Google Website Translator Gadget

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

EPC WW DX CONTEST και η επιβράβευση.

Δεν έχω και τίποτα το σπουδαίο να γράψω, άλλωστε όπως γνωρίζετε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.
Σχετική ανάρτηση γι όσους δεν θυμούντε ή δεν γνωρίζουν, http://sv1cdy.blogspot.com/2011/04/epc-ww-contest-2011.html





Το βραβείο το έχω παραλάβει από τα τέλη του Απρίλη και αποτελεί, αν μη τι άλλο, την επιβράβευση των κόπων και των όποιων προσπαθειών μου.
Το καλύτερο όμως απ’ όλα, ήταν ότι η Ελλάδα μας ακούστηκε σε ακόμα έναν διαγωνισμό και μάλιστα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ήταν ο συγκεκριμένος και παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες επικρατούν τα τελευταία ένα με δυο χρόνια!

Και όπως έγραψε η ποιήτρια:
… Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί
στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα …

Τελειώνοντας, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι με την παρούσα ανάρτηση το μόνο που επιδιώκω είναι να παροτρύνω όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους να ασχοληθούν και με τους διαγωνισμούς, γιατί πολύ απλά οι διαγωνισμοί αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση και επιπρόσθετα προσφέρουν μοναδική εμπειρία χειρισμού (απόκτηση δεξιοτεχνίας). Μη διστάσετε, απλά ΤΟΛΜΗΣΤΕ.

Πολλά 73

9 σχόλια:

  1. Γιώργο πρώτα πρώτα συγχαρητήρια για την επιτυχία σου αυτή γιατί γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολη μια διάκριση, μια που έχω την εμπειρία συμμετοχής σε πολλά contest , καλά κάνεις και αναφέρεις ότι έκανες την ανάρτηση αυτήν για να παροτρύνεις και άλλους συναδέλφους να ασχοληθούν με τα διεθνή contest κυρίως σε νέους συναδέλφους για να αποκτήσουν την δεξιοτεχνία του καλού και γρήγορου χειριστή γιατί ως συνήθως θα βγει ο αρχηστόκος & κότα 2Μετρελίδης να σε κατηγορεί μια που θα αφρίσει με την επιτυχία σου αυτή (όπως άφρισε με την συμμετοχή σου στο ΙΟΤΑ contest που είχατε πάει στην Σαλαμίνα μαζί με τον sv1rp , sv1her,sv1grm –δηλ. την αποστολή της Ε.Ε.Ρ.- και με το άρθρο σου στα svnea που σας έλεγε ότι είστε άχρηστοι κρυμμένος βέβαια πίσω από το ΚΟΥΚΟΣ και σαν 2Μετρελίδης ότι είχες καβαλήσει το καλάμι , τα θυμάσαι Γιωργάκη) ότι το κάνεις για προσωπική προβολή λες και δεν σε ξέρει τόσο καιρό η ραδιοερασιτεχνική κοινότητα ποιος είσαι ,χρειάζεσαι να επιβεβαιώνεσαι και από το blog σου. Η λοβοτομημένη Αλεπού όλες τις Αλεπούδες λοβοτομημένες τις βλέπει !!! Γιάννη 2Μετρελίδη δεν είμαστε όλοι Στόκοι και κότες σαν και εσένα που μόνο με τους Καλογέρους επώνυμα τολμάς και τα βάζεις γιατί ξέρεις παλιοκότα ότι δεν θα σε πειράξουν ξευτίλα ΣΤΟΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βλάκες είναι ανίκητοι... και αυτό γιατί πέφτοντας στο επίπεδό τους μπαίνεις στα "χωράφια" όπου έχουν μάθει να επιβιώνουν χρόνια τώρα, ενώ εσύ μόλις πάτησες το πόδι σου και ψάχνεις να δεις που θα πας.

    Τώρα αν κάποια στιγμή άνηκες στον κλάδο των οδηγών φορτηγών, εκτός από στόμα οχετό (είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μαγκιάς τους) θα είχε τουλάχιστον και μπέσα, αλλά δυστυχώς μόνο "γερολαδά" μπορώ να σε χαρακτηρίσω, ο οποίος μάλιστα σύντομα θα καλυφθεί με πίσσα και πούπουλα από τον όχλο. Και να θυμάσαι ότι μαζί σου θα πάρεις και την κουστωδία σου.

    Η υπομονή μας τελειώνει... μείνετε στα DX σας, μαζέψτε τις κάρτες σας, κάντε ευαγγελικές κατασκευές όμορφα μπογιατισμένες, διαχειριστήτε το club το οποίο σας εμπιστεύτηκε να κάνετε τη αγκαροδουλειά του και σταματήστε να ασχολείστε με το τι κάνει ο καθένας ενώ εσείς δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο πέρα από το κουτσομπολιό και την κοινωνική σας διασκέδαση.

    Έχετε και εσείς κουσούρια για τα οποία αφρίζετε όταν κάποιος τα αναφέρει.

    Φτάνει πια... μας πρήξατε τα @@.

    "Ένας από τους αγανακτισμένους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεώργιε συγχαρητήρια για το βραβείο.Να σου φέρω και τα δικάμου να τα τυπώσεις??? (πλάκα κάνω)
    βρε Γιάννη γιατι χαλάς την ζαχαρένια σου μορε.
    Εχω κατι μερεμέτια και θέλουνε ΣΤΟΚΟ.Έχεις???
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη και Σταμάτη.

    Γιάννη ο ... "Ένας από τους αγανακτισμένους" (δηλαδή ο ένας και μοναδικός) πρόσεξες ένα λάθος που έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη μην φύγεις τώρα από το μαγαζί σου ετοιμάζω απάντηση σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι το πρόσεξα και μάλλον έπαθε πάλι κρίση Πάρκινσον και από την σαστισμάρα του έγραψε το ίδιο σχόλιο πρώτα στο blog του ως ανώνυμος και ωρα 7:21 μ.μ και μετά το στέλνει σε εσένα 7:29 μ.μ. με το ψευδώνυμο -Ένας από τους αγανακτισμένους- , όπως έγραψες και εσύ Γιώργο ο ένας και μοναδικός αγανακτισμένος και μετά ξαναπάει στο blog και γράφει ως αγανακτισμένος στις 7:36 μ.μ. αλλά ξέχασε να βάλει avatar hi hi . Γιαννάκη προδόθηκες από την βιασύνη σου. Τέλος πάντων αφού γράφεις ότι σου τα πρήξαμε (ποια άραγε ???) τι θέλεις και ξύνεσαι στην γκλίτσα του Τσομπάνη . Με τους Φορτηγατζήδες τι θέμα έχεις σε έχουν ενοχλήσει στον παρελθόν και σου έχει μείνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίος ο HAG!!!

    Οι φορτηγατζήδες μπορεί να έχουν βρωμόστομα αλλά ταυτόχρονα έχουν και τίμια μαγκιά και μπέσα και τιμούν τα παντελόνια που φορούν.

    Καλά είπα νωρίτερα "Άλλα ακούν τα μάτια μου, άλλα βλέπουν τ' αυτιά μου"

    Καλό ΣΚ!

    "Ένας από τους αγανακτισμένους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο συγχαρητήρια για την επιτυχία σου αυτή άντε και στα δικά μας εμείς οι νεότεροι βρε σε μπελά που μας βάλατε και για να μην παρεξηγηθώ ωραίο μπελά. Πάντα τέτοια λοιπόν. 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Μάριε και σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Πολλοί ραδιοερασιτέχνες επειδή στην πορεία δεν βρήκαν κάτι να ασχοληθούνε και να τους κρατήσει στο χώρο, κάποια στιγμή τα παράτησαν! Αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος που γράφω συχνά – πυκνά για διακρίσεις διαγωνισμούς κτλ.
    Παρόλα αυτά όμως το AEGEAN contest είναι κοντά! Να θυμάσαι μόνο ότι, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

    Καλές επαφές, 73.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook