Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο SV1AB στο CZECH CONTEST CLUB.

The world above 50 MHz στο CZECH VHF/UHF HAM RADIO CONTEST CLUB, OK2KKW

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση (http://sv1cdy.blogspot.com/2011/02/blog-post_6152.html )

Κάποιο άλλο άρθρο μου το ανακάλυψε μια ομάδα δραστήριων ρ/ε και το έχουν αναρτήσει μεταφρασμένο, σε ιστοσελίδα ιστορικού, ενημερωτικού και όχι μόνο, περιεχομένου! Γι αυτό όμως το θέμα, θα αφιερώσω ολόκληρη ανάρτηση γιατί πιστεύω ότι το αξίζει. Να άλλος ένας και μάλιστα σοβαρός λόγος, που με αποτρέπει από το να επιτρέπω τη δημοσιοποίηση … χαζοχαρούμενων και άνευ ουσίας σχολίων…

Στην ιστοσελίδα : CZECH VHF/UHF HAM RADIO CONTEST CLUB OK2KKW (http://www.ok2kkw.com/index1.html) και μέσα στα πλαίσια του εκτενούς αφιερώματος στις πρώτες δοκιμές και επαφές που έγιναν μέσω Σελήνης από ραδιοερασιτέχνες (The first Amateur Lunar tests & contacts), ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μετάφρασε, προφανώς δια μέσου κάποιας internet-ικής υπηρεσίας Translate ή και λογισμικού ίσως, την ανάρτηση – αφιέρωμα στον SV1AB που είχα γράψει στις 8 Ιουλίου 2010 (http://sv1cdy.blogspot.com/2010/07/sv1ab.html).

Όπως αντιλαμβάνεστε το γεγονός αυτό καθώς και μερικά ακόμα παρόμοια με αυτό, με αναγκάζουν εκ των πραγμάτων να προσέχω περισσότερο όχι μόνο αυτά που γράφω, αλλά και αυτά που επιτρέπω να δημοσιεύονται από τους διάφορους σχολιαστές.

Επίσης θα ήθελα να σας αναφέρω πως αισθάνθηκα και κάποια ευχαρίστηση, αφού τα περισσότερα από αυτά που γράφω βρίσκουν ολοένα και περισσότερους αποδέκτες. Τουλάχιστον ο χρόνος που διαθέτω δεν πάει χαμένος!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους διαβάζουν το παρών ιστολόγιο, Έλληνες και μη, θέλω να πιστεύω πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, το παρών ιστολόγιο τα έχει πάει πολύ καλά, διαγράφοντας μια θετική πορεία.

Ευελπιστώ ότι στο μέλλον η εικόνα που θα παρουσιάσει θα είναι περισσότερο βελτιωμένη και ολοκληρωμένη.

Δοθείσης της ευκαιρίας σας παροτρύνω να επισπευτείτε την ιστοσελίδα του CZECH CLUB και να διαβάσετε το μεγάλο αφιέρωμα στις επικοινωνίες μέσω Σελήνης. Η ιστορία ζωντανεύει μέσα από την ιστοσελίδα του CZECH CONTEST CLUB. Ένα μοναδικό και ειδικό δώρο, που νομίζω πως το οφείλετε στον εαυτό σας!

Το αφιέρωμα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και αφορά αντίστοιχες χρονικές περιόδους. Φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από το πρώτο μέρος που αφορά τη περίοδο, 1953-1965, πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ok2kkw.com/eme1960/eme1960eng.htm

Η αναφορά στον Γιώργο Βερναρδάκη γίνεται στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος, το οποίο αφορά τη περίοδο, 1966-1976.

Υπάρχουν και δύο σπάνιες φωτογραφίες του Γιώργου. Στη μία φιγουράρει στην ταράτσα του σπιτιού του με τον Αντρέα, SV1CB (SK) και μια … οχτάδα από εννιάρες σε οριζόντια πόλωση και στην άλλη στο shack του. (φωτογραφίες από το QST Ιούλιος 1967)

Καλό διάβασμα και πολλά 73 -… -.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook