Google Website Translator Gadget

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

5-9 report και η αποστολή J48O. Περιγράφει ο SV2FPU.

Με όλον αυτό το πανικό που επικράτησε τις τελευταίες μέρες, ξέχασα να σας παραπέμψω στο τελευταίο τεύχος, το 117 Αύγουστος 2011 του διαδικτυακού περιοδικού 5-9 report. Εκεί θα διαβάσετε μεταξύ άλλων και όλα όσα δεν έγραψα στο παρών ιστολόγιο τα οποία όμως έλαβαν χώρα στη DX αποστολή J48O!
Ο chief της αποστολής SV2FPU εξιστορεί βήμα – βήμα όλα όσα ζήσαμε ως ομάδα στην εσχατιά της πατρίδας μας.
Το άρθρο έχει τίτλο: Αληθινά ψέματα και το 5-9 report αφιερώνει 21 ολόκληρες σελίδες, από την 9 ως και την 29, πλήρες ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό καθώς και … ευχαριστίες σε κάποια ψυχούλα!

Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για άμεσο κατέβασμα του περιοδικού, σε μορφή Acrobat Reader.
http://www.5-9report.gr/59report/5-9%20REPORT%20vol117.pdf


ΥΓ. όσοι επιθυμείτε να μοιραστείτε τις όποιες γνώσεις αλλά και πληροφορίες, θα πρέπει να είναι σε μορφή Word, και θα δημοσιευτεί στο 5-9 report, αρκεί να τα στείλετε στον SV5BYR τον Μιχάλη, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: sv5byr[στο]hol.gr



Η QSL κάρτα της αποστολής.

Φατσούλα το αγόρι, έτσι;

Καλή ανάγνωση και καλά μυαλά σε μερικούς – μερικούς. 73

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ "Εκεί θα διαβάσετε μεταξύ άλλως"ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ
    ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΠΑΠΑΦΟΥΝΗΣ ΚΑΡΓΑ!!!ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Γιώργο τι είναι αυτοί οι συνάδελφοι που ψάχνουν για ορθογραφικό η συντακτικό λάθος λες και δίνεις πανελλήνιες εξετάσεις και πάνε με κόκκινο στυλό να το διορθώσουν!!!

    GGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook