Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Όσο για το μετά …

Κάπως έτσι τελείωνε το χθεσινό άρθρο με τίτλο «Σήμερα η κλήρωση του … Πρωτοχρονιάτικου!» προϊδεάζοντας όλους για το τι θα επακολουθούσε μετά. Όπερ και εγένετο! Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή.

Θα ήταν περίπου 17:30 η ώρα που ξεκινήσαμε να τα λέμε με τους υπόλοιπους συναδέλφους στο … «αμαρτωλό» 145.400 όπου κανονίζαμε μεταξύ άλλων και για την ώρα προσέλευσης στα εντευκτήρια και τις σχετικές λεπτομέρειες, ώσπου εμφανίστηκε στη συχνότητα και ο Σωτήριος, SV1HER, mobile με κατεύθυνση το κτήριο όπου στεγάζετε η ΕΕΡ. Καλύτερα όμως να μη σχολιάσω περαιτέρω και μάλιστα για τις λεγόμενες … μαύρες λίστες του ακατονόμαστου!


Αναμενόμενο ήταν το γεγονός, πως η προσέλευση θα ήταν μεγάλη και θα μας δινόταν η ευκαιρία να δούμε παλιούς αλλά και νεότερους συναδέλφους, ανταλλάσοντας Χρόνια Πολλά και σχετικές Ευχές. Κάποιος μάλιστα, απ’ ότι είδα, έστω και εξόφθαλμα, αρνιόταν πεισματικά να ανταλλάξει χειραψία με γνωστό και καθ’ όλα εξαίρετο μέλος του συλλόγου! Οι λόγοι, προφανείς! Κακία, κόμπλεξ και Ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Ας είναι.
Προς μεγάλη μου λοιπόν έκπληξη, στα εντευκτήρια του συλλόγου και ακριβώς στο μπροστινό μας τραπέζι, κάθονταν η παρέα των, Θοδωρή, SW1MNF και SW1JG? (sry). Με τον Θοδωρή είχαμε επικοινωνήσει για πρώτη φορά στη μπάντα των δυο μέτρων σε mode BPSK31. Να λοιπόν που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά.


Η ώρα της κλήρωσης ωστόσο πλησίαζε, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των περισσοτέρων να κυριαρχεί. Η Νατάσα, SV1KP, ανέλαβε τα της κλήρωσης και για να μην πλατειάσω άλλο, το δώρο θα ταξιδέψει μέχρι το Αγρίνιο για να φτάσει τελικά στα χέρια του υπερτυχερού SV1HKD. Καλοδούλευτο συνάδελφε.
Να σημειώσω μόνο το εξής: την επόμενη φορά που θα περάσω από το Αγρίνιο, να είστε σίγουροι πως θα σας «κάτσει» μέχρι και το τζόκερ!!! Τυχαίο;

Μετά λοιπόν τη κλήρωση, της οποίας η διαδικασία καθυστέρησε λιγάκι, όχι πως δεν είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, αλλά μάλλον ήθελαν να παρατείνουν την … αγωνία μας (!) συγκεντρωθήκαμε όλοι οι … ύποπτοι και πήραμε το δρόμο για τα Πετράλωνα. Σε αυτή τη περιοχή έχουμε ανακαλύψει ένα πολύ όμορφο στέκι, ο SV1HAG είναι ο υπεύθυνος για αυτό. Κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματος είναι οι καλοί μεζέδες, το τσίπουρο, το κρασάκι και η καλή διάθεση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη μας συνεύρεση για το νέο έτος!

Καλή μας Χρονιά κύριοι και πάντα τέτοια.

Θα σημειώσω μάλιστα ότι η παρέα μας ξεδίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε παρόμοιες … δραστηριότητες, αφού μας χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων και η κοινωνικότητα.
Τους εκπληκτικούς μεζέδες συνόδεψε οίνος λευκός και κόκκινος, με άφθονες ποσότητες αστείων, πειραγμάτων, γέλιων και διάφορων σχολίων που αδυνατώ να μεταφέρω εδώ!!!
Το τι ακολούθησε δεν περιγράφετε!
Όπως πάντα, ήμασταν όλοι ευδιάθετοι και γιατί όχι άλλωστε, αφού η μιζέρια και η κακομουτσουνιά ορισμένων, ξινών ως είθισται, «συναδέλφων» δεν μας ακολούθησε!

Για ακόμα μια φορά περάσαμε υπέροχα, μοναδικά θα έλεγα, με την παρέα των … μπεκρήδων (;) τελείως ακομπλεξάριστα, άτυχε Γιαννάκη σε σχέση με εσένα και τους αυλικού σου! Κάτσε εκεί που κάθεσαι, στη μιζέρια σου, στο κόμπλεξ σου, παρέα με τους υπόλοιπους καλικάντζαρους να ροκανίζετε το δέντρο της ζωής μέχρι την επόμενη χρονιά!
Εμάς ωστόσο να μας επιτρέψεις να έχουμε παρέες, να περνάμε ωραία, να έχουμε ρ/ε δραστηριότητες και να γευόμαστε της χαρές της ζωής!
Δηλαδή να είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι!

Πολλά 73 σε όλους -… -.-

9 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙΜΑΣ! χαχαχαχα
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη φορά θα σας πάω σ’ ένα μαγαζί να φάμε … κυνήγι. Πτηνά βρε παιδάκι μου! Μ’ έπιασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ SV1AYB & SV1HAG & SV1GGA
    Για την ονομαστική τους εορτή.

    Στην παρέα των … μπεκρήδων ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


    SW1GGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις, αυτά τα πτηνά που εννοείτε, είναι... αχώνευτα! Θέλω να πω, πως μόλις τα φας σου κάθονται στο στομάχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρότι ο σοφός λαός λέει,
    … σαρανταπέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση …
    εντούτοις αγαπητέ Δημήτρη οι προηγούμενοι εξαιρούνται.

    Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποταπά πτηνά του ουρανού να φάτε όσα θέλετε, Εμάς τα σκουλήκια να μην προσπαθήσετε να φάτε. Δεν τρωγόμαστε.
    Καλά κάνετε και διασκεδάζετε, ετσι πρέπει, η ζωή ειναι λίγη για να την σπαταλάμε με βλακείες. Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και δεν ήθελα να δημοσιεύσω ξανά ανώνυμο σχόλιο, εντούτοις θα κάνω μια εξαίρεση σήμερα, αφού το μήνυμα περιέχει εκτός από συμβουλές και ευχές.
    Πάντως Σκουλήκι θέλω να ξέρεις πως δεν κινδυνεύεις από εμάς τόσο, όσο από τα … αυτοαποκαλούμενα πτηνά! Αυτά, όπως ξέρεις, τρώνε εσάς τους Σκούληκες, με το hi, hi πάντα. Καλό πάντως είναι να προσέχεις τα «πτηνά», γιατί τα θεωρώ ολίγον τι μπαμπέσικα!

    Χρόνια Πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @SV1GSU,
    Ναι Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο. Τα συγκεκριμένα «πτηνά», είναι … ΑΧΩΝΕΥΤΑ!!!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ'αρχάς καλή χρονιά σε όλους,ευχαριστώ για τις ευχές και όντως η χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ραδιοερασιτεχνικά.Πόλλα 73 από το Αγρίνιο.
    DE SV1HKD.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook