Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

SV3AUW … δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή. Ουδείς αλάθητος!!! Υπάρχει όμως ειδοποιός διαφορά αγαπητέ μου συνάδελφε μεταξύ λάθους και συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν νομίζεις;

Όσοι είχατε την ατυχία να διαβάσετε στο ιστολόγιο του SV3AUW το λιβελογράφημά του, με τίτλο: “Λαγός την φτέρη έσειε... SY1P” σίγουρα θα εκπλαγήκατε, όχι μόνο με την ιστορική γκάφα του εν λόγω blogger, λόγω και με το γεγονός ότι ο ίδιος ενώ είναι παντελώς αδαείς από διαγωνισμούς, έχει και άποψη! Ακόμα κάτι που προκαλεί το κοινό αίσθημα είναι και το διάχυτο μίσος με το οποίο καταφέρεται εναντίον της ομάδας με το ειδικό διακριτικό SY1P, μέλος της οποίας υπήρξα κι εγώ, και στην συμμετοχή μας σε ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, κάτι για τον οποίον όλα αυτά, μάλλον αποτελούν κουίζ, τη λύση του οποίου ψάχνει με … μπακαλίστικους τύπους, τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, άρα … 142.695 το λαδόξυδο!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τι έγραψε για την ομάδα μας SY1P ο γνωστός λιβελογράφος …

Όπως έγραψα και πιο πάνω, ο SV3AUW σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συκοφαντήσει τόσο εμένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής SY1P (με την οποία είχα την τιμή να συμμετάσχω στο fielday 2011 με το ειδικό διακριτικό SY1P) υπέπεσε σε ακόμα σφάλμα το οποίο είναι οφθαλμοφανές πως τον οδήγησε σε τούτη εδώ τη μεγαλειώδη γκάφα αυτή τη στιγμή. Αν’ αυτού αντί να βγει και να παραδεχτεί τη γκάφα του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη, συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα!!!
Επειδή ο υπολογισμός του σκορ ενός διαγωνισμού, συνήθως δεν είναι άλγεβρα του δημοτικού και του τύπου 1+1=2 και αυτό ήταν, καλό θα είναι οι διαγωνιζόμενοι αλλά και όποιος ενδιαφέρεται (δες SV3AUW), να προσφεύγει σε εξειδικευμένα λογισμικά που υπολογίζουν με ακρίβεια το σκορ. Τόσο απλό ήταν βρε άνθρωπε!!! Αν όμως αυτό φαντάζει κάπως δύσκολο, μπορείς να επισκεφτείς και την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.
Ορίστε άνοιξε τα ματάκια σου και διάβασε. Ή όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος «μάθε μπαλίτσα αγόρι μου» …


Αυτό ήταν το μεγάλο σου λάθος. Δεν μπήκες καν στον κόπο να μπεις να διαβάσεις πριν ξεκινήσεις να γράφεις όλες αυτές τις ανοησίες που έγραψες και τελικά εκτέθηκες ανεπανόρθωτα!!!!! Αμ δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Δες κι εδώ. Ο παρακάτω σύνδεσμος οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ρ.
http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=261&LANG=GR

Πω, πω, πω, κακία!!!! Που την είχες κρυμμένη τόσο καιρό βρε Τάκη;

Για το τέλος φίλοι μου, άφησα το σπουδαιότερο. Την προσπάθειά του να θίξει για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία της Ε.Ε.Ρ. αφού ως γνωστό τα αποτελέσματα προκύπτουν μετά από ενδελεχή έλεγχο που διεξάγουν τα αρμόδια όργανα του συλλόγου μας και όχι από τους διαγωνιζόμενους! Αμ το άλλο που το βάζεις; Σε όλους είναι άλλωστε γνωστό το περιβόητο «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΠΕΙΡΑΤΩΝ» που έχει γράψει στο παρελθόν, ειρωνευόμενος πλέον ξεκάθαρα τον Ελληνικό σύλλογο!

Περαστικά σου Τάκη και ελπίζω αυτή τη φορά να το πήρες το μάθημα σου και να το χώνεψες και να μην αρχίσεις πάλι να απειλείς τον Σταμάτη SV1EML όπως έκανες και πέρυσι στο hamfest που είχες το θράσος να τον πλησιάσεις και να του πεις: “πες στα φιλαράκια σου ότι αύριο που θα έρθουν θα τα γαμήσω” και κάτι τέτοια. Χα, χα, χα … άστο ρε συ, χορτάσαμε από πέρυσι δεν θέλουμε άλλο!!!!!

73

13 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω για σας! Εγώ προσωπικά έσκασα από πέρυσι, δεν μπορώ άλλο!! Τι βαρβάρα... ωχ λάθος, τι βαρβάτο αγόρι ήθελα να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ!
    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ "ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ"

    http://www.youtube.com/watch?v=DXjP6_LRC6g

    "ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ"
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... μούγκα στη στρούγκα!!! Έτσι μπράβο.

    Την Κυριακή, μετά το κάψιμο του καρνάβαλου και εφόσον έπεσαν πρόωρα οι μάσκες, θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση ...

    Καλό τριήμερο σε όλους-ες, 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ??? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΦΑΣΟΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΛ..... ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ!)
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια να λεμε και την αληθεια ο εταιρος σταθμος εχει δημοσίευση το log στην σελιδα του,γιατι δεν κανετε και εσεις το ιδιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίολος, όταν γράψεις με το διακριτικό σου, τότε θα σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα κανεις και εισαι καχυποπτος ......
    αλλα το ερωτημα μου ειναι ενα ερωτημα που ισως εχουν και αλλοι πολλοι .Νομιζω οτι θα απαντουσε σε πολλα ερωτηματα .Θαυμαζω τους συναδελφους που συμετεχουν στα contest και περισσοτερο εκτιμω την προσπαθεια που κανουν για τους διαγωνισμους,ειναι αδικο καποιοι να αμφισβητήσουν την προσπαθεια τους .Το ιδιο ισχυει και για την δικη σας προσπαθεια
    Δεν καταλαβαινω λοιπον που ειναι το κολλημα να μου απαντησεις ,τι δουλεια εχει το διακρητικο μου.. το οποιο ειναι δευτερευούσης σημασιας στο ολο θεμα ....
    τελος παντων δικη σου αποφαση να μην απαντησεις ....... δικα μου και τα συμπερασματα .

    73!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να καταλάβεις, τόσο εσύ όσο και μερικοί άλλοι, ότι στο παρών ιστολόγιο καταθέτουμε τις απόψεις μας επώνυμα. Δεν μπορείς λοιπόν να έρχεσαι εσύ από το πουθενά και υπό τον μανδύα της ανωνυμίας να μου ζητάς κάτι!!! Εγώ είμαι επώνυμος, εσύ ποιος είσαι; Πες μου κι εγώ σου υπόσχομαι ότι θα πάρεις τις απαντήσεις που πρέπει!!! Μήπως τελικά εσύ έχεις κόλλημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανείς δεν έχει κόλλημα. Τα συμπεράσματα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανείς δεν έχει κόλλημα; Δε νομίζω ... Το ποιος έχει άλλωστε το πρόβλημα, είναι ηλίου φαεινότερο!!!!
    Οπότε τα συμπεράσματα όντως είναι δικά μας!

    Δίνω Κώστα, όσο μπορώ, χα, χα, χα, χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o typos kanei mia zwh karagioziliki pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το ανώνυμο σχόλιο στις 2 Ιουνίου, συμφωνώ αγαπητέ με την άποψη σου. Απλά δεν το δημοσιεύω το σχόλιο σου γιατί δεν έχει πλέον και τόση σημασία και με το να "ξύνουμε" παλιές πληγές, επίσης. Ο καθένας εισπράττει ότι σπέρνει! 73.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook