Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

EPC WW CONTEST 2011 & των αποτελεσμάτων … το ανάγνωσμα!

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου μας ενημέρωσε ο Floyd KK3Q, για τα τελικά αποτελέσματα του 3ου κατά σειρά, παγκόσμιου διαγωνισμού του EPC ο οποίος διεξήχθη στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2011και στο οποίο είχα λάβει μέρος (http://sv1cdy.blogspot.com/2011/02/3-ww-epc-contest-eqsl-contest.html).
Η θέση η οποία κατέλαβα μπορεί να μην είναι αυτή που περίμενα, βάσει των αποτελεσμάτων των προηγούμενων χρόνων, διότι συνέβη αυτό για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα τις περισσότερες φορές οι μη επιτυχόντες στις ''μεγάλες'' σχολές, Ιατρική, Νομική κτλ. δηλαδή κάτι όπως το … ‘’ανέβηκαν οι βάσεις’’ στις εισαγωγικές των Ανώτατων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων! Εντούτοις η ικανοποίησή μου είναι πολύ μεγάλη αφού κατάφερα να ‘’πιάσω’’ μια αρκετά καλή θέση, την έβδομη και μάλιστα σε μια κατηγορία με μεγάλη συμμετοχή, όπως αυτή των 40 μέτρων όπου μαζί με αυτή των 20 μέτρων ήταν οι πιο δύσκολες, όπου οι συμμετέχοντες – αντίπαλοι, είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι big guns!

Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στη παρακάτω διεύθυνση:
http://www.epcwwdx.srars.org/index.php?option=com_content

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, στους νικητές των πρώτων θέσεων και φυσικά σε όλους τους Έλληνες συναδέλφους που πήραν μέρος. Ραντεβού στον επόμενο διαγωνισμό που θα διοργανώσει το EPC, εκτός και αν μέχρι τότε προηγηθεί κάποιος άλλος … ίσως made in Greece …

Οψόμεθα αγαπητέ μου συνάδελφε! Χμ … ! 73

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γεώργιε και η έβδομη θέση σε Παγκόσμιο είναι ΚΑΛΗ 73!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ά ρε Γιωργάκη, τρίποντο από το κέντρο έβαλες ρε μπαγάσα! Συγχαρητήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook