Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

TO5G French Guiana on air!

French expedition TO5G, 02 to 07 January 2012 SA-020 / FFF-404 /WLOTA-0911

TEAM F5KDR
F4ACR, Tonio - F4CRE, Christophe - F4DNU, Denis - F5OQK, Jean-Paul - F6AIM, Jean-Pierre - FY5LH, Jean-Pascal

FY5LH

Web:
http://f5kdr.free.fr/articles.php?lng=fr&pg=1916
http://www.qrz.com/db/TO5G


73 es GL

2 σχόλια:

  1. Γιώργο καλημέρα!
    Συγνώμη για την παρατήρηση που θα κάνω, μα στη φωτο είδα ένα συνάδελφο ρ/ε από τη Γαλλική Γουιάνα (FY5) ημίγυμνο, να έχει στην πλάτη του δύο πιθηκάκια και να χαμογελά σαρδόνια! Θα μου πει κανείς: "Ε και; Είναι μια φυσιολογική φωτο, και λίγο χιουμοριστική ίσως".
    Αναρωτιέμαι αν στη φωτογραφία ήταν ένας... Έλληνας ρ/ε, τι θα του είχαν "σούρει" οι πανηλίθιοι είρωνες και κακεντρεχείς του χώρου που θέλουν να ονομάζονται και... ραδιοερασιτέχνες!! (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον όρο, μάλλον ορό θα χρειαστούμε για να συνέλθουμε)
    Το σίγουρο είναι πως θα σκάγαμε στα γέλια με τις π@π@ρι€$ που θα έγραφε αυτός και η παρέα του!
    Αλλά ο FY5 συνάδελφος έχει προφανώς Γαλλική υπηκοότητα, είναι μέλος σε μια διεθνή ομάδα, που θα πάει για dx pedition στη FY5 land. (εδώ αρχίζω και... ζηλεύω πολύ!!) Εκεί βέβαια μερικοί δίνουν πολλά... respect! Και υπόκλιση μαζί.
    Ευτυχώς λοιπόν για αυτόν που δεν ανήκει στην Ελληνική ρ/ε κοινότητα, την οποία κάποιοι αν και Έλληνες, όχι απλώς την απεχθάνονται, τη θεωρούν και πολύ μπανάλ,(ψώνιο και για άλλους τα λέω, μη τα θεωρείς όλα... δικά σου!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα πρόβλημα Κώστα. Αλλά αν μου επιτρέπεις, μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί βρε Κώστα; Δεν θυμάσαι τι έσουρνε, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στον Παπαφούνη, ο κομπλεξικός και οι αυλικοί του όταν γυρίσαμε από τους Οθωνούς; Τι να σου πω αδερφέ μου Κώστα, τόση κακία πρώτη φορά είδα στη ζωή μου!!! Και μετά σου λέει ότι ο λαός δεν είναι σοφός όταν λέει πως: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Μη χειρότερα!!!

    Παρεμπίπτοντος τα πιθηκάκια είναι, αριστερά ο γιαννάκης και δεξιά ο τακούλης … you know!!!

    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook