Google Website Translator Gadget

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

CQ DX from Athens Heart.

Θα πρέπει να ήταν περίπου δέκα και μισή με έντεκα παρά το πρωί (!) όταν ο ήχος του τηλεφώνου ηχούσε κάπως παράξενα στα αυτιά μου, καθώς εξακολουθούσα να … χουζουρεύω, κουκουλωμένος κάτω από τα ζεστά κλινοσκεπάσματα, έχοντας το βροχερό καιρό ως τον απόλυτο σύμμαχο για αυτή μου την κατάντια! Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Κώστας ο SV1GSU.
- Έλα ρε ακόμα κοιμάσαι; με ρώτησε έκπληκτος!
- Εεε όχι ρε συ, απλά το έχω ρίξει στο χουζούρεμα, του απαντάω σε μια προσπάθεια να περισώσω και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που μου έχει απομείνει!
- Τι θα κάνουμε, θα πάμε για κανά καφεδάκι;
- ΟΚ μέσα είμαι, θα πάρω και τους υπόλοιπους και θα έρθουμε.
- Καλώς, ραντεβού κατά τις 11:45, εντάξει;
- QSL, CU.

Επικοινώνησα αμέσως με μερικούς συναδέλφους, για να τους ενημερώσω για τη συνάντηση. Μεταξύ άλλων πήρα τηλέφωνο και τον Σταμάτη, αλλά ήταν με παρέα στα … Ιωάννινα! Χμ! Σταμάτη, περιμένω ρεπορτάζ.

Πράγματι στις 11:50 ήμουν στο γνωστό πλέον σημείο όπου τους τελευταίους μήνες συγκεντρωνόμαστε τις Κυριακές, στο Athens Heart στο Ταύρο.
Στην είσοδο συναντήθηκα με τον Κώστα SV1GSU, τον Δημήτρη SW1GGW, και τον Στάθη SW1NQX. Ο Παπαφούνης δεν κατάφερε τελικά να έρθει, νομίζω λόγω κακοκαιρίας, αλλά μάλλον την Τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε και μάλιστα ίσως περάσει και μια βόλτα από τα εντευκτήρια της ΕΕΡ. Οψόμεθα αγαπητέ μου συνάδελφε!


Μετά από λίγη ώρα ήρθε και ο Νικηφόρος ο SV1EEX, με τα … μπαγκάζια στον ώμο κι ένα τσαντάκι υπό μάλης!!!
- Τι έπαθες συνάδελφε, σου έδωσε τα μπαγκάζια στο χέρι η XYL;
- Όχι βρε παιδιά! Απλά ετοιμαζόμουν για QRP εκπομπές από την π….!
- ΟΚ, κανένα πρόβλημα! Εκπομπές ήθελες να κάνεις; Εκπομπές θα κάνεις!!!
Ο Νικηφόρος έστησε το YAESU FT-817, που είχε στο Samsonite τσαντάκι και μέσα σε χρόνο d/t ήμασταν ακρόαση στα … 20 μέτρα!
Ο Κώστας μαζί με τον Στάθη άρχισαν αμέσως το ψαχτήρι και … ωπ, να σου ο IZ κάτι, ερχόταν με τα … κουδούνια αγαπητέ μου! Ο Κώστας τον κάλεσε αμέσως και η αναφορά που του έδωσε ήταν … 5/8! Η όρεξη άνοιξε και ο Κώστας έκανε κι’ άλλο QSO! Αρκεί να σας πω ότι την οροφή του Athens Heart, περιβάλουν αρκετοί σε αριθμό και σε όγκο … μεταλλικοί σωλήνες!!!



Λίγο αργοπορημένοι ήρθαν οι SW1MNF ο Θοδωρής και ο SW1JGN ο Κώστας. Πολύ λογικό, αφού μένουν σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις!

Οι συζητήσεις και τα θέματα πολλά, πάντα όμως με επίκεντρο τις ραδιοερασιτεχνικές μας δραστηριότητες και τα μελλοντικά μας σχέδια!
Περισσότερα όμως για αυτά, σε λίγο καιρό. Ως τότε … πολλά 73

3 σχόλια:

  1. Ρε συ, τι εννοείς από την π.....??
    Έχασα κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Τετάρτη 20 Απριλίου, 2:55 μμ.
    Μια χαρά... Ομορφα πράγματα.
    Αυτά τα καλόπαιδα από το Muppet Show του xx1xxx τι πρόβλημα έχουν μαζί σας ???

    Θα συμφωνήσω μαζί σου, πράγματι μια χαρά είναι όλα αυτά και άλλα πολλά!
    Όσο για το ερώτημά σου, δυστυχώς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
    Τον ίδιο τον ρώτησες;

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook