Google Website Translator Gadget

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δικό τους τμήμα EPC οργάνωσαν οι Τσέχοι. Το EPC-CZ

Το παρακάτω μήνυμα έστειλε στα μέλη του EPC σήμερα το απόγευμα ο Jurij, MM0DVH.

«Το EPC-CZ είναι το Τσεχικό τμήμα του Ευρωπαϊκού PSK Club που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Δημοκρατία της Τσεχίας.
Ο επίσημος σταθμός του club είναι ο OK5EPC και καταχωρήθηκε από τον Pavel Káčerek, OK1AW στις 7 Ιουνίου του 2010. OK5EPC θα είναι σε λειτουργία από το shack του OK1AW στο Nejdek, κοντά στο Karlovy Vary.
Η ομάδα του EPC-CZ έχει τη δικιά της ιστοσελίδα ( http://ok1aw.pksprava.cz/CZ_EPC/index.htm ), όπου μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα, το πρόγραμμα απονομής, το κατάλογο περιοχών CZ, μέλη της λίστας, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Παρακαλώ σημειώστε ότι EPC -CZ τρέχει το δικό του πρόγραμμα απονομής βραβείων, το οποίο δεν αποτελεί μέρος του γνωστού προγράμματος UltimateEPC, που χρησιμοποιούμε για τα υπόλοιπα βραβεία του club!
Ο διευθυντής βραβείων του EPC-CZ είναι ο Martin Bohadlo, OK1WCF.
Ευχαριστούμε το πλέον ενεργό τμήμα του EPC, τον Pavel, OK1AW και τον Martin, OK1WCF για την προσπάθειά τους το συνολικό έργο τους και για την οργάνωση της λέσχης EPC-CZ που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας κοινότητας χειριστών ψηφιακών διαμορφώσεων.
Ευχόμαστε καλή τύχη και ευημερία στην ομάδα EPC-CZ. »

Τελευταία ενημέρωση: 19:50
Πριν από λίγο με ενημέρωσε ο Martin, OK1WCF σε ότι αφορά το λογισμικό, τελικά θα ενταχτεί μέσα στο UltimateEPC. Θα πρέπει να είμαστε όμως υπομονετικοί έως ότου ο αγαπητός μας Heinz, DK5UR φτιάξει την ενημέρωση του UltimateEPC. Στο λογισμικό θα εξακολουθεί να λειτουργεί η επιλογή των club, όπως είναι και τώρα με τα CDG και NDG, απλά θα προστεθεί άλλο ένα, το EPC-CZ.


Ένα μικρό δείγμα που περιλαμβάνει το Δίπλωμα και 2 από τα 13 βραβεία του EPC-CZ.

That’s all folks! MNY 73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook