Google Website Translator Gadget

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

EPC T-Shirts, ή πώς να φτιάξεις τη … προίκα σου!

Το EPC σας παρουσιάζει τη νέα σειρά T-Shirts για τα μέλη του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει μεγέθη «L» (W55 x L72 εκατοστά) και «XL» (W57 x L75 εκατοστά) λευκού χρώματος, που κατασκευάζεται από ελαφρύ ύφασμα τύπου 50/50, βαμβάκι / πολυεστέρα.
Ο γιακάς, τα μανίκια και το στρίφωμα είναι ραμμένα σταυρωτά (σταυροβελονιά).
Για αποφυγή πιθανής φθοράς του T-Shirts, το ύφασμα εξασφαλίζει μειωμένη συρρίκνωση για όσου-ες δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στο … πλύσιμο! Ε, όσοι δεν γνωρίζουν καλά πως λειτουργεί το πλυντήριο, τότε θα γνωρίζουν καλά πως λειτουργούν άλλες συσκευές, όπως λχ. οι πομποδέκτες. Αυτό μάλιστα! Άσε το άλλο που θα έχουν ιδιαίτερη έφεση και στο … dx, με το hi-hi!
Όταν κάνετε την παραγγελία θα πρέπει να αναγράψετε στη φόρμα εγγραφής και το διακριτικό κλήσης σας (call-sign), το μέγεθος του T-Shirt, καθώς και τον αριθμό σχεδίου που σας αρέσει. Σχετικά δείγματα, είναι αυτά που φαίνονται στη φωτογραφία. Προσοχή στους κωδικούς!

Τα call-sign που εμφανίζονται στη φωτογραφία είναι ενδεικτικά! Εξυπακούεται πως πάνω στο T-Shirts θα εκτυπωθεί το δικό σας call-sign αντί αυτών που βλέπετε!
Η τιμή ενός T-Shirt είναι 12,00 Λίρες Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης σε οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο. Καθόλου άσχημη η τιμή!
Η πληρωμή γίνετε με το γνωστό μας PayPal ή με τη χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.
Το PayPal θα μετατρέψει το νόμισμά σας αυτόματα όταν πληρώνετε.
Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε με PayPal ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον αρμόδιο του EPC ώστε να μπορέσει να σας προσφέρει μια άλλη μέθοδο πληρωμής, αν αυτό είναι δυνατόν.
Αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και πάλι με τον αρμόδιο του EPC.

Info: http://www.eu.srars.org/crest/advert.html


Άντε βρε, πολλά 73 και καλό … ντύσιμο!

Μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο και σε κουστουμάκι, που έχω να πάω και σε μια βάφτιση σε λίγες εβδομάδες; Λέω μήπως!!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΟΛΗ Η EPC ΠΑΡΕΑ. ΤΙ ΛΕΣ??χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook