Google Website Translator Gadget

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

QSL Print Services by SV7JAR

Παπούτσι από τον τόπο σου …

Με αφορμή την ολοκαίνουργια κάρτα που έφτιαξα, δράττομαι της ευκαιρίας μιας παρουσίασης της δουλειάς του ομολογουμένως γνωστού, αν όχι σε όλους, τουλάχιστο στους περισσότερους από εμάς, Θοδωρή SV7JAR και της QSLPRINT SERVICES.

Όπως όλοι γνωρίζετε, σε οποιαδήποτε συναλλαγή μια βασική παράμετρος είναι η επικοινωνία και μάλιστα η ορθή, μεταξύ των συναλλασσόμενων. Τίποτα το καινούργιο ως εδώ, θα μου πει κάποιος και θα έχει και απόλυτο δίκιο! Δυστυχώς όμως αυτή η επικοινωνία δεν υπάρχει πάντα ή αν υπάρξει τότε ίσως να μην ήταν σε … σωστές δόσεις, με αποτέλεσμα την παρεξήγηση μεταξύ των συναλλασσόμενων.
Ευτυχώς όμως που στη περίπτωσή μου, η συνεργασία που είχα με τον Θοδωρή SV7JAR αποτέλεσε για μένα ευχάριστη έκπληξη, αφού με την ανταλλαγή μερικών μόνο email, κλείσαμε τη συμφωνία και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε λχ. τηλεφωνικώς! Θεωρώ ότι η επικοινωνία μας ήταν άψογη σε όλα τα σημεία της!
Από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο Θοδωρής είναι σε θέση και μπορεί να αφουγκραστεί τον συνάδελφο και να τον βοηθήσει να βγάλει προς τα έξω ένα κομμάτι της προσωπικότητας του! Κι αυτό γιατί η QSL κάρτα εκπροσωπεί εμάς, τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι μέρος της προσωπικότητάς μας. Αυτό καλείται να βγάλει προς τα έξω ο επαγγελματίας που θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του και να τιμά τον χώρο που εκπροσωπεί.

Έχετε πακέτο ...

Οι κάρτες κατέφτασαν μέσα σε χάρτινο διπλό πακέτο, χωρίς το παραμικρό ίχνος φθοράς στις γωνίες!

Μπορώ με σιγουριά πλέον να πω ότι στο πρόσωπο του Θοδωρή βρήκα όλα αυτά και έμεινα ικανοποιημένος από αυτή την συνεργασία μας, την πρώτη κιόλας και ότι στο μέλλον όταν θα χρειαστώ να τυπώσω εκ νέου QSL κάρτες, θα στραφώ και πάλι σε αυτόν, διότι γνωρίζω ότι θα έχουμε μια πρώτης τάξεως επικοινωνία!
Μετά απ’ όλα αυτά, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να στραφώ σε λύσεις … εκτός συνόρων προσπαθώντας να επικοινωνήσω με ανθρώπους που δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας και όπως είναι ευνόητο δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλω να πω και τι θέλω να δημιουργήσω!

Η μπροστινή πλευρά της κάρτας.

Η πίσω πλευρά της κάρτας.

Δυο λόγια για την κάρτα μου.
Όπως θα διαπιστώσατε στην πρόσθια πλευρά απεικονίζεται ένας εκ των Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου. Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Α’. Ποιος ήταν όμως ο Αναστάσιος Α’ και ποιο το έργο του; Εντελώς επιγραμματικά, ο Αναστάσιος Α’ ήταν από τους Αυτοκράτορες εκείνους που και έργο άφησαν πίσω τους και αποθεματικά κεφάλαια. Κατά την περίοδο της Αυτοκρατορίας του κατάφερε και κατάργησε το κεφαλικό φόρο που ήταν πραγματικός πονοκέφαλος για τους κατοίκους του Βυζαντίου, αφήνοντας συγχρόνως και χρήματα στα ταμεία του κράτους!!! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι έκανε και δυο πολέμους, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται!!! Όλα αυτά αγαπητέ μου πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους.
Στην πίσω πλευρά εκτός από τις διάφορες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες που βλέπετε, σίγουρα θα διακρίνατε στο φόντο την Αγία Σοφία. Το λίκνο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Της μεγαλύτερης Αυτοκρατορίας σε διάρκεια, αφού υπήρξε επί δώδεκα αιώνες.

Τι μπορώ να δω στο διαδίκτυο:
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
http://www.youtube.com/..
Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε!!!

Μερικές από τις κάρτες του Θοδωρή SV7JAR

N2YGI

LZ1PC

SV1GSU

SV1MNF

SV7JAR

Πηγή: http://www.qslprint.gr

73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook