Google Website Translator Gadget

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

RLPA - YL EPC AWARD. Νέο βραβείο από το EPC.

Το Ρωσικό βραβείο των Κυριών του PSK (RLPA) επινοήθηκε από το Ρωσικό τμήμα του Ευρωπαϊκού PSK Club στις 18 Ιανουαρίου του 2009 και εισήχθη στις λίστες των κυνηγών των βραβείων του EPC στις 11 Δεκεμβρίου 2010. Το RLPA μπορεί να ζητηθεί από οποιοδήποτε μέλος του EPC, αδειούχο ραδιοερασιτέχνη, σταθμό συλλόγου ή ραδιοακροατή, SWL στο πλαίσιο των γενικών κανόνων απόκτησης των βραβείων του EPC, οι οποίοι μπορούν να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σε μορφή ημερολογίου ADIF αφού έχουν κάνει επαφή (ή παρακολούθηση - λήψη) των διαφόρων ραδιοερασιτεχνικών σταθμών που λειτουργούν οι αγαπητές YL από τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Κάθε κυνηγός του βραβείου πρέπει να συλλέξει 88 πόντους στο σύνολο. Κάθε επαφή με Ρωσικό σταθμό YL και μέλος του EPC αξίζει 8 πόντους. Κάθε επαφή με σταθμό από τη Ρωσία YL, όχι μέλος του EPC, αξίζει 2 πόντους. Επαφές με τον ίδιο σταθμό YL ισχύουν για διαφορετικά mode: Β (Q) PSK31, Β (Q) PSK63, και Β (Q) PSK125.
Βεβαιωθείτε ότι το πεδίο COMMENT στο αρχείο καταγραφής ADIF, περιέχει τον κωδικό #YL για κάθε προσωπική επαφή με σταθμό YL, ή τον κωδικό #CSYL για κάθε επαφή με club Station που έχει χειρίστρια YL. Η ετικέτα # είναι απαραίτητη.
Αυτή είναι μια υποχρεωτική απαίτηση που θα βοηθήσει τον διευθυντή του βραβείου να ελέγξει την αίτησή σας σωστά με βάση το λογισμικό που χρησιμοποιεί.
Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να ζητήσετε τη υπάρχουσα λίστα του EPC-RU με όλες τις YL από το ρωσικό τμήμα του ευρωπαϊκού PSK Club.
Η διαχειρίστρια του βραβείου είναι η Olga Skobeleva, RA3TYL.

Πολλά 73 και καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like on Facebook