Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

«Η κυρία Δήμαρχος» είναι … blogger;

Στην ταινία «Η κυρία Δήμαρχος» η αξέχαστη ηθοποιός Γεωργία Βασιλειάδου, υποδύεται την Ασπασία, ιδιοκτήτρια ταβέρνας, σε κάποια γειτονιά της Αθήνας. Η ταβέρνα όμως της Ασπασίας βρίσκετε δίπλα σε αυτήν του Ανάργυρου. Οι σχέσεις των δυο πρωταγωνιστών είναι … εχθρικές. Η προκήρυξη εκλογών και η απόφαση των δυο άσπονδων εχθρών να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό θώκο, πυροδοτεί καταστάσεις, που αν μη τι άλλο, προκαλούν γέλιο σε … άφθονες ποσότητες!

- Μα καλά, μάθημα Ελληνικού κινηματογράφου θα μας κάνεις τώρα;
Θα μου πει κάποιος! Όχι βέβαια αγαπητέ μου συνάδελφε. Κάνε όμως λίγο υπομονή και θα δεις πως συνδέετε η κυρία δήμαρχος με τα … δικά μας!

Η Ασπασία λοιπόν σε μια προσπάθεια να τραβήξει όλο και περισσότερους ψηφοφόρους με το μέρος της, αποφάσισε να τους καλεί στη ταβέρνα της και να τους κερνάει! Αυτή η κίνηση, όπως καταλαβαίνετε, είναι μια κίνηση στρατηγικής που λέγετε και εξαγοράς συνειδήσεως ή δημιουργία υποχρέωσης!
Η ταινία γυρίστηκε το 1960 και η φτώχεια της περιόδου είναι προφανής. Ως εκ τούτου το κέρασμα και ειδικά από ταβερνιάρισσα αποτελεί δέλεαρ!

Τη ταινία αυτή, απ’ ότι φαίνετε, είχε ως πρότυπο κάποιος «φίλος» (;) - «συνάδελφος» (;), ο οποίος μεταξύ άλλων δε λησμονεί να καλέσει όλους τους … ψηφοφόρους (;) στη … «ταβέρνα του», για να τους εξηγήσει το μεγάλο κακό που έχει προκαλέσει η παρουσία μου στη ραδιοερασιτεχνική κοινότητα!!! Τους εξηγεί και κάτι άλλο, το κακό που προκαλεί η ανάγνωση του ιστολογίου μου, πλην του δικού του φυσικά! Μόνο το δικό του θεωρεί … ευαγγέλιο! Μη ξεχνιόμαστε! Το δικό του φυσικά μπορεί να μη διαφέρει και πολύ σε ποιότητα από αυτή των γνωστών μεσημεριάτικων εκπομπών που παρουσιάζουν οι ξανθιές της TV, αλλά γι αυτόν το ασχημόπαπο είναι κύκνος!!! Εκτός αυτού πουλάει και περισσότερο! Σημείο των καιρών συνάδελφε!

Τους εξηγεί με πολλές λεπτομέρειες και με μεγάλη ακρίβεια, πόσους μετρητές έβαλα στο blog, ποιους, καθώς και τι κάνει ο καθένας από αυτούς. Εκείνο όμως που τεχνηέντως δεν τους λέει, είναι το ποιος μου τους πρότεινε!
Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να κάνω διάφορες σκέψεις όπως, ότι κάθε φορά που βλέπει την επισκεψιμότητα στο blog χάνει τον ύπνο του χαμένος σε αθροιστικές του τύπου 2+2=? Χμ, μήπως από Σεπτέμβρη πρέπει να πας και πάλι στο … σχολείο;
Φοβάμαι μάλιστα ότι θα προσπαθεί να τους πείσει με κάθε είδους επιχείρημα, ότι εγώ ευθύνομαι και για τη τρύπα της οικονομίας! Μήπως ευθύνομαι και για τρύπα του όζοντος; Αυτός, ξέρει καλύτερα!

Κάτσε τώρα στην οθόνη του υπολογιστή σου και μέτρα τα hit όλων των blog με μεγάλη προσοχή όμως σε παρακαλώ, διότι εάν σου ξεφύγει έστω κι ένα θα δυσαρεστηθεί η ραδιοερασιτεχνική σου παρέα! Μπορείς πλέον να κάτσεις άνετα στο θεωρείο, μετρώντας τα πολύτιμα για τη πορεία σου hit και να εξιστορείς ταυτόχρονα στα «παιδάκια» όμορφα παραμυθάκια για τους κακούς δράκους που εξόντωσες, οι οποίοι, ειρήσθω εν παρόδω, ενοχλούσαν (;) αυτή σου την πορεία! Τη πορεία προς τη κορυφή των αμέτρητων hit που θεωρείς ότι ανήκει αποκλειστικά σε εσένα. Για να το καταφέρεις μάλιστα αυτό δε διστάζεις μπροστά σε τίποτα! Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις με κάθε μέσο που διαθέτεις, μειώνοντας και τη προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δε πρόλαβες καλά – καλά να γνωρίσεις! Αυτό μάλλον, θα σου έδωσε και extra bonus.
Αυτό είναι για σένα ο ραδιοερασιτεχνισμός;

Όσο για τη πληροφόρηση, δε φταίω εγώ, οι ίδιοι μου τα λένε! Τα φιλαράκια σου, που αντίθετα από εσένα, κάποιοι έχουν καλύτερη κρίση!
Κάτσε και χάζευε στο blog-άκι σου, ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν, που πάνε αυτοί που βγαίνουν και από πια τρύπα μπήκαν αυτοί που ήρθαν!!! Τύφλα να έχει ο ΘΟΥ ΒΟΥ. Αυτή άλλωστε δεν είναι και η μοναδική σου ασχολία;

Λοιπόν «Ασπασία», η τακτική σου πλέον είναι πασίγνωστη και όσοι έχουν λίγο μυαλό, μπορούν να καταλάβουν πως σκέφτεσαι και πως ενεργείς. Αλλά, με την άδειά σου, θα μου επιτρέψεις να ενημερώσω και τους … ανυποψίαστους.
Το πρώτο πράγμα που προσπαθείς να κάνεις είναι να σου έχει κάποιος υποχρέωση. Αυτό το πετυχαίνεις σχετικά εύκολα, πχ. καλώντας το ανυποψίαστο θύμα στη … «ταβέρνα σου». Με τον τρόπο αυτό, όπως ξέρεις, δημιουργείς κλίμα εξαγοράς συνειδήσεως-υποχρέωσης. Τα υπόλοιπα είναι απλή ρουτίνα γι σένα.

Όχι, όχι, μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να σε δώσω. Τουλάχιστον για την ώρα! Όσα μου έχεις πει για τους άλλους, παρόλο που δεν υπήρξα ποτέ φίλο σου, δε πρόκειται να τα ξεράσω, εκτός … αν δε τηρήσεις το πρωτόκολλο. Λοιπόν δικαίωμά σου είναι να παριστάνεις τη κυρία Δήμαρχο όσο θέλεις. Μπορείς, επίσης, να ασχολείσαι με το απόλυτο τίποτα (!) πάλι όσο θέλεις. Προσωπικά μου είσαι αδιάφορος! Εμένα μόνο μη ενοχλήσεις ξανά γιατί τότε ίσως ξεχάσω πόσο κύριος είμαι και αρχίσω να λαλάω!
Πίστεψε με όμως τότε δε θα υπάρχει κανένας για να σε γλυτώσει, αφού όλους τους έχεις θάψει με πισώπλατα μαχαιρώματα! Ξέρεις τώρα εσύ τι εννοώ! Φαντάζεσαι τι χαρά θα κάνουν όλοι αυτοί μόλις το μάθουν;

Αγαπητέ μου συνάδελφε, στις φτωχές ραδιοερασιτεχνικές ημέρες που διανεύουμε, μερικοί σφετεριστές του χώρου, εκμεταλλεύονται τη καλή διάθεση ορισμένων συναδέλφων μας και προσπαθούν να τη μετατρέψουν σε απέχθεια προς ορισμένους «ενοχλητικούς ραδιοερασιτέχνες», οι οποίοι μάλιστα είχαν το θράσος (!!!) και τόλμησαν να διαφοροποιηθούν από την άποψη της … κυρίας Δημάρχου. Στη προσπάθειά τους όμως αυτή πρώτα στρέφουν τα ανυποψίαστα και με όλη τη καλή διάθεση παιδιά, κατά του ραδιοερασιτεχνισμού και μετά κατά των προσώπων!

Ακόμα έχω να σου πω ότι εγώ ποτέ δε μέτρησα ή ζύγισα την αξία ενός συναδέλφου, σε κανέναν τομέα! Έμαθα να εκτιμώ το καθένα ξεχωριστά γι αυτό που είναι και όχι γι αυτό που θα ήθελα εγώ να είναι!

ΥΓ. 1 Πρέπει να ξέρεις ότι με τη στάση σου αυτή, έχασες πρώτα απ’ όλα έναν φίλο. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα γιατί επέλεξες αυτό το δρόμο, το δρόμο της μοναξιάς και της απομόνωσης. Ίσως να μη θέλεις φίλους. Ίσως να επιδιώκεις μόνο κόλακες και αυλικούς. Άρα εγώ δε σου κάνω. Κάτσε λοιπόν στη «ταβέρνα σου» με τους κόλακες και τους αυλικούς σου και δες με την ησυχία σου ποίος σου ταιριάζει και ποιος όχι, για κόλακας.

ΥΓ. 2 Στο τέλος θα καταντήσεις η γραφική φιγούρα της κοινότητας όπως ο Statler του Muppets show. Όσο για τον Waldorf, την άλλη γραφική φιγούρα του Muppets show, ναι υπάρχει κι αυτός, ίσως ασχοληθώ άλλη φορά μαζί του.



Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι συμπτωματικές και ο αρθρογράφος δεν φέρει καμία ευθύνη.

73 και καλά μυαλά!

33 σχόλια:

  1. Συνάδελφε Γιώργο είναι κάμποσες ήμερες που άρχισα να παρακολουθώ το blog σου και μπορώ να πω ότι το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον σε σημείο να έχω γίνει τακτικός αναγνώστης σου. Διαβάζω και άλλα blog και γνωρίζω αρκετά περί Δημάρχων -ταβερνών κ.λ.π
    γνώμη μου ότι για τον εν λόγο κύριο δεν χρειαζόταν να σπαταλήσεις χρόνο για να γράψεις το post αυτό...είναι γνωστός στα πέριξ .. βλέπεις όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς κάποτε αποκαλύπτεσαι. Όσο για το καλάμι αυτός έχει καθίσει εδω και καιρό επάνω .Το μόνο για το οποίο είναι ικανός είναι να ειρωνευτεί ..έξαλλου με αυτή του την ιδιότητα έγινε γνωστός....με πολλούς βόρειους χαιρετισμούς...ένας συνάδελφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ βόρειε (βορειοελλαδίτης να υποθέσω;) μάλλον έχεις δίκιο! Πράγματι έχεις δίκιο, πολύ αξία του έδωσα. Δυστυχώς έπεσα από τα σύννεφα, γιατί δε γνώριζα πόσο κακός χαρακτήρας είναι! Ευχαριστώ για το σχόλιο. πολλά 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ 1454ΟΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΄¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕ
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΤΩΝ ΣΠΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΩΝ ΒΑΓΕΛΗ ΚΤΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' ότι κατάλαβα τελικά, όλοι γνωρίζατε τι σόϊ άνθρωπος είναι, εκτός από εμένα. Δε πειράζει, το πάθημα ας μου γίνει μάθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το Κώστα το ξέρω. Εκείνο που δε γνώριζα, όπως και πολλά άλλα, είναι ότι έχει κατηγορήσει και όλους αυτούς που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΠΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
    ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πλάκα είναι, όταν κάποιος πήγε κάτι να μου πει κάτι γι αυτόν και για … αποστάσεις που πρέπει να κρατήσω, εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω πόσο λάθος ήταν η κρίση του! Τώρα …!
    ΥΓ. Δε μου λες, φτύνετε και το κόρφο σας μόλις τον βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OXI ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦ ΤΩΝ 2ΜΕΤΡΩΝ .
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ.

    Υ.Γ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενημερωθηκα απο ενα φιλο για το μπλογκ και εσκασα στα γελια. Καλα του τα εγραψες του αχωνευτου. Μπαβο σου φιλε και ας μη γνωριζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Giorgio pios se stenahorise pou na tou kai i karta grafikon more kala kano ego pou asholoume mono me ta ektos ellados qso ke den analonome me ola ta ipolipa, Giorgo mi masas grapton sta arh....sou omos pote min klinis endelos tin porta , pou xeris bori eos tin edekati na metanoisi ke afto ishii gia olous mas ,ke sto exis asholisou perisotero me ta qso ektos ellados ke ligotero me ta endos , aera ke agapimena i pragmatiki fili ine ektos hobby ke fisika metrimeni sta dahtila tou enos heriou mi ptoise lipon ke min apoktas anasfalies epidi kapia peponia i karpouzia vgikan mapa. Keep woken , beast 73 de SV1JGX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ Μ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατινιές, κουτσομπολιά, κακομοιριά, μιζέρια, μια ακόμη παρεξηγημένη ιδιοφυία και -κυρίως- φθόνος.

    Αυτό τον φθόνο τρώνε στην μάπα όσοι συνάδελφοι καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.

    Ειρήσθω εν παρόδω, ο συσχετισμός των "ταβερνών" με τα μπλογκ σας, είναι τουλάχιστον ατυχής αγαπητέ μου. Αλήθεια, ποιόν δημαρχιακό θώκο διεκδικείτε; Για πες μας να μάθουμε κι εμείς οι μη-ποιοτικοί, που είμαστε χαμηλού επιπέδου και δεν καταλαβαίνουμε. Ποιές συνειδήσεις "εξαγοράστηκαν"; Μηπως βλέπεις πολλές ταινίες; (γιατρέ μου να το ψάξουμε)

    Υ.Γ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια, έστω και 10 χρόνια καθυστερημένα, για την τρομερή διάκριση που απέσπασες στο OK DX RTTY Contest που αναφέρεις με περισσή περηφάνεια στο προφίλ σου. Πρωτιά στην Ελλάδα (με 2 ελληνικές συμμετοχές συνολικά !!) και με σκορ που είναι λιγότερο από το 1% του πρώτου! Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε καλώς τα εξαπτέρυγα !!!!!!!!!!!!
    σιγά σιγά φανερώνεστε μη φοβάστε δεν θα σας μαλώσει κανείς ...μη φοβάστε θα καθίσετε και εσείς στο καλάμι μόλις σηκωθεί ο ένας , ο τρανός , αυτός που ξεχωρίζει... η ιδιοφυΐα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο δηλαδη που κανετε οι υπολοιποι ειναι καλυτερο απο αυτο που υποτιθετε κατηγορειτε με ανωνυμες υβρεις και ειρωνειες?
    Γιωργο μπορεις να με χαρακτηρισεις και μενα εξαπτερυγο η αυλικο η οπως αλλιως θελεις. αλλα ετσι οπως το ειδα ως τριτος και εσυ φωτογραφιζες συναδελγο ως "γκαντεμη" κτλ... οποτε αυτο που διαπιστωνω ολοι κανετε αυτο που θεωρητικα στηλητευετε....
    δεν εχω να πω κατι αλλο παρα μονο οτι λυπαμαι.
    sw1jgw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. alithia ekini i hazogomena me to onoma Adigoni to kavalise to ergalio sto miraze telika oIo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @SV1JGX Μάνο, αν και το σχόλιο είναι διφορούμενο, το σώμα μου το σέβομαι και δε χαραμίζω ούτε ένα τετραγωνικό χιλιοστό του για να γράψω πάνω σε αυτό κάποιον. Υπάρχουν και τα παλιά παπούτσια! Παρόλα αυτά αν πραγματικά κάποιος έχει μετανιώσει για κάτι που μου έχει κάνει, ξέρει που θα με βρει. Ανασφάλειες; Που τις είδες;

    @SV1EML, Σταμάτη καλό μήνα σε εσένα και σε όλο τον κόσμο.

    @Ανώνυμε, 01 Αυγούστου 2010 2:41 μ.μ. ναι πράγματι, το σχόλιό σου βγάζει όλα όσα αναγράφεις! Τι δουλειά άραγε έχεις εσύ εδώ με μας; Αλήθεια σε ποιο τομέα έχεις ξεχωρίσει; Για πες μου σε παρακαλώ, μήπως έχεις μπλε και πράσινους κόκκους; Όσο για το θώκο που είδες το συσχετισμό μεταξύ εμού και του Ανάργυρου, στο ύπνο σου μήπως;
    ΥΓ. περισσή περηφάνια; Μάλλον κάποιο άλλο ιστολόγιο διάβαζες τη στιγμή που έγραφες αυτές τις αράδες! Το αν είμαι υπερόπτης ή έχω καβαλήσει καλάμι, αποδεικνύετε στη πράξη. Δες όλες τις αναρτήσεις που έχω με την ετικέτα Δραστηριότητες και διάβασε στο τέλος κάθε ανάρτησης όπου πάντα αναφέρομαι τους συντελεστές και τους ευχαριστώ που κάλεσαν κι εμένα. Επίσης εγώ, έχω συνδέσμους προς ιστολόγια και ιστοσελίδες άλλων συναδέλφων, κάτι που σημαίνει ότι προτρέπω όσους έρχονται εδώ να πάνε και στα ιστολόγια των άλλων, την ώρα που κάποιοι άλλοι κάνουν τη … πάπια! Πιο σεμνά και ταπεινά, δε γίνεται!!!
    Λοιπόν, στη προσπάθεια σου να με μειώσεις μέσα από αυτή την ανάρτηση, φαντάζομε πως έφαγες όλο σου το διήμερο για να βρεις περισσότερα στοιχεία για αυτό, αλλά το μόνο που κατάφερες να βρεις, ήταν η θέση που πήρα στη ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ του διαγωνισμού! Τα αποτελέσματα τα έχω αναρτήσει και στην ιστοσελίδα μου γιατί δε μου τα ζητούσες, θα σου τα έδινα ευχαρίστως. Κρίμα! Έχασες ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, χωρίς λόγο! Την επόμενη φορά όμως σκέψου κάτι καλύτερο, μη χάνω κι εγώ το χρόνο μου μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμε, 01 Αυγούστου 2010 4:11 μ.μ εξαπτέρυγα;;; που κολλάει αυτό τώρα; Εγώ πάντως δε διεκδικώ τίποτα απ’ όλα αυτά και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας!

    @SW1JGW, Δημήτρη εγώ λειτουργώ τελείως διαφορετικά απ’ ότι έχεις συνηθίσει να βλέπεις γύρω σου. Αν σε θεωρούσα οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό το οποίο έχω εκφράσει δημοσίως και μάλιστα γραπτώς, το τηλέφωνο σου το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Να είσαι σίγουρος λοιπόν πως θα σου τηλεφωνούσα και θα λύναμε τις διαφορές μας σαν ίσο προς ίσο, γιατί εγώ έτσι βλέπω όλους τους ραδιοερασιτέχνες και δε χρησιμοποιώ κατινίστικες συνταγές και υπονοούμενα, ούτε Αυτό το έχω αποδείξει, αν δε κάνω λάθος. Μπορείς μήπως σε παρακαλώ να μου υποδείξεις σε ποιο σημείο υποδεικνύω ή φωτογραφίζω συγκεκριμένο συνάδελφο … γκαντέμη; Τουναντίον, με εμένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο! Νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά όχι μόνο το πόσο σε εκτιμώ ως ραδιοερασιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο. Θα σου συνιστούσα λοιπόν να μην είσαι τόσο πολύ ευκολόπιστος και να ερευνάς περισσότερο αυτά που ακούς και που διαβάζεις από εδώ κι από εκεί. Ότι λυπάσαι το καταλαβαίνω. Κι εγώ λυπάμαι αλλά προς άλλη κατεύθυνση. Πίστεψέ με όμως, κάποια στιγμή οι λύπες μας θα … συναντηθούν! Σαν φιλική συμβουλή, αν μου το επιτρέπεις, θα σου πρότεινα να μην είσαι κανενός αυλικός. Να είσαι ο εαυτός σου σε ότι κι αν κάνεις.
    Όσο για τις ειρωνείες μη σου κάνει εντύπωση, ο καθένας ότι σπέρνει θερίζει!

    @ 01 Αυγούστου 2010 8:21 μ.μ. Αντιγόνη, εργαλείο, mirage … are you sure?


    73 to all.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιωργο το εξαπτερυγα ειναι για τον Ανωνυμο 2.41!! αυτος που βγηκε να υπερασπιστη την ιδιοφιυα !!!!! τον εναν και μοναδικο παντογνωστη !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. no comes no comes no comes exeplagin giati mou iste ke i dio koini gnosti, tora an kata kerous mou ehoun souri diafori, diafora piso apo tin platimou,proton gia ta thetika tous efharisto, ke defteron gia ta arnitika pali tous efharisto, veveos isos kapioi na me theoron mal...ka , ne kirii ime ma....kas alla is gnosi mou endos ke ektos hobby .afto liipon polla 73de Sv1jgx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕIO ΣΤΟ RTTY(ME 50W KAI ΣΥΡΜΑΤΑ)ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ DSL ΓΡΑΜΜΕΣ,ΟΥΤΕ KW!!! ΟΥΤΕ CHAT!!!ΟΥΤΕ STEPPIR ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.ΕΝΑ PACKET CLUSTER SV1SV YΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΙΟΥΜ 286!!(ΘΥΜΑΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ ΝΑ ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ AGW!!)OTAN ENAΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω πως ο Μάνος το έχει πιάσει το νόημα.....

    -Αγαπητέ Σταμάτη, ο cdy μίλησε για καλάμια κ.λ.π και θεώρησα χρήσιμο να στηλιτεύσω το πως ο ίδιος αντιμετωπίζει μια "πρωτιά" που "κατάφερε".

    -CDY, φυσικά και δεν έφαγα ένα σ/κ για να βρω πόσο "σπουδαία" είναι η πρωτιά σου. Γράφεις στο γκουγκλ OK DX RTTY Contest και μετά θέλει 3 κλικ! Σύνολικός χρόνος, λιγότερο από 1' για να διαπιστώσουμε ποιος έχει το καλάμι αγκαλιά. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά, ε;

    "Ειρήσθω εν παρόδω", όποιος δεν συμφωνεί, ονομάζεται εξαπτέρυγο, σκοτεινός, εξαγορασμένη συνείδηση, υποχρεωμένος και διάφορα άλλα τρελά σενάρια από ταινίες -όχι του ελληνικού κινηματογράφου- επιστημονικής φαντασίας. Ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια.
    Επίσης η ανάρτηση σου, συγνώμμη που θα στο πω, αλλά είναι τελείως ψωνισμένη. Θεωρείς πως είσαι υποψήφιος δήμαρχος, τα μπλογκς ταβέρνες και ότι σου "έφαγαν" ανέντιμα τον δημαρχιακό θώκο που του άξιζε.
    Ε δεν πειράζει, μάλλον φταίει που έσφιξαν οι ζέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Ανώνυμος, 02 Αυγούστου 2010 12:16 π.μ. QSL! Ρώτησα και έμαθα τι σημαίνει και πότε χρησιμοποιούμε αυτή τη φράση.

    @SV1JGX Μάνο, υπάρχει κάτι που διαφεύγει από μερικούς συνανθρώπους μας και λέγετε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Επειδή κάποιοι την έχουν χάσει, δε νομίζω ότι είναι σωστό να μάχονται για να την αφαιρέσουν και από τους υπόλοιπους! Έτσι δεν είναι; Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, αλλά θέλω κι εσύ να καταλάβεις ότι δεν έχω σκοπό να αφήσω κανέναν να παίξει με την αξιοπρέπειά μου και για κανένα λόγο! Πάντως να ξέρεις ότι εγώ δε σε θεωρώ … απ’ αυτό που είπες! Πολλά 73 και σε εσένα.

    @SV1EML, Σταμάτη θέτεις εαυτόν σε κίνδυνο με αυτά που γράφεις. Αλλά για την ιστορία και μόνο, ένα ταπεινό YAESU FT-107M υπήρχε τότε και ένα home-build PC με επεξεργαστή AMD στα 500MHz, μετά από το Pentium ακριβώς, χωρίς DX-Cluster, ενισχυτές κτλ. Και να ήταν μόνο το εικονικό TNC του AGW; Πόσα και πόσα άλλα, πρωτόγνωρα τότε και που να βρεις και άνθρωπο για να σε βοηθήσει; Κάπως δύσκολη εποχή. 73

    @...... όσο για τα περί ψυχίατρου, πολύ καλά κάνεις και αντιγράφεις σχόλια από το ιστολόγιό μου! (http://sv1cdy.blogspot.com/2010/07/68000763-09122002.html) τέταρτο σχόλιο. Αυτό αποδεικνύει το μεγάλο πανικό που σε έχει πιάσει και δε ξέρεις πώς να αντιδράσεις απέναντι σε εμπεριστατωμένα σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @02 Αυγούστου 2010 4:08 μ.μ. Ο Μάνος το έχει πιάσει το νόημα, ναι! Εγώ όμως όχι, αφού είχα το «θράσος» να αντιδράσω στις ειρωνείες της «κυρίας δημάρχου». Θα αναρωτιέσαι μάλιστα, ποιος είμαι εγώ που το τόλμησα, ε; Με συγχωρείς που σας χάλασα την οικογενειακή θαλπωρή.
    Αγαπητέ Σταμάτη, ο άνθρωπος θεώρησε χρήσιμο να στηλιτεύσει ένα συνάδελφο! Το λέει με τόση φυσικότητα, που το θεωρεί και ως δεδομένο! Απλή εντεταλμένη υπηρεσία εκτελούσε … αγαπητέ Σταμάτη! Αυτή άλλωστε δεν είναι και η μοναδική του ασχολία;
    Όσο για την ανάρτησή μου, μήπως τη θεωρείς ψωνισμένη βασιζόμενος στα … δικά σου κριτήρια; Λέω, μήπως!
    Οκ με τη πάρτη μου φταίει η εποχή! Οπότε μόλις πέσουν οι ζέστες να περιμένω βελτίωση της υγείας μου, έτσι γιατρέ μου; ε, τουλάχιστον εγώ θα δω ίαση, έστω και μετά τις ζέστες. Για τη κυρία δήμαρχο δε μας είπες. Θα γίνει ποτέ καλά ή … κλάφτα Χαράλαμπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mipos iparhi kanenas logos oste na adidraso ke ego ,ke an ne pios ine den ton gnorizo. Ipenthimisi pros tos anomimous pou eblogode sholiazondas to sigekrimeno thema. Kirioi mal....kes parakaliste sto exis na min asholithite allo, para mono upografodas eponima, an omos sinehisete afti tin stasi mallon to aditheto para adres iste ,edo ston Pirea tous leme pust...des, min asholiste i upografte . Telos den xana grafo allo gia to thema ,de sv1jgx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @SV1JGX Μάνο, δεν είναι απαραίτητο να συγχυζόμαστε, ούτε να κακοχαρακτηρίζουμε τους άλλους, επειδή επέλεξαν να γράψουν την άποψή τους ανώνυμα! Το ίδιο δε συμβαίνει σε τόσα και τόσα ιστολόγια; Γιατί άραγε όσοι γράφουν στο συγκεκριμένο να είναι έτσι όπως τους αποκάλεσες; Για τα άλλα ιστολόγια δηλαδή την ανωνυμία τη θεωρείς θεμιτή, ενώ για το παρών όχι; Δε γίνεται έτσι παιδιά! Δυο μέτρα και δυο σταθμά; Άστο, δε παίζει! Αλλά γιατί άραγε αυτός ο … διακαείς πόθος;
    Απ’ όλα όσα διάβασες το μόνο που σε πείραξε ήταν ποιοι είναι οι ανώνυμοι που αφήνουν την άποψή τους;
    Τέλος πάντων, θα σου πω εγώ ποιοι είναι, γιατί απ’ ότι βλέπω αυτό είναι φλέγον θέμα!
    Είναι αυτοί που εδώ και μερικά χρόνια κάνουν τα στραβά μάτια ή ότι δεν ακούνε, για να διαφυλάξουν την ησυχία τους και την προσωπικότητά τους! Είναι αυτοί που και κρίση έχουν και άποψη, αλλά δε μιλούσαν γιατί δεν ήθελαν να αψιμαχήσουν με συνάδελφο για χάρη της ομοψυχίας και της συναδελφικής αλληλεγγύης! Φυσικά οι παραπάνω ορισμοί αποτελούν άγνωστες λέξεις για τον ίδιο!
    Αυτά φίλε, αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ ακόμα έτσι, Μάνο. Ελπίζω να σε κάλυψα. 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πιστεύω να εκτίμησες τη στάση μου απέναντί σου. Εγώ δε σε πήρα τηλέφωνο για να σου υποδείξω το παραμικρό, εκμεταλλευόμενος την όποια γνωριμία μας. Αυτές είναι πρακτικές που δεν ταιριάζουν ούτε με το ήθος μου ούτε με τη παιδεία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από τα post που γραφονται σε πολλα …από αυτά…
    Διακρινω και κατι άλλο …
    Ότι ο ενας προσπαθει να κολακευση τον άλλο..
    ΤΥΧΑΙΟ …? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τα παραπανω post γιατι τα ΕΣΒΗΣΕΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα παραπάνω σχόλια τα ΔΙΕΓΡΑΨΑ γιατί τα θεώρησα … πολύ ύποπτα (!) και με αυτό τον τρόπο προστάτεψα όχι μόνο το παρόν ιστολόγιο αλλά και όσους έγραψαν την άποψή τους σε αυτό, κυρίως ΕΠΩΝΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook