Google Website Translator Gadget

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο αθάνατος Ελληνάρας!

Ο αθάνατος Ελληνάρας ζει και βασιλεύει παντού! Στη μπάντα όμως των έξι μέτρων δίνει ρεσιτάλ!
Μετά τις παραμορφώσεις στο PSK31 ήρθε η ώρα να αναφερθώ και στις παραμορφώσεις που υφίστανται και οι μπάντες σε διαμόρφωση SSB, αφού δεν είναι και λίγοι αυτοί που ενοχλούνται από μερικούς συναδέλφους των οποίων η διαμόρφωση είναι αρκετά … ξεχειλωμένη!!!
Σκεπτικό του στυλ, «ας περνάω εγώ από πάνω σου και σκασίλα μου αν σε ενοχλώ και ±10KHz με τη … ξεχειλωμένη διαμόρφωσή μου», θα έπρεπε οι αγαπητοί συνάδελφοι να το είχαν αφήσει στο CB! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη ζώνη πολιτών αλλά με μερικούς οι οποίοι κουβαλάνε ακόμα κάποια κουσούρια από τις προηγούμενες δραστηριότητές τους και δεν καταβάλουν και καμία προσπάθεια να απαλλαγούν από αυτά!
Το χειρότερο δε είναι, όταν αυτοί είναι … συντοπίτες μας! Κάτοικοι του λεκανοπεδίου, χμ! Ελπίζω να μη επανέλθω ξανά σε αυτό το θέμα, αν και πολύ αμφιβάλω!!!

Ένα άλλο αλλά θέμα είναι η συμπεριφορά μερικών συναδέλφων που σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν γνωρίζουν καθόλου την Αγγλική γλώσσα, ενώ είσαι σίγουρος για το αντίθετο!
Τραγικό παράδειγμα των πιο πάνω, έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες, όταν εμφανίστηκε στη μπάντα των έξι (6) μέτρων, ο Α92ΙΟ. Έφτασε δε σε σημείο ο καημένος ο Dave, να εκλιπαρεί τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες να σταματήσουν να τον καλούν, αφού προσπαθούσε να ακούσει κάποιον σταθμό από την Αγγλία.
Αυτή τη φορά δε θα αναφερθώ σε διακριτικά για ευνόητους λόγους, κυρίως ηθικής. Δεν ξέρω όμως αν θα κρατήσω την ίδια στάση την επόμενη φορά που κάτι τέτοιο θα πέσει στην αντίληψή μου.
Συγνώμη παιδιά αλλά δε θέλω να βγαίνω στις μπάντες και να εξαφανίζονται οι πάντες στο άκουσμα και μόνο του προθέματος SV.

73 cu on the air.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook