Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

2ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR από τον ΣΡΕ



Το κείμενο είναι αντιγραφή από την ιστοσελίδα του ΣΡΕ (Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος).

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος με απόφαση του ΔΣ, και θέλοντας να προσφέρει την δικιά του βοήθεια στην Ιδέα του Ραδιοερασιτεχνισμού, με την συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου και με το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι, διοργανώνει το 2ο χειμερινό Hamfest Bazaar στην Ελλάδα.

Καλούμε όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση, (Συλλόγους, Μ.Κ.Ο., Συλλόγους εθελοντών κλπ), από όλη την Ελλάδα να μας τιμήσουν, με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος έμποροι (αντιπρόσωποι και μη), κατασκευαστές με συσκευές και υλικά τηλεπικοινωνιών, εκδόσεις και άλλα προϊόντα προς ενημέρωση των Ραδιοερασιτεχνών και των φίλων της ασύρματης επικοινωνίας.

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος θα διαθέτει ΧΩΡΟ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ και ΑΣΥΡΜΑΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε όλους τους εκθέτες.

Η εκδήλωση θα γίνει στον Εσωτερικό χώρο του Ιδρύματος Π. Ζήση, στις 19 Δεκεμβρίου 2010 Κυριακή, από τις 9.30 έως τις 16.30 για τους επισκέπτες.



Η Διεύθυνση είναι Κολοκοτρώνη 5 Πλ. Δούρου Χαλάνδρι.

Οι Συντεταγμένες της εκδήλωσης είναι: 38.01.37Ν 023.47.96Ε

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο με τις γραμμές του ΟΑΣΑ 402, 411, 412, 421, 441, 447, 451Α και 451Β καθώς και με τις γραμμές 10, 18 και 19 του ΗΛΠΑΠ.

Οι θέσεις εκθετών για το 2° χειμερινό hamfest bazaar εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την συμμετοχή σας στην εκδήλωση μας..!!!
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Όσοι έχετε εγκατεστημένο το Google Earth, μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μου πατώντας εδώ, βίντεο περιήγησης σε αρχείο ΚΜΖ. Το αρχείο είναι συμπιεσμένο σε αρχείο .rar. Αφού το κατεβάσετε, το αποσυμπιέζετε και ανοίγει ένας νέος φάκελος ο οποίος περιέχει το βίντεο περιήγησης. Ανοίγει με διπλό κλικ.



Καλή επιτυχία, 73 -... -.-

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους. Κάθε ραδιοερασιτεχνική επιτυχία ανήκει σε όλους μας.
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ήταν πάρα πολύ ωραία, με πολύ κόσμο και πάρα πολλά υλικά. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές. Ένα παράδειγμα προς ...αντιγραφή.!!
    Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like on Facebook