Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Θα γίνει της Τετάρτης+

Με τους υπόλοιπους το είχαμε κανονίσει εδώ και αρκετές ημέρες πριν. Ότι θα ερχόταν στην Αθήνα για QRL ο Θωμάς ο SV2CLJ και αυτό το ήξερα! Δεν ήξερα όμως πότε. Να όμως που μερικές φορές τα φέρνει έτσι η ζωή που αναρωτιέσαι για αυτές τις συμπτώσεις!
Όπως έγραψα πιο πάνω, είχαμε οργανώσει ένα … σουαρέ για να ευχηθούμε και χρόνια πολλά στον Δημήτρη τον SV1GGW με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής. Είχαμε πει λοιπόν για το βράδυ της Τετάρτης να πάμε σε ένα ταβερνάκι κάπου εδώ κοντά, αφού όμως πρώτα συναντηθούμε στα εντευκτήρια της ΕΕΡ. Το πρωί της Τετάρτης όμως πληροφορήθηκα ότι ο φίλος μου ο Θωμάς ο SV2CLJ … είναι στην Αθήνα! Ε, μέσα σε λίγα λεπτά και αφού τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, δώσαμε ραντεβού στο ίδιο σημείο. Στα εντευκτήρια της ΕΕΡ
- Κατά τις 7 είναι καλά;
- Τέλεια, μια χαρά.
- Έγινε, θα σε δω εκεί.
Καλά που πήγαμε και εμείς μια βόλτα από εκεί και ζωντάνεψε με την παρουσία μας λίγο ο χώρος γιατί αλλιώς … καταλαβαίνεις τώρα!
Ο Θωμάς ήταν ήδη εκεί μαζί με έναν συνεργάτη του, Θωμάς και αυτός. Αφού τα είπαμε και τα ξανα-είπαμε, κατά τις 8 φύγαμε και πήραμε το δρόμο για την Ανθούπολη.

Τι, θες να μάθεις πως περάσαμε;

sv2clj - sv1ggw - Θωμάς

sv2clj - σου μιλάω για μαλλιά ...

Ρεεεεεεεεε καθίστε για λίγο ακίνητοι ρε σεις!!!

sv1oan sv1ggw sv1hag sv1nqx sv1gsu sv1cdy sv2clj sv1mb sv1eex sv1eml

Εσύ Σταμάτη πάλι γελάς; Κοίτα, εμένα μη νου κάνεις τον ... Κινέζο!!!

Παιδιά τι πάθανε τα μάτια σας; μήπως σας καταράστηκε κανείς;


Χάλια, μαύρα χάλια σου λέω!!!
73

9 σχόλια:

  1. Ο φωτογράφος είναι για κλωτσιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!! 12 ΜΕΓΑΠΙΞΕΛ 55 ΕΥΡΩ.ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ!!! ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ
    ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ!
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η αλήθεια είναι πως περάσαμε πολύ ωραία. Ο Θωμάς είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, ανοιχτός, και γεμάτος κέφι! Και όρεξη! Τα ίδια και ο Στάθης. Σαν κροκόδειλοι έτρωγαν hihi. Πάντως πέρα από την πλάκα, όντως η βραδιά είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και η συζητήσεις μας σε ΟΛΑ τα μέτωπα, ήταν εποικοδομητικές! Ελπίζω να σε ξαναδούμε φίλε Θωμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε από εκεί ρε ... παλιοσαράβαλα (!!!) που θα μου πείτε για την super duper ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου!!! Ξέρετε τη ιστορική αξία έχει και πότε κατασκευάστηκε; Όχι; Τότε μη μου κολλάτε γιατί θα σας στείλω και τους δυο για ... 'εξομολόγηση' (;) ξέρετε σε ποιόν!!! hi, hi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, Σταμάτη αυτό μου διέφυγε! Ο Δημήτρης ο sv1ggw μας κέρασε πεντανόστιμα γλυκά (για να βλέπουν μερικοί τι άλλο παράγει η Ανθούπολη) εκ των οποίων τα μισά ήταν ... τρίγωνα Θεσσαλονίκης!!!

    Μαλλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τον Θωμά SV2CLJ για την χαρά που μου έδωσαν με την παρουσία τους στο φετινό Σουαρέ λόγο τις γιορτής μου .
    Να ευχαριστήσω και τον Γιώργο SV1CDY για την πολύ καλή επιλογή τις ταβέρνας.
    Παίδες να είμαστε καλά και του χρόνου.

    SV1GGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχός δεν μπόρεσα να παρευρεθώ κοντά σας
    λόγο εκτάκτων υποχρεόσεων για το G20 στης Κάννες.
    Επιφυλάζομαι για μια άλλη φορά στο εγγυής μέλλον.
    Αγαπητέ Δημήτριε η ευχές μου δια την ονομαστική σου εορτή.

    Πειραιάς Με Εκτήμιση
    04-11-2011 SV1JGX
    Contest Manager
    HPC GLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε καλά βρε γιώργο τα ΤΡΙΓΩΝΑ τα πήρε λογω των αγαπητών συναδέλφων εξ Θεσσαλονίκης.Δεν το κατάλαβες? ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ .
    Την επόμενη φορα (ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!) Θα κανονίσουμε να παμε στου ΓΡΥΛΛΗ με ζωντανή μουσική.Αν δεν κάνω τον στάθη να χορέψει εμένα να μην με λένα EML HI-HI-HI
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάνο, το γνωρίζουμε αυτό. Αφού σε έδειξε και το δελτίο των 8! Πάντως μην έχεις και πολλά "κολλητιλίκια" με τον ... καβαλιέρε!!! Που σε έχανε που σε έβρισκε η κάμερα, όλο δίπλα του κωλοτριβόσουνα!!!

    Σταμάτη, μην παίρνεις όρκο για ... την επόμενη φορά! Που ξέρεις, μέχρι τότε μπορεί να έχουμε πάρει τα βουνά!!!

    73 και καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook