Google Website Translator Gadget

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ PSK» από την Ε.Ρ.Β.Ε.

Η "Ε.Ρ.Β.Ε." (Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος - SZ2TSL) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με τίτλο, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ PSK και προσκαλεί όλους τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες, τόσο τα μέλη της αλλά και όσους δεν είναι μέλη, να παραστούν στη παρούσα δραστηριότητα.
Για ακόμα μια φορά η αντίδραση του προέδρου αλλά και των υπόλοιπων συναδέλφων ρ/ε που στελεχώνουν την Ε.Ρ.Β.Ε. αφουγκράζονται τους παλμούς της εποχής μας και πρωτοστατούν, αναλαμβάνοντας τη πρωτοβουλία για ενημέρωση των μελών τους και όχι μόνο!

Το γεγονός θα λάβει χώρα στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην οδό ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΥ 45 στην ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 16 Νοέμβριου στις 8:00 μ.μ.
Παρουσιαστής της ενημέρωσης με θέμα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ PSK, θα είναι ο υποφαινόμενος.

Η «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ PSK» ως σκοπό έχει την ενημέρωση γύρω από τις διαμορφώσεις του PSK, την διάδοση και την ορθή χρήση του αλλά και όλων των mode που χρησιμοποιούνται μέχρι και αυτή τη στιγμή, όχι μόνο στον ραδιοερασιτεχνισμό αλλά και από τις εταιρίες κατασκευής συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, όπως είναι αυτές που κάνουν χρήση πρωτόκολλων IEEE 802.11b-1999 (το γνωστό μας LAN) που χρησιμοποιείται για την μεταφορά δεδομένων! Υπάρχουν όμως και άλλες εφαρμογές καθώς και τύποι διαμόρφωσης PSK που θα δούμε πιο αναλυτικά.
Πρέπει να ξέρετε ότι το PSK δεν είναι απλά ακόμα ένα ψηφιακό mode αλλά κάτι παραπάνω, που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών!

Όσοι θελήσετε να παρευρεθείτε μην διστάσετε να το κάνετε ακόμα και αν δεν είστε μέλη της Ε.Ρ.Β.Ε. Άλλωστε ούτε κι εγώ είμαι! Να είστε όμως σίγουροι πως θα σας υποδεχτούν με μεγάλη χαρά και θέρμη, έτσι όπως μόνο οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 901 000.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ε.Ρ.Β.Ε. Θωμά Μισιργή, SV2CLJ για την τιμή που μου έκανε και οργάνωσε αυτή τη δραστηριότητα, τιμώντας με αυτή του την ενέργεια και την Ελληνική Λέσχη PSK.

Πολλά 73 και θα περιμένω να σας δω και από κοντά.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ LIVE ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ? ΤΟ UPSΤREAMTV ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ SITE ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημέρωση γύρω από τις διαμορφώσεις του PSK, την διάδοση και την ορθή χρήση του, υπάρχει περίπτωση να γίνει και στην Αθήνα

    SV1GGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Σταμάτη για τις ευχές. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει ο Θωμάς σε αυτό το «κομμάτι». Πάντως θα τον ενημερώσω μιας και έχουμε ακόμα χρόνο για κάτι τέτοιο.

    Δημήτρη, αν και έχει πέσει στο τραπέζι αυτή πρόταση από κάποιον συνάδελφο, δεν την έχω επεξεργαστεί ακόμα!

    Καλή εβδομάδα
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook