επίμονα μουστερήδες!

Αυτό;

Το καλό ήταν πως είδα κάποιους φίλους, που είχα πολλά χρόνια να δω και μερικές ακόμα αναπάντεχες εκπλήξεις. Από τα παλιά, όταν τα λέγαμε στο πάλαι ποτέ θρυλικό 144,825 με τον Ερρίκο τον SV1CV. Εδώ σε μια αναμνηστική φωτογραφία. Τα καλά των hamfest.

Το μόνο γεγονός που παραλίγο να επισκιάσει την γιορτινή ατμόσφαιρα του hamfest, ήταν μια … σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο Σταμάτης ο SV1EML το απόγευμα του Σαββάτου. Ευτυχώς που ο ... ερωτύλος ‘συνάδελφος’ δεν κράτησε την υπόσχεσή του, γιατί θα είχαμε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις! Ακούς ‘’λοχία’’; Έτσι έγιναν τα πράγματα!

Ο SV1EAG ο Γιώργος σε ρόλο ανταποκριτή, μας έχει καταγράψει σε βίντεο!!!

Ο Θοδωρής SV1HK ήταν και φέτος μαζί μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά ανηφορήσαμε με την παρέα μας κατά Ανθούπολη μεριά σε ένα υπέροχο ταβερνάκι και ‘καθαρίσαμε’ τρεις, ναι τρεις, κότες! Στη κάθε μια δε, δίναμε και από ένα όνομα!!! Τώρα αυτό, το αφήνω στη φαντασία σας κι εσείς με τη σειρά σας, αφήστε την ελεύθερη! Με το hi, hi πάντα.
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, η παρέα μας διαλέγει ΠΑΝΤΑ κάποιο ταβερνάκι, γνωστό σε τουλάχιστον έναν από εμάς, για να ικανοποιήσουμε τις γαστριμαργικές μας ανησυχίες, αποφεύγοντας τα αμφιβόλου ποιότητας σουβλατζίδικα!

Ο Σταματης σε ρόλο ... κινέζου;

73 και του χρόνου.

11 σχόλια:

  1. ναι...ναι...ακούω και βλέπω!!!
    οι μπουνιές δεν αρμόζουν στον χώρο μας...δεν το επιτρέπει το επίπεδο μας.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που δείξατε οτι υπάρχει τόπος για την οργή και που τελικά επικράτησε το σωστό!!!
    Ελπίζω να μην υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον...δεν τα θέλει κανένας!!!
    73 sw1lhp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ" ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΑΓΟΡΙΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΕΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ CW(ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ PC ΓIA AYTO TO ΣΚΟΠΟ) ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ!!!!
    ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ "ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ" χαχαχαχαχαχα
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να, κάτι τέτοια κάθεσαι και γράφεις και έχει τρελαθεί ο Γιαννάκης! Καλά ο Γιαννάκης θα μου πεις, είναι … ναι, καλά άντε γεια! Την άλλη τη ‘συμμαθήτρια’ όμως τι στην ευχή, μύγα τη τσίμπησε; Καλά άστο, δε πειράζει. Κάποια στιγμή θα μας πει. Ελπίζω μόνο το πρόγραμμα να μην είναι … ακατάλληλο!!! Με το hi, hi.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού σου πέφτει βαριά, τι την θες κι εσύ τη παλιόκοτα; Τέλος πάντων, αφού επιμένεις και σου αρέσει, μπορείς να την ονομάσεις <>. Πως σου φαίνεται, καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου CDY με τις ωραίες αναρτήσεις σου , να σε ρωτήσω επειδή εγώ στερούμε φαντασίας , η δικιά μου κότα στην κατεδάφιση είχε 10 κιλά ΛΙΓΔΑ και τα κόκαλα της ήταν από ΣΤΟΚΟ. Τι όνομα λες να την δώσω ??? και από τι βλέπεις μου έπεσε βαριά αλλά την κατάφερα με 5 ημέρες ενόχληση στο στομάχι σήμερα Παρασκευή μάλλον θα είμαι εντάξει για την κατεδάφιση,βέβαια θα κάνω αποχή από τους μεζέδες που θα έχουν ΛΙΓΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κοινό έχει ο ΣΤΟΚΟΣ με τους γκέϊ το κοινό είναι ότι ενώ δεν μπορούν να αναπαραχθούν αυξάνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε Γιάννη διάβασα τα σχόλια του «ανώνυμου» στο ιστολόγιο του 2Μετρελίδη και πραγματικά σοκαρίστηκα! Όπως αντιλαμβάνεσαι τα ανώνυμα σχόλια είναι δικά του, αλλά επειδή είναι γνωστός κλάνας αποφεύγει να γράψει επώνυμα! Τι φοβάται, μη τον κλείσεις μέσα; Αυτό δεν το έκανες τότε που είχες την ευκαιρία με την παράνομη δημοσίευση των επαίσχυντων βίντεο.
    Δεν περίμενα πάντως ότι θα έφτανε στο κατάπτυστο σημείο να κερνάει χτυπήματα κάτω από την ζώνη όποιον δεν γουστάρει. Για μια στιγμή πίστεψα ότι θα τηρούσε το πρωτόκολλο και ότι δεν θα ξέπεφτε και τόσο χαμηλά. Μην ανησυχείς όμως Γιάννης, απ’ ότι φαίνετε τελικά του τελείωσαν τα επιχειρήματα και άρχισε να εκτοξεύει λίβελους και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Τέτοια κότα είναι!!!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ότι είναι κλάνας και κότα το έχει αποδείξει εδώ και καιρό ποτέ η κότα δεν βγήκε επώνυμα πάντα βγαίνει ανώνυμα ή χρησιμοποιεί άλλους ανυποψίαστους για να κάνουν την δουλειά του αρχηστόκου 2Μετρελίδη ούτε στο blog του η παλιοκότα δεν γράφει ότι είναι διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ "ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ"??? ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Η ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ???
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα, χα, χα! Ο καιρός θα το δείξει και αυτό Σταμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook