Google Website Translator Gadget

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

'Της κακομοίρας'

Στην γνωστή και αξιολάτρευτη Ελληνική ταινία ‘Της κακομοίρας’ το πρόσωπο που κερδίζει το φιλοθεάμων κοινό δεν είναι άλλο από τον γνωστό μας … Ζήκο! Ο Ζήκος είναι ο βοηθός, δηλαδή ο ‘μπακαλόγατος’ στη μπακαλοταβέρνα του Κυρ Παντελή. Οι γκάφες όμως του Ζήκου παραμένουν μοναδικές και χαρίζουν γέλιο σε άφθονες ποσότητες ενώ παραμένουν παροιμιώδεις ως τις μέρες μας και όποτε βλέπουμε αυτή την ταινία μας φτιάχνει η διάθεση.
Απ’ ότι φαίνεται όμως κάποιος εκ των ‘συναδέλφων’ ζήλεψε την φήμη του Ζήκου και έσπευσε να τον μιμηθεί, έστω και αν δρα σε διαφορετικό χώρο! Δε λέω, καλή η πλάκα, εδώ όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει και τείνει προς … άλλη κατεύθυνση!
Αγαπητοί μου συνάδελφοι, όπως θα έχετε αντιληφθεί, τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μέσα από τα ιστολόγια των sw1ggw και του ακατονόμαστου νεκροθάφτη - βρικόλακα με το κωδικό όνομα 2Μετρελίδης, μια αντιπαράθεση η οποία όμως εμένα δεν με εκπλήσσει και τόσο, αφού μου είναι αρκετά οικείο όλο το concept και η στάση του εν λόγω νεκροθάφτη, αφού έχω βιώσει προ μερικών μηνών κάποια από τα συναισθήματά του!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μήπως τελικά κάποια στιγμή βρούμε το τέλος.
Αφορμή της αντιπαράθεσης στάθηκε η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού στο ιστολόγιο του Δημήτρη, sw1ggw, η οποία αποτέλεσε κόκκινο πανί για τον 2Μετρελίδη, χωρίς αιτία, ως είθισται άλλωστε!!! Στο ιστολόγιο του Δημήτρη έσπευσα να αφήσω κάποιο σχόλιο, έχοντας όμως κατά νου ότι η κατασκευή που απεικονίζουν οι φωτογραφίες ανήκει εξολοκλήρου στον Δημήτρη και όχι ότι ήταν κάποια έτοιμη κατασκευή, σας αυτές που κυκλοφορούν εν αφθονία και διατίθενται ακόμα και μέσω διαδικτύου. Αφού λοιπόν έκανα το αναμενόμενο, να συγχαρώ τον Δημήτρη για μια κατασκευή η οποία όμως δεν ήταν δικιά του, κάτι το οποίο δεν εγνώριζα και γιατί άλλωστε (;) Από εδώ αρχίζουν και τα παρατράγουδα με τον τρελογιάννη! Ο κάθε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος που θα ανακάλυπτε αυτό το σχόλιο πως θα έπρεπε να πράξει; Μήπως θα έπρεπε να αφήσει από κάτω ένα σχόλιο που να διορθώνει το δικό μου και που θα αποσαφηνίζει την κατάσταση. Μήπως; Ακόμα όμως και αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, έτσι δεν είναι; Εν τούτοις ο γνωστός τρελός του χωριού με το κωδικό όνομα 2Μετρελίδης, προτίμησε να φέρει τον κόσμο ανάστα προκειμένου να δημιουργήσει για ακόμα μια φορά εντυπώσεις, χωρίς όμως τα αναμενόμενα για αυτόν αποτελέσματα! Δεν μπορώ να καταλάβω αγαπητοί μου συνάδελφοι, υποκινούμενος από ποια ελατήρια προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση με την οποία κατηγορεί τον συνάδελφο sw1ggw και τον λοιδορεί με τόσο μίσος και κακία και με ποιο δικαίωμα δηλαδή σχολιάζει τα ιστολόγια των συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών.
Παρακολουθώ με προσοχή τις κουτσουλιές που αφήνουν και αυτά που γράφουν ορισμένοι τύποι, γνωστοί υποστηρικτές του, τύπου gollum (yes master και τα λοιπά), καθώς και την ακατάσχετη και άνευ ουσίας και σημασίας μπουρδολογία τους και αναρωτιέμαι, για ακόμα μια φορά, που πάμε ή μάλλον προς τα πού πάμε;
Όσο για τον τρελαγιάννη, η φρασεολογία αλλά και η αναίδεια αυτού του ‘ανθρώπου’ έχουν φτάσει στο απροχώρητο και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά, ότι η παρουσία του σε οτιδήποτε συνδέεται με το ραδιοερασιτεχνισμό, αποτελεί ντροπή για όλους εμάς! Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να σας καταστήσω γνωστό ότι ουδέ μία σχέση έχω μαζί του και αποστασιοποιούμαι από οποιαδήποτε συνεύρεση του παρελθόντος! Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!
Αν τελικά όμως οι υποψίες μου είναι βάσιμες και αν όσοι τον πλαισιώνουν τον αγαπάνε πραγματικά, τότε θα πρέπει να τον βοηθήσουν κάνοντας αυτό που πραγματικά αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Μια επίσκεψη σε ψυχολόγο, για αρχή, θα τον βοηθήσει πραγματικά. Μην τον αφήνεται χωρίς βοήθεια σε αυτή την κατάσταση.
Και κάτι τελευταίο, για να μην αιωρούνται εντυπώσεις, όσες φορές κι αν έχω γράψει σε ιστολόγια το κάνω ΠΑΝΤΑ επώνυμα και αυτό το έχω αποδείξει και στο παρελθόν. Πρόσφατο παράδειγμα υπάρχει στο ιστολόγιο του sv1gsu για του λόγου το αληθές! Άλλοι είναι αυτοί που γράφουν ανώνυμα σχόλια ακόμα και στο ίδιο τους το ιστολόγιο, με απώτερο σκοπό το … ανέβασμα της ιστολογιοανάγνωσης! Δεν ντρέπονται ακόμα και προβοκατόρικα σχόλια να γράψουν προκειμένου να ενοχοποιήσουν ανυποψίαστους συναδέλφους και τελικά να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο που ταιριάζει γάντι με την ψυχική τους κατάσταση! Αίσχος!!!

2 σχόλια:

  1. Καλα βρε παιδι αυτα ειχες να πεις? Ειπα και εγω. Καλα να περνας και εμεις μαζι σου ειμαστε.

    Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΔΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook