Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

AEGEAN VHF CONTEST 2011

Για τους φίλους των πολύ υψηλών συχνοτήτων και όχι μόνο, ήρθε η στιγμή που περιμένανε και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο για τη διεξαγωγή του αγαπημένου διαγωνισμού που είναι γνωστός ως AEGEAN VHF CONTEST.


Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα από το ξημέρωμα του Σαββάτου στις 00:00 UTC ή 03:00 τοπική, ως το ξημέρωμα της Δευτέρας στις 00:00 UTC ή 03:00 τοπική.

Οι κανονισμοί του contest αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού περιοδικού 5-9 report.

Η παρέα μας θα τρέξει στον διαγωνισμό με το ειδικό διακριτικό SY1P από τη κορυφή της Πεντέλης. Τη τελευταία φορά που είχα βρεθεί σε αυτό το σημείο της Πεντέλης , πριν από μερικές εβδομάδες όταν είχα πάει με τον Κώστα τον SV1GSU για να δοκιμάσουμε κάποια κεραία που είχε φτιάξει ο Κώστας αλλά και να μιλήσουμε με το SX5F, είχε συμβεί κάποιο … απρόοπτο (!!!) περιστατικό που μας ταρακούνησε για τα καλά!!! Περισσότερα από κοντά.

Τη παρέα μας θα αποτελούν οι:

SW1GGW Δημήτρης,
SW1NQX Στάθης,
SV1EML Σταμάτης,
SW1IZF Παναγιώτης,
SV1EEX Νικηφόρος,
SV1CDY Γιώργος

Θα είμαστε ενεργοί στη μπάντα των 6 μέτρων των 2 μέτρων και στη μπάντα των 70 εκατοστών, σε διαμορφώσεις CW και SSB. Ψηφιακά δεν θα τρέξουμε.


Αυτά για τώρα, μείνετε συντονισμένοι.

73 cu on AEGEAN CONTEST.

2 σχόλια:

  1. Γιωργο καλη επιτυχια σε ολη την ομαδα ...θα τα πουμε και απο τον αερα .........73 de SV1EPN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάμπη μου σε ευχαριστώ πολύ, σου εύχομαι καλή διασκέδαση στο contest, 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook