Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

3ο HAMFEST BAZAAR από τον ΣΡΕ τέλος! Αναμνήσεις από ακόμα ένα Hamfest!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR που διοργάνωσε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΣΡΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ". Μπορεί να μην ξόδεψαν χρήματα οι επισκέπτες για αγορές, αφού το "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" είχε την τιμητική του, εντούτοις όμως υπήρξε αρκετή διάθεση και όρεξη για κουβεντούλα και ανταλλαγή απόψεων! Αυτά όμως τα συστατικά είναι από μόνα τους αρκετά για να κριθεί μια δραστηριότητα όπως αυτή, επιτυχής;

Αγαπητοί φίλοι ραδιοερασιτέχνες χαίρετε και καλή εβδομάδα. Όπως είχα γράψει και στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, λίγο πριν το τέλος … «θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο 3ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR θα παρευρεθεί και το Hellenic PSK Club». Όπερ και εγένετο! Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή.
Από την αρχή της δημιουργίας του Hellenic PSK Club και μέσα στο ίδιο το μανιφέστο είχα επισημάνει, όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, την αναγκαιότητα για προώθηση του mode και κατά συνέπεια της ίδιας της λέσχης που το εκπροσωπεί στη χώρα μας. Έτσι περίμενα αγωνιωδώς τη μέρα όπου η λέσχη μας θα έκανε και επισήμως πλέον, την πρώτη της δημόσια εμφάνιση! Από πολύ νωρίς κίνησα όλες τις διαδικασίες που μπορούσα, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός. Επικοινώνησα αρχικά με τον ομολογουμένως φιλικότατο εξαρχής Θανάση SV1NJT ο οποίος είχε ορισθεί, από το ΔΣ προφανώς του ΣΡΕ, ως ο υπεύθυνος για τις κρατήσεις θέσεων των εκθετών. Μια επιλογή, που κατά την ταπεινή μου άποψη, δικαίωσε τον ΣΡΕ και θα διαβάσετε παρακάτω το γιατί.
Το αμέσως επόμενο βήμα μου ήταν να ειδοποιήσω τον Αντώνη τον SV1OAN για να του ανακοινώσω το ευχάριστο γεγονός. Ο Αντώνης σκέφτηκε ότι παράλληλα θα ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για … να αποχωριστεί μερικά από τα αγαπημένα του αντικείμενα, τα οποία όμως δεν έχουν την ίδια χρηστική αξία πλέον για αυτόν, όπως στο παρελθόν! Έτσι λοιπόν οργανώσαμε από κοινού αυτή τη δραστηριότητα.

Ο SV1OAN ο Αντώνης μετά από το κουραστικό στήσιμο παραδόθηκε στις χαρές της τεχνολογίας!

Στην ομάδα της προώθησης του HPC θα συμμετείχαν τόσο ο Κώστας ο SV1GSU όσο και ο Σταμάτης ο SV1EML. Ο τελευταίος όμως … «μας την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια». Ας είναι! Σχετικό άρθρο θα διαβάσετε και στο ιστολόγιο του Κώστα SV1GSU.

Για τον σκοπό της προώθησης ο Αντώνης θα αναλάμβανε την δημιουργία των φέιγ βολάν που θα μοιράζαμε στον χώρο του Hamfest προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για την ύπαρξη και τις μελλοντικές δραστηριότητες της λέσχη μας.
Το Σάββατο επικοινώνησα τηλεφωνικά για τελευταία φορά με τον Θανάση τον SV1NJT , για να κανονίσουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να μην μας βρει καμιά συμφορά της τελευταίας στιγμής. Κάτι που λίγο έλειψε να γίνει!!! Αφού μίλησα και με τον Αντώνη το Σάββατο το βράδυ όλα πλέον βάδιζαν by the book.
Το πρωί της Κυριακής συναντηθήκαμε κατά τις 8 και πήραμε το δρόμο για το Μαρούσι, επιλέγοντας ως βέλτιστη διαδρομή αυτή που περνάει από το κέντρο της Αθήνας! Ναι, Κυριακή πρωί η όψη της Αθήνας υπό τον ηλιόλουστο ουρανό, είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική!!!
Σε κάποιο σημείο της Λ. Αλεξάνδρας επέλεξε ο Αντώνης να κάνουμε στάση για προμήθειες τύπου … καφέ, νερό και τυροπιτοσπανακοπιτοζαμπονοτυρόπιτες! Μετά από λίγα λεπτά ήμασταν στον προαύλιο χώρο του χώρου που θα λάμβανε χώρα το event. Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ". Αφού βρήκα αμέσως τον Θανάση τον SV1NJT να προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος που είχε δημιουργηθεί από μερικούς εκθέτες οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο HAMFEST μόλις πριν από λίγα λεπτά!!! Τόσο ο Τάκης ο SV1AWL όσο και ο Θανάσης, κατέβαλαν ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ προσπάθειες για να μην αποχωρήσει δυσαρεστημένος κανείς από τους εκθέτες της τελευταίας στιγμής, προσπαθώντας να μαζέψουν τραπέζια για να τους φιλοξενήσουν! Το ΔΣ του ΣΡΕ δεν είχε μισθώσει τραπέζια και καρέκλες γιατί αν το έκανε αυτό θα έπρεπε να τα χρεώσει στους εκθέτες. Κάτι που έπρεπε να αποφευχθεί πάση θυσία. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι ο κάθε ένας εκ των εκθετών θα έχει μαζί του τραπέζι και καρέκλα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν συνέβη με όλους! Κάποιοι δυστυχώς δεν είχαν μεριμνήσει για αυτό. Έτσι ο Θανάσης είχε στην κυριολεξία μουσκέψει από το κουβάλημα των τραπεζιών και το πήγαινε – έλα!!! Άξιος!
Τι έκπληξη; Θα στήναμε δίπλα στον Δημητράκη τον SV1FJF από τα αριστερά και τον Σωκράτη τον SV1EGN από τα δεξιά μας! Μια παρέα όλη η γειτονιά!

Ο Δημήτρης ο SV1FJF ποζάρει αποκλειστικά για το φακό μας! Το ίδιο και η παρέα δίπλα, μόνο που δεν ρώτησα τα "παιδιά" ούτε το όνομά τους!!!

Από νωρίς το πρωί γνωρίστηκα και με τον Αντρέα τον SV1LHP, τον «λοχία» για όσους ξέρουν!
Αφού στήσαμε ξεκίνησα να μοιράζω τα ενημερωτικά φυλλάδια, φέιγ βολάν, στους περαστικούς κάποιοι εκ των οποίων ήταν ήδη ενήμεροι ή και ήδη μέλη! Λίγο πιο μετά ήρθε και ο Μανώλης ο SV1JGX, Contest Manager του HPC. Ομολογουμένως η παρουσία του ήταν … αναπάντεχη πλην όμως ευχάριστη! Αφού «μου τα έψαλε για τα καλά», τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος και μου λέει ότι κι αν έχει τέλος πάντων να μου πει, κοιτώντας με στα μάτια και όχι πίσω από την πλάτη μου με το hi, hi, άρχισε με τη σειρά του να εξηγεί στους φίλους του και στους γνωστούς του για την ύπαρξή μας αλλά και τα μελλοντικά μας σχέδια.
Οι SV1MB και SV1GGW ήρθαν πιο μετά. Από νωρίς όμως το πρωί στον χώρο ήταν ο Μιχάλης ο SV1EIJ ο οποίος έφτασε μέχρι τον σταθμό του ΗΣΑΠ προκειμένου να προμηθευτεί ένα καφεδάκι. Πρωινός γαρ! Πρωινός ήταν και ο Δημήτρης ο SV1OZ. Ωπ, να σου και ο SV1EAG. Άξιο τέκνο του ρ/ε και αυτός! Πρωινός ήταν και ο Λάμπρος ο SV1LK. Κάποια στιγμή είδα και τον SV1FYR τον Σωκράτη κάνοντας περισσότερο αισθητή την απουσία του Θανάση του SV1GAY. Αφού χαιρέτησα τον Παναγιώτη τον SV1IZF, δεν μπορεί λέω μέσα μου, κάπου εδώ κοντά θα είναι και ο Σταμάτης ο SV1EML, ο οποίος όμως δεν έκατσε και πολύ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο Σωτήρης ο SV1QT ήταν από πολύ νωρίς στο χώρο κι αυτός. Ο Γιώργος ο SV1QN φάνηκε πιο αργότερα. Να και φίλος μου ο SV1AYB ο Γιάννης. Από τους τελευταίους έφυγε κι ο Γιάννης! Μετά από αρκετό καιρό συνάντησα και πάλι την παρέα της … Λάρισας, με μοναδική εξαίρεση τον Γιάννη τον SV1GYG με τον οποίο ήμασταν μαζί στο ΑΒΕΡΩΦ πριν από λίγες ημέρες. Έτσι λοιπόν είδα τους, SV1GYG τον Γιάννη, τον SV1AIN τον Φώτη, τον SV1GYN τον Νίκο, τον έτερο τον Νίκο τον SV1JCY και τον Φωκίωνα SV1LIQ (ευχαριστώ τον Αντρέα τον SV1LHP γνωστό και ως Λοχία)
Είδα κι άλλους φίλους και γνωστούς. Μεταξύ αυτών και τον Τάκη τον SV1FWV τον είχα δει για πρώτη φορά στις αρχαιρεσίες της ΕΕΡ πριν από λίγες εβδομάδες και στο ΑΒΕΡΩΦ την προηγούμενη. Δεινός χειριστής του κλειδιού σε ταχύτητες που σε πιάνει τρέλα! Ευτυχώς που κατάφερα και «τον έκανα» παρά την ταχύτητα που έτρεχε!
Με τον Τάκη τον SV1MQJ δεν θυμάμαι να είχαμε συναντηθεί ξανά στο παρελθόν. Ίσως κάποια στιγμή να είχαμε συναντηθεί στην ΕΕΡ αλλά δεν παίρνω όρκο! Θα επιθυμούσα βέβαια να τον συναντήσω και κάτω από άλλες συνθήκες με περισσότερη ησυχία γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα μα αναπτύξουμε!
Από τη παλιά παρέα μόνο ο Δημήτρης ο SV1CDM φάνηκε, ενώ ο Δημήτρης ο SV1DBY ήταν από νωρίς στο χώρο του Hamfest.
Το τραπέζι μας επισκέφτηκε και ο SV1HAG ο Γιάννης ο οποίος μετά από μια διάλεξη για τις περιβόητες… μοντέλες, πήγε στον SV1GE για να πάρει μια έτοιμη για τους 27MHz! Δύσκολη η καλογερική Γιάννη μας!
Ο SV1JRM ο Κωνσταντίνος πέρασε κάποια στιγμή κάπως βιαστικά, πρόλαβα όμως να ανταλλάξω μια χειραψία μαζί του.
Στην παρούσα εκδήλωση είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά τους, SV1MRV Δημήτρη, SV1PLK Αντρέα, SV1ELI Μηνά, SV1QEC Μάριο, SV1EOS Σταύρο και SV1KWC Παναγιώτη. Σίγουρα έχω ξεχάσει ερκετούς, επικαλούμαι όμως την επιείκειά τους λόγω συνωστισμού και φόρτου!
Απουσίες; Ναι αρκετές!

Από το τραπέζι μας πέρασε πολύς κόσμος. Φίλοι από τα παλιά με τους οποίους ξεκινήσαμε παρέα στις αρχές της δεκαετίας του 80 τις δραστηριότητες μας από την μπάντα των FM, φέρνοντάς μου στο νου υπέροχες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε, με την διαφορά ότι τότε ήμασταν ακόμα … παιδιά! Ευτυχώς ο Θεός με αξίωσε να ζήσω την εφηβεία μου σε αυτή την υπέροχη χρονική περίοδο, διαμορφώνοντας από τη μια το χαρακτήρα μου μέσα από παρέες με τι ίδιο μεράκι και γεμίζοντας τη φαρέτρα των εμπειριών μου και τον φάκελο με τις εικόνες μου από την άλλη! Τους ευχαριστώ όλους, για αυτές τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε.
Από το τραπέζι μας πέρασαν επίσης μερικοί φίλοι … διαδικτυακοί (facebook-ίτες), καθώς και μερικοί ραδιοερασιτέχνες οι οποίοι με εξέπληξαν με τις απόψεις τους και τις θέσεις τους σε κάποια θέματα και κόντρες που έχω αν προτιμάτε, που τις έχουν δημιουργήσει όμως μερικοί περιθωριακοί τύποι αλλά που τα νόμιζα κάπως πιο προσωπικά! Αλλά αυτά όμως έχουν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις … κωμωδίας θα τολμούσα να πω, με πρωταγωνιστές αυτούς που τα ενορχήστρωσαν! Έτσι είναι, ο καθένας θερίζει ότι σπέρνει! Τα έχω γράψει τόσες φορές στο παρελθόν που έχω βαρεθεί πλέον. Είναι σα να τα απευθύνομαι στο ντουβάρι ένα πράμα!
Πάμε όμως πάλι πίσω στα του Hamfest, τα οποία αποτελούν το θέμα της παρούσας ανάρτησης.

Από τραπέζια, εκτός τους προαναφερθέντες, είχαν και οι, SV1RK ο Μιχάλης με home meda interface για digi modes, ο SV1GE ο Γιάννης με αρκετές κεραίες, ο SV1HK ο Θοδωρής, με την συντροφιά της SV3GLS Ράνιας έδωσαν για ακόμα μια φορά το παρών σε Hamfest με τις κεραίες του Θοδωρή. Με κεραίες έδωσε και σε αυτό το παρών και η DX Signal. Με ένα μεγάλο πάγκο έκανε την παρουσία του για ακόμα μια χρονιά και το freebytes, ενώ ακριβώς δίπλα ήταν οι εκδόσεις ACTION PRESS του Νίκου Κασίμη. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία της RSF Hellas από τον Αντρέα τον SV1GFH μετά του υιού του οποίος παρακαλώ κουβαλούσε με περίσσιο καμάρι την ταυτότητά του με το … special διακριτικό, SV1GFH/JUN! Όλα τα λεφτά ο Junior!!! Ακριβώς δίπλα στον Αντρέα ήταν το HOUSE OF RADIO. Μετά … σκοτάδι!!! Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιοι άλλοι ήταν δίπλα του!

Το μόνο «μελανό» σημείο που εντόπισα και που λίγο έλειψε να προκαλέσει κάποιο ατύχημα, ήταν έναν από τους πλαστικούς τάπητες που κάλυπτε το ευαίσθητο παρκέ, να έχει ολισθήσει από τη μια πλευρά δημιουργώντας άκρως επικίνδυνα υψώματα (βουναλάκια) από την άλλη! Πολλοί ανυποψίαστοι σκόνταφταν αλλά ευτυχώς δεν είδα κάποιον να πέφτει κάτω!

Ακόμα ένα σημείο που θα ήθελα να σχολιάσω, έχει να κάνει με το φτωχό φωτογραφικό υλικό που έχω στη διάθεσή μου, αφού αυτό είναι ελάχιστο, μιας και οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν κάτι περισσότερο!

SV1CDY - SV1EOS - SV1JGX και μπροστά ο SV1EGN

Πω, πω κάτι κουρασμένα παλικάρια!!!

Όσοι ακούν "μεσαία" τους γνωρίζουν. Το λογότυπο όμως είναι όλα τα λεφτά!!!

Αριστερά ο SV1JSF ο Στέλιος, δεξιά ο ??? Τραπέζι με αξιολάτρευτες "κυρίες" σε ... γυάλινη περιβολή ζητούν επειγόντως "γαμπρούς" για μόνιμη συντροφιά!

Κατά τις 2 & μισή το μεσημέρι, ότι μας είχε πιάσει μια λιγούρα ένα πράμα ρε παιδί μου, ήρθαν οι … πίτσες! Προσφορά της αλυσίδας Pizza Fan.
Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Ο υποφαινόμενος έτυχε και ένα από πολλά δώρα του Hamfest! Μετά από κλήρωση που έγινε στο πέρας της εκδήλωσης, από χτες κυκλοφορώ με λάμπες … xenon!!! Μαλλιά;

Όπως θα διαπιστώσατε στόλισα το ιστολόγιο, ως είθισται, με το παραδοσιακό δεντράκι. Καλές γιορτές να έχουμε πάνω απ’ όλα με υγεία, ειρήνη, αγάπη, δουλειά και όχι δουλεία! Φυσικά και πολλές ρ/ε δραστηριότητες.

Πολλά 73 και εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά το συντομότερο δυνατό.

13 σχόλια:

  1. ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (SV1IZF) ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ.ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ(ΕΝΑ SUPER SET ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ) ΑΠΟ ΤΟ HAMFEST ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΜΕ "ΛΟΥΗΣ".ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχασες πάντως που ήρθες και έφυγες σαν τον ΛΟΥΗ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ". Τυχαίο;
    Τουλάχιστον ελπίζω να περάσατε καλά. Μη μου πεις που πήγατε γιατί μάλλον θα ζηλέψω!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά. Και του χρόνου με υγεία..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνουμε ότι μπορούμε Νίκο για να ξεχνάμε, έστω και για λίγο, τη σκληρή πραγματικότητα! Να είσαι καλά 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πολύ μου άρεσε. Rendesvus (αν το γράφω καλά) του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως τον Σταμάτη μην τον πιστεύεις! Όλο παραμύθια μας λέει. Η μύτη του από τα ψέμματα, έχει γίνει σαν του... πινόΓΚιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !!! ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ 73 ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
    SV1MRV ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μια ανακοίνωση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Η RSF Hellas αναλαμβάνει τη συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό να τα μοιράσει στις άπορες και γενικότερα σε όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα, οικογένειες!

    Περισσότερα εδώ: SV1GFH

    Μπράβο για την πρωτοβουλία και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια σε όλους ήταν υπέροχα και του χρόνου. Άντε
    Να δω να εκπέμπει και μέσα από το HAM το Hellenic PSK Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν η πρώτη μας φορά! Του χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερα!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την ιστοσελίδα του ΣΡΕ είναι η ακόλουθη ανακοίνωση:

    Οι λαχνοί που κέρδισαν 3o Χειμερινό HamFest Bazaar από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος

    Αρ. Δώρου Λαχνός Νο: Περιγραφή δώρου:

    1. Λαχνός 071 - 1 Φορητός Πομποδέκτης V/U Maas AHT2UV
    ... 2. Λαχνός 029 - 1 Φορητός Πομποδέκτης V/U TYT TH-F8
    3. Λαχνός 605 - 1 Φορητός Πομποδέκτης V/U BAQJIE
    4. Λαχνός 054 - 1 Φορητός Πομποδέκτης VHF Alinco DJ-175E
    5. Λαχνός 290 - 1 Ψηφιακή Κορνίζα S3+
    6. Λαχνός 493 - 1 Σέτ Speaker System HAVIC A-207
    7. Λαχνός 238 - 1 Σέτ Speaker System RONCHE MR-1000
    8. Λαχνός 318 - 1 Σέτ Xenon Lights Αυτοκινήτου
    9. Λαχνός 017 - 1 Σέτ Xenon Lights Αυτοκινήτου
    10. Λαχνός 083 - 1 Δέκτης Elton E-1100
    11. Λαχνός 485 - 1 Δέκτης Elton M-400
    12. Λαχνός 369 - 1 Δέκτης Ηλιακός Elton
    13. Λαχνός 294 - 1 Κεραία Αυτοκινήτου V/U AZ-506
    14. Λαχνός 067 - 1 Κεραία Αυτοκινήτου V/U SKH-C211SP
    15. Λαχνός 546 - 1 Εκτυπωτής Επιτραπέζιος HP
    16. Λαχνός 460 - 1 Κεραία Βάσεως HF 9 Band MV6+3
    17. Λαχνός 458 - 1 Κεραία Βάσεως UHF 19 El.
    18. Λαχνός 401 - 1 Κεραία Βάσεως VHF 7 El.
    19. Λαχνός 303 - 1 Duplexer V/U MX-72
    20. Λαχνός 018 - 1 Κεραία Αυτοκινήτου V/U NR-770S
    21. Λαχνός 233 - 1 Κεραία Αυτοκινήτου V/U "HK"
    22. Λαχνός 392 - 1 Κεραία Αυτοκινήτου V/U "HK"
    23. Λαχνός 279 - 1 Ετήσια Συνδρομή Περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες
    24. Λαχνός 434 - 1 Ετήσια Συνδρομή Περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες
    25. Λαχνός 084 - 1 Συλλεκτικός Τόμος Περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες
    26. Λαχνός 354 - 1 Συλλεκτικό Βιβλίο του SV1AIA "ActionPress"
    27. Λαχνός 100 - 1 Ετήσια Συνδρομή Περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες
    28. Λαχνός 628 - 1 Δωρεάν Συμμετοχή 12ωρο Σεμινάριο Σχεδιασμού Web
    29. Λαχνός 680 - 1 Δωρεάν Συμμετοχή 12ωρο Σεμινάριο Σχεδιασμού Web
    30. Λαχνός 324 - 1 Κεραία Βάσεως SIRIO 4 El. "27 Mhz"
    31. Λαχνός 066 - 1 Ηλεκτρονικός Σταθμός Βάσεως για κολλήσεις
    32. Λαχνός 372 - 1 Ηλεκτρονικό Όργανο Πάγκου μετρήσεων 3221
    33. Λαχνός 510 - 1 Σετ ακουστικών Hi-Fi Stereo
    34. Λαχνός 287 - 1 Σετ χριστουγεννιάτικου φωτιστικού
    35. Λαχνός 346 - 1 Σετ χριστουγεννιάτικου φωτιστικού

    Οι κάτοχοι των λαχνών με κόκκινο χρώμα δεν έχουν παραλάβει ακόμα το δώρο τους.
    Παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την γραμματεία του ΣΡΕ (κάθε Δευτέρα, 7-9μ.μ), έως και τις 16 Ιανουαρίου 2012, έτσι ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

    Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...ο Φωκιωνας είναι ο SV1LIQ
    73 de λόχας SV1LHP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook