Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ρ.

Η ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Ε.Ρ. που ήταν προγραμματισμένη για τη Κυριακή 16 Ιανουάριου 2011, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Βάσει καταστατικού, ορίστηκε νέα ημερομηνία, την αμέσως επόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011.
Ως εκ τούτου, καλούνται ΟΛΑ τα τακτικά μέλη την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 10:00, βρέξει – χιονίσει, να δώσουν το παρών στα εντευκτήρια της ένωσης, Αχιλλέως 60 Αθήνα, προκειμένου να λάβουν γνώση για τα οικονομικά (απολογισμός 201 0 – προϋπολογισμός 2011) αλλά και για την γενική εικόνα και πορεία της ένωσης.

Καλό θα ήταν να δώσετε όλοι το παρών, όχι μόνο για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους αλλά κυρίως για να ξέρετε τι συμβαίνει και γιατί, αλλά και να λαμβάνετε μέρος στις όποιες εξελίξεις και στην πορεία της ένωσης.
«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα», είναι φράσεις που θα επιθυμούσα να μην ακούσω ξανά, ιδιαίτερα από όσους απέχουν από τις ετήσιες γενικές συνελεύσεις!

Η συμμετοχή όλων μας, ακόμα και η απλή παρουσία, κρίνετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!
Το παρών και το μέλλον της Ε.Ε.Ρ. είσαι εσύ και η ψήφο σου. Γι αυτό μην τη χαραμίζεις για δύο ώρες παραπανίσιου ύπνου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

73 cu there!

1 σχόλιο:

  1. Ναι εκει ειμασταν αντε και του χρονου να ειμαστε καλα.Τον αλλο μηνα εχουμε "ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ"
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook