Google Website Translator Gadget

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ένας χρόνος Hellenic PSK Club … Χρόνια μας πολλά!

Σαν χτες μου φαίνεται ότι ήταν, όταν αποφασίσαμε μαζί με τον Αντώνη SV1OAN την δημιουργία της Ελληνικής Λέσχης PSK. Και όμως πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που ανακοινώσαμε την ίδρυση της λέσχης. Ένας χρόνος δημιουργίας που απέφερε πολύ περισσότερους καρπούς και γενικά θετικά αποτελέσματα απ' όσα περιμέναμε!!! Αν και το έχω γράψει και στο παρελθόν, σε όλες τις συζητήσεις που είχαμε με τους φίλους ραδιοερασιτέχνες, κανείς από εμάς δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση.
Διαβάστε την πρώτη ανάρτηση στις 2 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα, η Ελληνική Λέσχη PSK αριθμεί 477 μέλη (!!!), αριθμός καθόλου ευκαταφρόνητος και πλέον ευελπιστούμε ότι πριν μπει το νέο έτος ίσως καταφέρουμε να φτάσουμε σε αριθμό τα 600 μέλη! Γιατί όχι ... 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ραδιοερασιτέχνες που πίστεψαν στην ιδέα μας, την διέδωσαν και εν τέλει αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσο για αυτούς που μας πολέμησαν δεν θέλω να πω κάτι, παρά μόνο ότι εύχομαι τουλάχιστον να κατάλαβαν το μεγάλο ατόπημα στο οποίο υπέπεσαν και να πράξουν από εδώ και στο εξής τα δέοντα ...

Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο βήμα, που ήταν και το πιο δύσκολο, έγινε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα να κάνουμε. Μας περιμένει δουλειά και μάλιστα πολύ σκληρή.
Θα πρέπει να γνωρίζετε κι εσείς πως στα άμεσα σχέδια μας είναι η διεξαγωγή ενός QSO PARTY με το οποιο θα γιορτάσουμε τον ένα χρόνο ύπαρξης, η οργάνωση του ετήσιου CONTEST και φυσικά η δημιουργία ΒΡΑΒΕΙΩΝ της Λέσχης μας. Δεν είναι και λίγα αυτά που πρέπει να γίνουν!

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, απλά εύχομαι πάντα επιτυχίες και μάλιστα με άρωμα και χρώματα Ελληνικά, γιατί και μπορούμε και μας αρέσει να κάνουμε όμορφα πράγματα, αρκεί να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας (χαρακτηριστικό γνώρισμα μας), να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους και να αναλαμβάνουμε κι εμείς από μόνοι μας κάποιες πρωτοβουλίες.


Χρόνια μας πολλά,
73's de
SV1CDY
HPC #001
HPC Manager

5 σχόλια:

  1. Γεια σας κι από μένα

    Από την αρχή φάνηκε το πως θα εξελιχθεί η Ελληνική Λέσχη PSK. Σας εύχομαι ακόμη καλύτερη συνέχεια .

    Ελπίζω το ελληνικό PSK να αποκτήσει κι άλλα μέλη και να είναι ένα σημείο αλληλοβοήθειας και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων.

    Η μαγεία τώρα αρχίζει!
    HPC Member 034

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια σας πολλά pskεατζίδες. Και του χρόνου διπλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook