Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Φάε τη μπανάνα …

Χτες το βράδυ, κατά τις 9 περίπου όλοι γίναμε μάρτυρες της χυδαιότητας που διακατέχει ορισμένους «ανθρώπους»! Τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Χτες βράδυ λοιπόν καθώς ήμασταν μαζεμένοι, εγώ μαζί με τον sv1hag, τον sv1gaz και τον sv1fjv στους 145,400 και είχαμε ανοίξει μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση «κάποιος» θεώρησε σωστό να μας παρεμβάλει και να μεταδίδει μουσική! . Σαν να μην έφτανε όμως αυτό μετέδιδε και συνομιλίες … οικείων σε αυτόν προσώπων, δηλαδή κακαρίσματα από κότες και μουγκρητά από αγελάδες (!) με σκοπό να μας παρενοχλήσει και να χαλάσει την πολύ ωραία συνομιλία μας. Δεν ξέρω ποιος ή τι τον ενόχλησε αυτόν τον άνθρωπο! Ίσως να τον πείραξε ο Ανοιξιάτικος καιρός, ίσως η πτώση του δολαρίου έναντι του Ευρώ, ίσως όμως να τον πείραξε η … μπανάνα!!! Αχ αυτή η μπανάνα βρε παιδιά! Όπως αναφέρει γνωστή θυμοσοφία, ολίγων παραφρασμένη για τις ανάγκες μας, άλλοι την τρώνε και δροσίζονται και άλλοι την τρώνε και … ζορίζονται! Τι φταίω εγώ αν τσίμπησε ο … χάνος; Εγώ μια απλή αναφορά έκανα!


Αφιερωμένο εξαιρετικά. Είναι και σε ρυθμό Reggae.

Το θέμα αγαπητέ μου συνάδελφε είναι ότι το τελευταίο καιρό όλοι μας γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μια φορά, άσχημων καταστάσεων που δυστυχώς πυροδοτεί συγκεκριμένος πόλος και μάλιστα ανεξέλεγκτης ιδιοσυγκρασίας. Ως επακόλουθο είναι συμπεριφορές σαν αυτές που σας περιέγραψα.
Το ποιος βρίσκετε πίσω από όλη αυτή την ακατονόμαστη συμπεριφορά, δεν είναι κάτι που θα κληθεί κάποιος από εμάς να σας γνωστοποιήσει, άλλωστε σε εμάς δεν ταιριάζει η λογική ... του αστυνόμου Σαΐνι ή οποιουδήποτε άλλου!
Είναι όμως προφανές και μάλιστα είναι και ευρύτερα γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ποιος βάλλεται εναντίον μας! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Προσωπικά, βρήκα κάτι καλύτερο να κάνω από το να κάθομαι και να ακούω τα σαχλά τραγούδια που είχε επιλέξει ο γνωστός – άγνωστος «παρεμβολέας».
Μπορεί να μας χάλασε την κουβέντα, όχι όμως και τη βραδιά.

Κουράγιο αγαπητέ μου, είναι μακρύς ο δρόμος προς την ραδιοερασιτεχνική νιρβάνα! 73 -… -.-

5 σχόλια:

  1. Γιουσουφακι απο Πεντελη ήταν η απλη αναφορά σου. Αραγε ποιον φωτογραφιζες? Σταματα όμως τις φωτογραφιες και κοιτα την πραγματικότητα και όλα θα πανε καλύτερα. Σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το «έγκλημα» όμως ούτε κουβέντα! Ας είναι. Η πραγματικότητα είναι ήδη καταγεγραμμένη. Για διάβασε ξανά την ανάρτηση. Τελικά όμως δεν μου είπες πως σου φάνηκε το: … άλλοι την τρώνε και … ζορίζονται! Κανένα νέο από τον χάνο έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ "ΜΙΞΑΡΕΙ" Ο DJ GEORGIO (ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ) 90'S.O ARIS THOMAS ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ!!!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα βρε Σταμάτη τον GEORGIO δεν θυμάμαι; Όσο για μπανάνες, υπάρχουν αρκετές, όπως και καλάμια ως γνωστό! Τι να σου πω βρε παιδί μου όπως την βρίσκει ο καθένας, αρκεί να μην μας ενοχλεί όμως.

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ panos,
    Η κατηγορία που εξαπολύεις προς τον συνάδελφο είναι πολύ βαριά! Δεν ξέρω από πού αντλείς τέτοιου είδους πληροφορία, πάντως καλά θα κάνεις εφόσον έχεις στην κατοχή σου στοιχεία όπως αυτό, να αποταθείς εκεί που πρέπει. Ξέρεις εσύ!
    Όπως αντιλαμβάνεσαι σχόλιο όπως αυτό και μάλιστα ανώνυμο … δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιευτεί. Είπαμε: άλλοι την τρώνε και δροσίζονται και άλλοι την τρώνε και … ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook